![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Sorry że robie do tego nowy temat ale czy moglibyście zamieszczać filmiki na serwisach bez limitów jak np http://www.uploaded.to
Bo chce sobie filmiki pooglądać a tu rapidshare które limit ma caly czas albo megaupload które już od 0.5 roku "proboje" zwiększyć przepustowość i po 16:00 jak już sie nie zmieniło, nie można ściągać.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skumek/Preporixon
Profesja: Knight
Gildia: Stumilowy Las Squad
Świat: Celesta _/
|
![]() Bo ktos Cie uslucha <lol2> beda robic po swojemu :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Podziękuj modom, głównie zwróć uwagę na ich produrny pomysł z banami za tzw. ukryte rozszerzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Eee ludzie maja problemy ja sciagam plik i odrazu skanuje malware scanem - nie otwieram go i wiadomo odrazu czy jest czy nie ma wirusa a jak ktos otworzy to jego problem i jego wina ;/ A tak sie filmikow nie da ogladac ;/ Ciagle limity ;/
![]() |
#6 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie mam pytan.
GZ!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trea Madris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rosicrucian Order
Świat: Eternia
Poziom: 107
|
![]() 90% Pseudo hackerów z tego forum używali włąsnie takich storn ponieważ dopiero po wejściu ukazuje się rozszerzenie i to właśnie dzięki temu pomysłowi wielu zrezygnowało z tego typu hackownia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Nazywanie hakowaniem zachowania dzieci, którzy kupili owntibię jest tutaj co najmniej nie na miejscu. Notabene wprowadzenie tych zasad jest wielce radykalnym posunięciem, cios w plecy dla userów, którzy z rapida nie mogą pobrać jakiegoś tam pliku.
Dwa - nie pisz, że wiele dzieci zrezygnowało, jak to określiłaś "hakowania" (tutaj to się obraża tych, którzy znają się na rzeczy), bo parę projektów keyloggów umarło (w przypadku Tibiastealer autor zwinął interes, owntibia ma wakacje, bodaj jest teraz jakieś forum, a autor projektu zlikwidował wersję Free oraz zapowiedział bany dla userów za wstawianie keyów na forach, pozostał jeszcze tibia.logger). Teraz i tak mamy wakacje, coraz więcej ludzi korzysta z życia. Wiem, że kadra tibia.pl chce ochronić swoich jakże promądrych userów od straty ludzika w Tibii, ale chyba zapomniała, że oni też są wyposażeni w mózgi i powinni wiedzieć, co ściągają i otwierają. @EDIT Dodałem kropkę w nazwie ostatniego keylogga, kolejny super pomysł z cenzurą, która nie mam pojęcia czemu ma służyć. Ostatnio edytowany przez Harpun - 27-07-2007 o 16:31. |
![]() |
![]() |