![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.freewebs.com/kiper1988/DlSoloEdron.rec
Po prostu DL solo , wydaje mi sie że jeden z gorszych moich filmów , ani hity za ciekawe nie dopisaly , ani akcja , ani loot ![]()
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 26-10-2004 o 21:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() na wojnie Armasonitus vs abadon souls stales w depo ****a jestes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() @Yoda
Niesądze żeby Kipper chciał uczestniczyc w tej wojne. Ma stuff taki, że każdy chciałby go mieć, a on by nie chciałby go stracić. @temat Fajne solo. Loot extra ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Uczestniczyć uczesniczyłem.. Mam pare fotek...Ale gdy ta wojna przerodziła sie w "syzyfową prace" dałem sobie spokój. Zreszta...za dużo opowiadania , zapraszam na forum na www.tibia.com , tam dowiesz sie co i jak na temat tej wojny ![]()
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 27-10-2004 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() najlepszy jest ten w cyclopolis ale na filmiku z wojny fatzer bije jakiegos palladyna don marko kwicze ze nie moze go blokowac a ty stoisz obok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta wojna to był jeden wielki chaos.
Wiele nieprzemyślanych ruchów...wiele błedów.. Wszytsko działo sie za szybko. I uwierz mi , nie zawsze stałem w depo lecz też walczyłem Zreszta takie sa uroki wojny : Cały dzień w pz campienie i raz o pewnej godziny atak z zaskoczenia.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kiedyś był...Kiedyś..