| 
	|||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Zbanowany 

| 

Parę refleksji.  

Forum zeszło na psy! Jestem tu cholernie długo, a takiego syfa to nigdy nie widziałem. Moderatorzy, którzy kiedyś tu PRACOWALI zasłużyli na swoje stanowiska (Shinjix). Wchodzę tu co miesiąc i widzę syf syf syf. jako względnie stary user powiem tak - wybory moderatorów są teraz tak jak stanowiska w Samoobronie - po znajomości albo cytuje Oxysia "ssaniu". W życiu nie pomyślałbym, że Owion zostanie zaatakowany przez tematy typu "Milionerzy jutro milion hahaha". Panowie administratorzy..jeśli macie problem z utrzymaniem poziomu to po co się za to bierzecie? No tak, ale wtedy za was pracę odwalali hoom, Kald, slay ktorzy jezdzili po userach, a tamci zamykali się. Brakuje wam ich? Tymbardziej mnie dziwi, że wśród nowych są jeszcze starzy doświadczeni (zdziwiony :/) W skrócie powiem tak xD Nie podoba mi się to co tu się dzieje. Dziękuje ![]() btw. o irc też juz nie dbacie. Ostatnio edytowany przez Maethi - 05-04-2008 o 22:54.  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Się obudził... 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Manga & Anime 

Data dołączenia: 25 01 2005 

| 

Powiem tylko tyle , ze gdy zaczynalem przygode z tym forum zupelnie wszystko bylo bardziej ztonowane i nie bylo tutaj tyle "dzieciaczkow" (teraz zjedzcie mnie <14) coz jeszcze wracajac do wyboru supportu to niektorych wybieraja takich asow co tylko maja lvl po 100+ a jego dzialalnosc i posty to w zadnym temacie nie widac nie slychac. 

Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "  
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Nom prawda. 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | |
| 

Da Old school.  

Data dołączenia: 04 12 2005 
				Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica 

Stan: Na Emeryturze 

| 

Cytuj: 

@topic Ameryki kolego nie odkryłeś. Ale prawda jest taka, że użytkowników jest coraz więcej, a moderatorzy też mają swoje życie i nie mogą zobaczyć każdego tematu. 

Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony"  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Zbanowany 

Data dołączenia: 01 03 2008 
				Lokacja: Wrocław 

Wpisy bloga: 6 
                Stan: Początkujący 
                Imię: ancient~ / skug~ 

Świat: harmonia,nebula 

| 

sorki, ja nowy;* 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 09 06 2004 

| 

Ano prawda. Ale czego oczekiwać od forum o Tibii? Kiedyś nubki narzekały na jakąś urojoną "elitę", więc teraz my sobie ponarzekamy na nich ;p 

Ostatnio edytowany przez Descartes - 05-04-2008 o 23:45.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Jestem tu od 2005r, niektórzy mają rację, że teraz przybyło tych dzieci i zaśmiecają forum, i nie mówię, że tego nie było kiedyś.Było, ale w mniejszych ilościach.Co do moderatorów, to nie wiem czy stanowiska rozdawane są po znajomości, ale mogę powiedzieć, że moderatorzy wywiązują się ze swoich obowiązków tj. kasują tematy/posty nie zgadzające się z regulaminem, no nie mam się czego przyczepić xD.Jeżeli chodzi o to, że forum zeszło na psy, to tylko i wyłącznie wina userów(nie wszystkich). 

Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Manga & Anime 

Data dołączenia: 25 01 2005 

| 

Nie bede wymienial niku ale chlopak bedzie wiedzial o kogo chodzi.  

Koles dostal supporta a na drugi dzien odswiezyl 2 tematy z roku 2005 

Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "  
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 03 11 2004 
				Lokacja: Uć 

| 

Flejmłory... som... zayebiste... 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#11 | |
| 

Użytkownik Forum 

| 

Cytuj: 

Za to widać jacy moderatorzy są wrażliwi - dostałem 5 punktów karnych za to w podpisie. Powód: zbyt erotyczny obrazek.  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#12 | 
| 

Kapłan Preclanski 

| 

Mój kolega, Caban Nadbałtycki, dostał delete za założenie tematu z listą gaf oraz pomyłek pewnej administratorki.  

Ja zaś dostałem (chyba) 6 (2 * 3) pkt. warn na "nieodpowiedni podpis". Nigdy nie dowiedziałem się co to znaczy, ponieważ podpis nie był ani zbyt ciężki, ani wulgarny, ani zbyt dużych rozmiarów. Gdzie tu sprawiedliwość? 

Pisał to: 
			 ichos | 
| 
		 | 

| 

| 
		#13 | 
| 

Moderator 

Data dołączenia: 23 11 2005 

Świat: wszędzie 

| 

prawda jest taka,że ogólne jest mało bardzo aktywnych modków w porównaniu z wielką ilością dzieci spamujących w różnych tematach i naprawdę w tym momencie są bardzo pomocne Wasze raporty. 

_______ "Wszyscy potrzebujemy edukacji w tym, co oczywiste" Oliver Wendell Holmes Sr.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#14 | 
| 

Master Alucard 

| 

Co sie dzieje z forum? Naturalna wymiana. Normalni, starzy wyjadacze odchodza, bo juz dorośli i maja swoje "RL", a na ich miejsce przychodzą dzieci, które dopiero dorastają. Z taką ilością użytkowników trudno to wszystko ogarnąć. I jest teraz czas matur, sesji, etc. więc aktywność niektórych modów jest mniejsza.  

Ale zapewniam Cię - w końcu sytuacja się ustatkuje. Edit by Gimlos : Chcialem tylko dodac, ze fragment o odwalaniu za nas pracy przez okreslona grupe uzytkownikow nadaje sie do jakichs Zlotych Ust tego forum : ddd 

A Mind is a Terrible Thing to Waste... †††                In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns 
			I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Gimlos - 06-04-2008 o 11:00.  | 
| 
		 |