|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 15
Skille: 58/47
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam
Jestem palkiem mam skile 53/43 i mam pytanie czy dam rade ghoulom bo nie wiem ;/ i pytanie gdzie jest ich dużo kumpel napisał, że na mount stehnum i jeszcze, że da się obejść cyklopy jakoś, żeby tam dojść proszę o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Tak Mount Sternum mnóstwo tego, również Ghost Land. Poza tym wcale nie musisz obchodzić Cyklopów bo dasz im rade spokojnie, jak Cię nie laguje to nawet do Ciebie nie podejdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
![]() |
![]() Spokojnie dasz radę. Ja na ghost landzie na ghoulach expiłem już na skillach 45/28.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a moglibyście dać screena gdzie iść tam bo nie wiem ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() UP> Jeśli chodzi ci o tego tomba pod MS, to gdzieś był taki temat chyba "Jak dojść do tomba pod Mount sternum" czy jakoś tak.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ghost Land, za DS'ami. Będzie tam też chyba jeden ds i kilka stalkerów, ale jak wiesz gdzie chodzić to można poexpić dobrze.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() a na ghostland idziesz z carlin w to miejsce:
http://tibia.pl/earth.php?x=32219&y=31767&z=7&q=114.41 idziesz jedyną możliwą drogą, wychodzisz na powierzchnie i idziesz w to miejsce: http://tibia.pl/earth.php?x=32190&y=31781&z=7&q=114.41 na poziomie -1 masz skeletony i cave raty, na -2 ghoule i scorpiony, na -3 ghoule i dsy. Weź łopate (wyjscie z ghost landu może być zasypane) i pare potionkow na wypadek kontaktu z dsem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Słyszałem, że dużo jest też na PoHu. Tylko musisz poprosić jakiegoś kumpla, żeby zabił te 3 GSy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() na pohu jest ich duzo ale ghoule niebeda same pozatym radze ci expic na cyklopach na dysta ^^ a jak juz na ghoulach to mount sterum, jezeli niebedą wybite to i tak dasz rade solo
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() a z jakimi skilami mogę sobie spokojnie na cyklopach expić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
![]() |
![]() Teoretycznie możesz już, tylko musisz uważać, żeby nie dorwał się do ciebie, trzymaj odpowiedni dystans i miej ze sobą kilka potionów.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Lokacja: A gdzies ;D
Imię: Krepi xD
Gildia: Chwilowo niedostepna
Świat: Beryliia
Poziom: 1
Skille: 10/15
Poziom mag.: 1
|
![]() @szympi
Ja na cyce odrazu na 8 lvlu bylem ![]() skille mialem 10/15 ok. Odrazu sie podskillowalem xD na cycach dobry exp, expilem tam do 28 lvla (oO) w 1h nabijesz z 10 np. na 16 ;D To nie dżołk ![]() Teraz robie nastepna postac pallka, jaknabije 8 lvl, to ci powiem czy brac jakies poty, czy tylko speary ;p, ale ja nigdy nie bralem zadnych potow ![]() A jezeli hcodzi o ghoule, to jest takie miejsce ale bedziesz musial zabic albo pare cyklopow, albo 2 mino archery ;p Potem juz sa tam -1poziom: skeletony, -2: nizej skeleton i ghoule, -3: skeletony i duuzpoo ghouli, -4: Beholdery, crypt shambler,1 mumia, ghoule, -5: Mumie, jeden ghost, crypty, -6: w dzirach (musisz miec pick) dragony Nie boj sie, ze ci zluroja crypty i padniesz, tam nigdy nie widzailem zlurowanego crypta a uwiez mi DLUGO tam expilem ![]() ![]() Tylko ze... nieraz na -5 luruja po 1,2 dragony :| Jest tam jeszcze quest z dwarfem geo~ i guardami, ale tez na -6 i pick ... To na tyle ![]() ![]() ![]() @edit ale błędów nawaliłem srry ![]() jezeli chcesz wiedziec gdzie to, to priv ;P, a jezeli chodzi o cyce, poh...
![]() Bede bronił tibii krzesłem ! ;] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mine avanse ;* 14:24 You advanced from Level 7 to Level 8. Ostatnio edytowany przez Jimmy_Reaper - 27-01-2009 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() dasz arde i to na spokojnie ;]
|
![]() |