|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() fajna grafa (co to jest ta tarcza??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Jak ty to robisz że masz naprzykład inną line ?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Extra SS-y bardzo mi sie podobają, dawaj więcej ale loot taki sobie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Grafe ściągnąłem z jakiejś tam strony nie pamiętam z kąd, ta którą mam to jest mix orginalnej z dwiema innymi. Niestety nie pamiętam strony
![]() A co do tarczy jest to Demon Shield. re down: To powiem ci coś funny, wiesz ile exp na lvl mi zostało jak wyszedłem z tomb 100 i teraz szukam czegoś żeby kill ale nic tu nie ma. re któreś tam down: to jest podmieniony plik Tibia.spr, dzięki programowi Tibia Sprite Editor for more info zapraszam do działu Grafiki, a jak znajdę www to napisze. Ostatnio edytowany przez DDoS - 29-01-2005 o 20:57. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Spoko ss'y, szkoda, że nie złapałeś advanca...
Słaby loot :/ nawewt za runki się nie zwróciło...
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() te itemy wydaja mi sie troche inne (lina,tarcze,helm,lopata) , ja to zrobiles?
wgrales jakas inna wersje tibi? plx odp.!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
fakt grafa super jak znajdziesz strone to podaj plx i sski ogolnie spox , nice hunt , i ta tarcza tez super , jaka to jest ?
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Ma taka linie bo uzywwa programu który mu odkrywa wszystkie zakamarki tibi (TibiaMAP)
![]()
Ostatnio edytowany przez Coby - 29-01-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Born in Hell
![]() |
![]() up: yyyyyyyyyyy co? Jakiej TibiaMAP, cio to?. Ja nawet TibiaGG nie używam nawet jakbym miał zajefanie ciemno, jedyna rzecz którą używam z Tibią to Uosu i może niedługo CamStudio.
Już w moim mieście i odrazu: ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 29-01-2005 o 20:51. Powód: Literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() ja na taki loot bym nienazekal wg mnie fajny i czy mozesz zamiscic swoj spr. na forum lub wyslac na [email protected]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Zdjecia dobra ale poraz kolejny mam pytanie : Z kad wziac ta grafike?? daj znac na gg jak mozesz 7286886
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Born in Hell
![]() |
![]() Hmm jakbyście zaproponowali jakiś serverek na który możnaby umieścić ów Tibia.spr, byłoby dobrze, bo nie mam go gdzie wrzucić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Fajne screeny, słaby loot:/ ale najbardziej podoba mi się grafika!!!!!!!za***...extra, ta lina, bag niezabardzo przypadł mi do gustu ale reszta JEST OK!
![]() |
#17 |
Born in Hell
![]() |
![]() Będe szedł jeszcze raz około 1-3 w nocy i pytanko czy mam robić zdjęcia czy nie kcecie już z vampów. Mam 20 bp hmm w depo w ankrahmun więc mam zamiar wrócić z tego hunta z vamp shieldem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Mam pewna propozycje Czuk85 podam Ci gg i pszeslij mi te spr plx gg: 7286886 z gury dzieki
A co do screenów z next huntu jestem za tym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Born in Hell
![]() |
![]() Ale sobie postów ponabijam.
A teraz na serio. Zamieściłbym gdzieś tego sprita ale nie mam servera a edysk.pl bez pełnej (płatnek) aktywacji nie umożliwia udostępniania. A co do hunta. To miałem lekkiego stresa jak nagle vamp sie na mnie przeżucał i matrixa na mnie rzucał (czytaj on rzuca paraliż i jest szybszy ode mnie). Denerwujące w tej krypcie są stalklery. Jak by ktoś się tam wybierał to nie radze iść na sam dół (najpierw przez 2 vampy), bo możecie zobaczyć w jednej chwili napis "You are dead", a mianowicie jest tam licz, która podobno potrafii przywalić, naszczęście ja jej zwiałem. Widziałem ją przez ściane w pokoju, a koło niej vampy i bonebeasty, zgroza. Ogólnie miejsce te jest spoko do huntowania z 2 dsami na jakieś 20-25 vampów schodzi 6 uhów na dsy, (o ile pomagasz im w zabijaniu vampirów). Dobra end bo się rospisałem. re up: To włącz te gadu gadu bo jakoś mam cie niedostępnego albo numer zły dałeś. Ostatnio edytowany przez DDoS - 29-01-2005 o 21:55. |
![]() |
![]() |