|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Przedstawie SS odemnie z julery.
20 level ![]() 21 nie zrobilem 22. ![]() 23 ![]() 24 ![]() Awanse skilli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My friends ![]() ![]() ![]() ![]() Wybilismy chyba z kumplem wszytkie cyce w okolicy ![]() ![]() ![]() komentowac ale nie krytykowac ostro. Powiedzcie co zle i jak wa sie podoba w skali od0 do 10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam za 24 level pomylilem zdjecia. W ramach przeprosin:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze komentowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Troche nudne te zdjecia i na dodatek tibia gg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty zdrowy jestes. Nie mam tibi gg bo nie chce miec haka. NIE OSKARAZAJ BEZ PODSTAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Po 1 - 20 lvl i rotki? Wstydź się, na takim lvl to sie poluje na Dwarf Soldiery albo Ghoule....
Po 2 - skille.... Wiesz dużo zależy od ciebie i twojej woli, ale właśnie tej woli niewiele tu widać... Pracuj dalej, pracuj, może dojdziesz na szczyt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: venore-thais-kazoordon
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Strong maki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish army
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 81:(/56
Poziom mag.: 15
|
![]() Nice ss'y
P.S Ja cie znam i nie raz widzialem w thais i Yakkuzze tez (rl friend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skad mnie znasz.
PS. JEdyne co mam z tibia zwiazane to TIBIA KLIENT US DO ROBIE SS wytluamczcie czemu myslicie ze mam tibie GG PS.Dieki tez mam andzieje ze dojde na szczyt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te dwa zdjecia z TIBIA GG NA pasku sa mego kumpla THIMBURDA on robil zdjecia ja nie uzywam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Musze Was zmartwić panowie, ale Tibia GG daje światło na cały ekran a nie na taki kawałek -.-.
P.S. Chesterr, lepiej wytnij ten pasek z Tibią GG, bo zaraz jakiś nad uczciwy użytkownik prześle to zdjęcie gdzie nie trzeba. Hail Julera!
Oh, through the mist and the madness, we are trying to get message to YOU, Metal Militia! Metal Militia! Metal Militia! ...Growing darkness, taking down I was me but now he's gone... ![]() Ostatnio edytowany przez Brave - 02-02-2005 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Szczecin
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz co smiac mi sie chce jak czytam ogulnie takie posty ale coz w GG da sie zmienic wielkosc swiatla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty slepy jestes?!?!!?!?!??! na pasku zadan masz uruchomiona -.- omfg... a zdjecia takie se
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa zdjecia sa mego kumpla on mi wyslal a ja wstawilem i NIE UZYWAM TIBIA GG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Opole
Imię: Hetman Palek
Profesja: Paladin
Gildia: Infinity
Świat: Hiberna
Poziom: 78
Skille: 87/54
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ej koles bardzo dobrze, ze expisz na rotach! to super pomysl jest!!! expa duzo (pod warunkiem ze Ci sie duzo osob nie wpier.. wcisnie na respy) i golda tyle, ze da sie wytrzymac!!!
Kolega z Rubery - Tubosik teraz chyba 69 druid z 8 na 69 awansowal w jakies ~2 miechy expiac prawie tylko na rotach... troche expa (razem moze z 3 lvl) na huntach... Niestety przestal grac ![]() wiec radze Ci trzymaj sie rotow jak najdluzej !!! pozdro 600 <up> jakbys nie zauwazyl to on mowil, ze to jego kolega robil screeny co mozna zauwazyc wiec jak nie jestes pewien to sie tutaj nie odzywaj...
BR? SWE? POL? Ostatnio edytowany przez Hetman_Palek - 02-02-2005 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam expowisko gdzie malo osób. I dla mnie jest tam super. W co drugim jest maca maca=30gp. W godzinie robisie duuuuzzoooooo kasy a jak cos zakladam axe zwykle i trenie i jescze skille leca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 02-02-2005 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komentowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() NO co tu duzo komentowac? Gz avansow xd Aha i co to za pomysl na trenienie z playerem w ful eq z axe ringiem i bez jakiegos rata etc? lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Cytuj:
Widac ze nie uzywasz tibia gg. W wersjach obecnych jest mozliwosc ustawienia tego na ile ma dawac swiatla
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Dobre Dobre o grazz 24 lvla
P.SBania of Julera to ja ;] ![]() |
![]() |
![]() |