|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Sorka że kolejny temat taki ale to jest dla mnie bardzo ważne był niedawno screnn z demon armor legsy ja nie niego wszedłem i co mam teraz robić czy mam keylogerra prosze o szybko pomoc poniewaz chce wejsc do tibi a sie boje ze ktos zhakuje mi postać ??? Co mam robic???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() 1) Napisać w odpowiednim temacie, wszystkim coś padło i myślą że temat zdjęcia jest najbardziej oglądanym i piszą durnoty w tym temacie...
2) A przede wszystkim poszukać !! Ta opcja naprawdę nie gryzie !!! 3) Nie wchodzić do tibii 4)Przeszukać jakimś dobrym antywirusem wykrywającym trojany 5) Nie wchodzić w linki w tematach co zakłada je osoba bedąca pierwszy dzień na forum, dająca linki do np. republiki albo url-e Ostatnio edytowany przez Hallabard - 06-03-2005 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Skąd podejrzenia że tam był keylogger? Nie byłem tam w tym temacie ale chyba było gdzieś jak pozbyć się keyloggera
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no dobra ale co mam robić ???
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() sprawdz wszystkie dyski antywirkami i antyspywarami. a co dologowania to wpisuj na zmiane 1 literke/cyferke hasla i 1 cyferke/literke numeru konta.... keyloggery gupieja.... to zawsze dziala...... a jak sprawdzisz dysk to looz graj normalnie - powinno byc dobrze...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Do wyszukiwania i neutralizowania tego badziewia polecam niezawodny programik Ad-aware 6.0, ktory sciagniesz za free
Ps: po sciagnieciu daj na aktualizowanie, poczym zacznij skanowac wszystkie dyski, powinno okolo 90% keylogow wykryc
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() czy to jest cos takiego jak RegKey??
|