|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tiquanda…
Nastała ta chwila… Chwila, na którą wielu czeka z niecierpliwością… Teraz poznacie cała prawdę o update! Wszystkiego o Tiquandzie i nadchodzącym update dowiecie się z tego artykułu: Opowieść o Tiquandzie... Znajdziecie w tym artykule kompletne info na temat nadchodzącego update wraz z zdjęciami. Tibia.pl jest pierwszą stroną na której można zobaczyć kompletną mapę miasta Port Hope. Możecie też wstawiać na forum wasz zdjęcia o update. Tutorzy nie musicie się obawiać już o bana czy kasacje, teraz można już udostępniać informacje. Poczytać o update, dowiedzieć się wszystkiego oraz wstawić własne zdjęcia możesz na tym forum. Poza artykułem, zdjęcia z testa od tibia.pl można zobaczyć w tym temacie. Pragniemy też poinformować, iż wszelkie testy już prawie są skończone i można się spodziewać update w najbliższych dniach. Tibiabr.com i Tibia.pl pozdrawiają z Test Serwera. ![]() ps. Ten Thunder Hammer to prezent, nie spotkaliśmy na teście śladów questa na Thunder Hammera ![]() Pamiętajcie, że Tiquanda jest dostępna tylko dla PACC. Jeśli nie masz jeszcze Premium Account możesz je zakupić przez tibia.pl. Zdążysz jeszcze przed update. Więcej info w tym temacie. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 05-08-2005 o 08:28. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jak widze, obie strony trzymaja sztame mimo nienawisci obu nacji
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No to możemy sie przygotować na nasze "ukochane" Soul Pointsy i Znikające Speary. Po prostu LOL. A może nie będzie tak źle....
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() mam nadzieje ze nie spapia tej gry jeszcze bardziej...
#5 |
Guest
|
![]() a z tymi soul poinsami to chodzi o to ze jak sie nie zabija to nie rosnie mana??
![]() ![]() ![]() ![]() (BR nie są tacy źli ![]() ~~hail TENEBRA~~ Jak chcecie jakies itemki na tym servie to mgs do Shirukanay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() propozycja dla tibia.pl zeby poprosili tibia.com o to zeby zrobić w polsce server ![]() jak coś to ja moge daj tam 5 zł ![]() ![]() ![]() a to troszke smieszny screen moego kolegi ![]() http://photobucket.com/albums/a97/wi...=beztytuu4.gif Ostatnio edytowany przez Shirukanay - 05-08-2005 o 03:37. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() No to fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Gdzieś czytałem (chyba któryś teaser), że te nowe miasteczko ma być całkiem spore, a z mapy wygląda na mizerne...
Liczyłem na sporą ilość chatek do wyboru, a teraz zaczynam się o to martwić. Ktoś zdradzi szczegóły na ten temat?
always be prepared for unexpected... This will make your life easier. Ostatnio edytowany przez Bonastick - 05-08-2005 o 03:28. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Imię: Dudinhio
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 43
Skille: -
Poziom mag.: --
|
![]() To wszystko nie wyglada tak, źle jak mogłoby być. Cena runek pójdzie drastycznie w góre (przynajmniej taką mam nadzieje
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
taaaaaa.... wypasss...... jak bedziesz musial kupowac runy na exp to nie bedziesz sie juz tak cieszyl -.- |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() jestem 10 o,0 Mi sie bardzo podoba update, mam nadzieje ze sobie kupie pacca niedlugo przez tibia.pl oczywiscie, i kupie domek na nowej wyspie, jesli jeszcze beda wolne ;p
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Imię: Dudinhio
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 43
Skille: -
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Będę sobie sam je robił ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() na początku nie podobał mi sie pomysł z soul pointsami ale jak dowiedzialem sie o co chodzi to mysle ze jest w poządku (pzynajmniej dla pacc bo sam bede go mial w najbliższym czasie dzięki tibia.pl!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() przy twoich obliczeniach wychodzi ze 10 minut bo soul 2 minuty ;p ale uh bedzie mniej niz 5 soulow bo sd beda po 5
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Powiem tak wchodze na tibia.pl czytam news juz podjarany ze sie wszystkiego dowiem a tu 1 screen myslalem ze dacie cos wiecej
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Nareszcie!!Pewnie dzis dostane pacca. Odrazu ide w dzungle
![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Ej a kiedy sie można zalogować już na test server login ?? i jak to można zrobic
![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 05-08-2005 o 06:45. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Erght, może i by niebyło źle gdyby dwa dni temu Pacc mi się nieskończył ;<
Widziałem już pare screenów z update, i przyznam że niejest aż tak źle ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() nie wiem dlaczego nie moge sie lognąć na testa ;/ Wie ktoś może kiedy będzie szło ??
|