|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() skoro temat "czy tibia uzaleznia" (lub jakos tak) przerodzil sie w atak na tibie to tu proponuje zeby wszyscy pisali o tym co w tibii lubia
mi sie w tibii podoba klimat oraz napiecie zwiazane z niekturymi akcjami (swiadomosc ze cos zdobyles po przez poswiecenie wielkiej ilosci czasu i mozliwosc utracenia tego w ciagu jednej chwili powoduje lek poprzez ktury tibia ma to "cos" ![]() niechce sie zbytio rozwijac poniewaz mam nadzieje ze ten temat przerodzi sie w cos glebszego niz wiekszosc tematow ![]() powodzenia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi sie wydaje ze tak zwani PK wprowadzaj w gre dobry klimat zawsze w podswiadomosci wiemy ze mozemy zostac zpekowani a gdyby nie to kazdy by byl arogancki i zlodzieji bylo by od hhhhh .zawsze sie na nich skarzymy ze to i tamto ale gra bez nich byla by troche nudnawa taki sprincik do depo a z tylu jakis high lv krzyczy "i kill u " "give me your money or i kill u" hehehhe
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Aaaach jak ja KOCHAM PK... To znaczy nienawidze ich...Ale tylko dzieki nim Tibia jeszcze mnie trzyma-czy znacie ten dreszczyk, gdy idziecie np z Carlin do Ab(bo wyrocznia was nie mogla prezeniesc) i kolo was przechodzi redskull?
Albo gdy KTOKOLWIEK kolo was przechodzi? Albo gdy biegniecie przez miasto nagle -BUM!- i ta panika, gdzie isc, co robic... Jeszcze mozliwosc poznania nowych ludzi-jak ja wchodze na tibie, to pierwsze mysli 'Bedzie xxx czy nie bedzie? Jak nie bedzie to mzoe yyy bedzie...OBY... Bo pogadac se chce...' No i of kors wyprawy na stworki a co ![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() osobiście uwielbiam Tibijski klimat. Ja zawsze porównuje Tibie do GG z tym , że w tibi "widzisz" co druga osoba robi. Możesz bronić swoich przyjaciół przed innymi, rozmawiać godzinami ..a temat zawsze się z najdzie jak nie z reala to jakiś tibijski. Te dreszcze emocji ..mimo że zginąłem już wiele razy...to i tak mam te dreszcze ..a 35 + zgonów na 1 postaci to jakieś osiągnięcie jest
![]() I ogólnie.. możliwości docenienia swoich osiągnięć w grze. Nie można tu sejwować gry ..nie można cofnąć biegu wydarzeń (no chyba że coś z serwerem się stanie) więc nie powtórzymy 2 razy tego samego. Gra dużo ludzi .. i zawsze można kogoś spotkać i pogadać, kiedy się nudzimy. Wspaniała gra na zajęcie wolnego czasu... Lecz trzeba pamiętać więcej niż 20 godzin to przesada ![]() ![]() To chyba wszytko co mi do głowy przychodzi. jakby coś mi sie przypomniało to dopisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() najwazniejsze jest ze jak sie wyloguje gra sie automatycznie save to zadna glopia siostra przez pomylke tego nie usunie
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() W Tibii mi się podoba:
- ta "cukierkowata" grafika ![]() - ta zmiana szybkości (czasami wszystko jest takie wolne jak expujemy na dwarfach, czasami się dzieje tak szybko ja uciekamy przed brygadą 8 dwarfów soliderów) - ta możliwość doksztaucania się w języku angielskim (załozę się, że każdy Tibijczyk korzystał ze słownika języka angielskiego z ciekawości Co to słowo oznacza?) - ta prostota gry (wszystko jest takie proste, że nie trzeba być geniuszem aby opanować grę) - ta, a raczej ten system naliczania skilli (trenujesz coś to awansujesz w tym, a nie tak jak w niektórych grach że co level dostajesz ileś tam punktów i możesz je rozdysponować) - ta, a raczej te lagi (w czasie których mogę trenować mlvl lub odpocząć od Tibii) - ta, a raczej ten napis You are dead. (Czyż to nie miło zginąć przez zlurowanego GSa stracić cały eq i do tego lvl, skille, mlvl? czasami to motywuje do dalszej gry, a czasami nie...) I wszeszcie: - ta rzecz (tak zwane "to coś") co sprawia, że Tibia to taka fajna gra ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dla mnie Tibia to jedna wielka rozrywka, ale bardzo sie denerwuję gdy zginę. Deneruję mnie to, że trace wszystko na co sobie zapracowałem.
@Dejvo Zapomniałeś jeszcze o przyjaźni z ludźmi z całego świata. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() W tibii jedyną rzeczą którą lubie jest opcja on-line... co za tym idzie... kontakty międyzludzkie... zabijanie innych, wyprawy wycieczki... sprzedaż... no chyba wszystko co sie wiąże z opcją on-line
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() hmm... ciezko powiedziec.Wydaje mi sie ze wszystko 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Tibia ma w sobie taki magnes, który przyciaga jak cholera. Nie wiem co to jest - ani grafika (chociaż mi się podoba - klimt heroes I) ani muzyka (bo jej nie ma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Ja w tibii lubie chyba wszystko(z wyjatkiem tego logowania sie godzine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ja sie uwielbiam w tibi...bawic.
Raczej juz uwielbialam, bo poklocilam sie z kumplem, z ktorym sie zawsze bawilam. Jak kupilismy sobie zegarki to se udwalaismy ze ja jestem corka (nieznosna) krolowej Eloise. A on jakims normalnym synem Tibianusa. Wtedy to bylo! No ale tera sie poklocilismy, prawda Deltoidek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() apropo grafiki to tibia jest w tym wzgledzie dosc rozwinieta, poniewaz najbardziej banalna grafa i najbardziej prosta jest najbardziej wciagajaca, przyklad - "WARLORDS" (oczywiscie czesc pierwsza)
fajnym efektem jest tez ze zeby przetrwac czasem nieliczy sie jednostka lecz tak zwane "plecy" ![]() no coz, w dalszym ciagu zostawiam wam szerokie pole wypowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() a mi sie w tibi podoba wszystko ta gra jest cool i w dodatku grasz z ludzmi z calego swiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() W Tibii najważniejszy jest klimat i tyle
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Mi się ta gra bardzo podoba lubią ją za klimacik , żadna gra nie sprawiła mi tyle radości co Tibia.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mi sie w Tibii podoba ten klimat gier RPG, po raz pierwszy sie z tym spotkalem i od razu mi sie to spodobalo. Lubie roznego roznego rodzaju imprezy. To ze mozna sie spotkac z fajnymi ludzmi. Grafika jest spox. I chyba najwazniejsze ten realizm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mi sie w Tibii podoba ten klimat gier RPG, po raz pierwszy sie z tym spotkalem i od razu mi sie to spodobalo. Lubie roznego roznego rodzaju imprezy. To ze mozna sie spotkac z fajnymi ludzmi. Grafika jest spox. I chyba najwazniejsze ten realizm.
|
![]() |
![]() |