|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ehh, to nie wiedziałem. A wiecie coś o nim?? Może jest z jakiegoś bardzo trudnego questa?? Albo nagroda od CipSoftu?
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() OHHH AAHH ONI MAJA TEGO WRL SWORDA OMFG!!!!
boze.. jest taka runka jak chameleon rune, poszedł do spoconego cykl0pa zamienil sie i statkiem do thais i juz... alez problem... TO ILUZJA NIE MA ON WRL SWORDA
#5 |
Master Alucard
|
![]() Narazie nikt nie ma tego miecza. A jak ktos ma to jeszcze nikt o tym nie wie. Cos czuje, ze z tego tematu zrobi sie kolejna klotnia, czy to fake'i, czy nie...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 26-10-2005 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Saotome Rei
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 8
Skille: 28/22
Poziom mag.: 1
|
![]() @koronowany rycek
Przeciez on napisal ze zamienil sie w niego bedac w Thais @on topic Jesli naprawde go posiada to gratz dla niego |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jeżeli zdobył go z questa to GZ dla niego
up@ jedno jest pewne żeby go dostac musiałbyś dać: Full HOTA,MPA,G-LEGI,Steel bootsy,SoV +kilka kkgp |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up mozna do wszysttkich miast na Tibialandzie(tzn. na glownym kontynencie)
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie trzeba :d
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @up: hmm, tyle ze on sam przyznal jak to zrobil...
#15 |
Guest
|
![]() Z tego co ja wiem to aby zamienić się w jakiś przedmiot trzeba mieć go na sobie. Jestem tego prawie pewien bo kiedyś był topic o tym że jeden gość ma soft boots (zamienił się w nie) i jakiś modek napisał że aby mieć ten przedmiot trzeba go mieć na sobie. Kyrhon twierdzi że ma Warlord Sworda, jest duże prawdopodobieństwo że kłamie ale już pisałem o zamienianiu się w item.
|
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Boże Boże .. ręce opadają ..
1. Można być sorcem (lub drutem) i urzyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa przedmiotu lub stworzenia) 2. Możemy urzyć dowolną profesją runy Chameleon na przedmiocie i samemu się w dany przedmiot zamienić Czy to takie trudne ? A tu snucia jak z księżyca .. zresztą .. Hidetaka wam udowodnił moją 1 metode A Kyrhon drugą .. Zresztą to co niektóre n00bki (sorry że po imieniu ale .. ;P) jak zwykle snują a co trza by dać do jakiegoś questa żeby go dostać .. po 1 QS. po 2. Jak byście zauwarzyli słusznie - gdyby quest był to już by ktoś go raczej wkońcu zrobił .. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Ja ostatnio widziałem jak tego sworda miał jeden player z ekipy która rozwalił orch shabala (nie pamiętam jak się dokładnie nazywa
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Cytuj:
Można być sorcem (lub drutem) i uŻyć czaru Creature Illusion inkantacja Utevo res ina " xxx (gdzie xxx to nazwa T Y L K O[jak sama nazwa wskazuje..-.-] stworzenia).
![]() |
#19 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
buahahah Ale zes chcal zablysnac , jak tak to zmien mi sie w beczke ... -.-
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający