|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() Link :
http://rapidshare.de/files/17439823/...rwszy*****.html Music: Guano Apes - Open Your Eyes Green Day - American Idiot Green Day - She's a Rebel ..::Bardzo Przepraszam, coś mi się zwaliło z muzyką, a gdy sie zorientowałem plik był już na serverze i nie chciałem robić tego jeszcze raz::.. Prosze o Komentarze. EDIT: Coś nikt nie sie nie wypowiada, prosze o komentarze bo nie wiem czy mam robić inne czy nie warto. Adress sie nie chce pokazać caly wiec w miejsce gdzie w linku jest "...rwszy" to wpisac prosze "Biggest_pk_movie_Pierwszy*****" powinno zadzialać Ostatnio edytowany przez Luke <wmv maker> - 10-04-2006 o 17:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() Co tu dużo gadać? Filmik o tym co Cię najbardziej kręci w tej całej grze... czyli o Pk i Trapach. Zebrałeś sporo tych trapów i je ładnie w tym filmiku przedstawiłeś! ![]() Jeszcze sporo filmików przed Tobą i sądze, żę będą jeszcze lepsze od tego. Hail Luke PS: Nie zapomnij o filmiku dla mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Hmm... Zobaczmy. Dam edita jak ściągne. 1st =P
1Edit: Ehs facet szybszy o 3~ sek :/ 2Edit: Filmik nie najgorszy jak na sam początek. Przydałoby się jeszcze troszkę doświadczenia. Jak na 3 minuty filmu to te 16 MB trochę jest. Szczególnie dla posiadaczy wolnych łącz. Jakbyś ciut popracował nad wielkością tego pliku ( no nie wiem, może rozdzielczość zmień) to skuszę się na następny filmik. Ostatnio edytowany przez Pestuś - 10-04-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bardzo fajny filmik, tylko szkoda ze nie mam chwilowo dzwieku w kompie ale to sie zamieni
![]() Nie wiem jaka jest oprawa dzwiekowa ale graficzna podoba mi sie ![]() Zrob wiecej filmow (mam nadzieje ze juz wtedy bede mogl odsluchac muzyczki ![]() powodzenia w tworzeniu |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuje wszystkim za przychylne komentarze, zapraszam wszystkich aby wypowiedzieli swoje zdanie na temat mojego Filmu.
Have fun In Tibia. Luke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polowa jak nie wiecej z tego filmiku to sa zwykle dedy... co ma do trapow to ze ziom stoi przy dziurze i ktos go leje skoro moze uciec? ;s albo pare innych, jak ktos uciekal a nie byl w trapie -.-'
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Lubish sie czepiać ? Widać ze z tibią dopiero zaczynasz. Wiesz co to SD combo ? To był 68 elder, ma mało hp dostał sdki to niezdążył wejść, dość proste rozumowanie -.- . Najpierw pomyśl potem napisz.
Btw. Rzeczywiście, niektóre to poprostu dead jaiegos Hight lv, Miłej zabawy, Comment Please !! (moze bardziej pozytywne niz ten i jeśli juz negatywny to od osoby która umiała by to zrobić lepiej). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Rehost plxor
Bez obejrzenia daje duzy + za samą muzykę. GD ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Lubish tez Green Day'a ? ^^ Co do ReHosta da sie zrobic, a co na Rapid'zie Ci nie chodzi ? Jeśli ta to zara EDITa walne i podam adress.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Gratulacje filmik pierwsza klasa Tego wlasnie wszyscy oczekiwalismy dobrych trapuw
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki, staram się. Nowy filmik jest w trakcie roboty. Postaram sie aby był jescze lepszy niz ten ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Filmik ujdze w tlumie tylko ta muzyka ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saviour of askara
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Zaraz dam edita bo mi się ściąga, btw czy wiesz że ja się skapnołem czemu tyle commentów? Człowieku widać od razu że połowa tych kont z commentami jest zrobiona przez ciebie (wszyscy maja date utworzenia 10.04.06 oraz żadnych informacji...)
![]() Eee tam zwykłe trapy albo comba z sd nic ciekawego ![]()
Explorers society is my true guild ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureański newbie - 12-04-2006 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Smencik
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 102
Skille: 88/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Po co sam sobie nabijasz commenty... smutne i żałosne. ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() uahauah filmik fajny tylk oszkoda ze niema tam beloza czy azteriona(Hacker
![]() na nich dopiero byly trapy...... i to jakie (dla ciekawych proponuje sciagnosc Shivera warr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do waszych podejzen ze nabijalem commenty. To byli moi koledzy z rl, których poprosiłem aby sie wypowiedzieli, a jako ze zaden z nas nie mial konta na tym zalosnym forum noobów, to wszystkie konta sa w jednej Dacie.
Aff co za ludzie ;/ Luke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Zbanowany