|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Piszcie tutaj co wam się wydażyło w waszym otoczeniu związanym z Tibią .. !!
- ktoś z czaszką na koszulce - on ma pk ![]() - strzał na brankę - trenuje distance fighting - bramkarz - blokuje lub trenuje sobie shielding - kumpel chodzi na ryby a my pytamy się ile już ma fishing'a ![]() - jesteś zakręcony jak lina w tibi .. kolega do kolegi ![]() - zauważyłem siekierkę - odrazu powiedziałem small axe ![]() ![]() ....::::I TAKIE PRZYKŁADY PODAWAJCIE::::.... --------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Patrze z balkonu na ludzi i szukam swojej postaci.
"ten gościu ubiera się jak moja postać" 2 kolegów bije się na szkolnym korytarzu-Pewnie trenują fist fighting. "Ale ma smutną mine, normalnie jest taki wesoły-pewnie dostał bana"
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() na jednej imprezce padl pomysl aby z dachu ogladac gwiazdy
"no jak chcesz tam wejsc? przeciez nie mamy parceli" prowadzac prace badawcze w ciemnych podziemiach starego budynku, oczywiscie zapomnielismy latarek "zaraz cos na to poradze - utevo lux" kolega, mocno w stanie wskazujacym na spozycie na pytanie czy moze prowadzic samochod powiedzial: "nie moge, nie mam dwarven ringa" bedac na imprezie sredniowiecznej w starej chatce, odkrylismy zywego szczura "trenujemy?" kolejna imprezka (cos duzo ich), kolezanka wyjela gitare przy ognisku i zaczela grac stanelismy w miejscu i zaczelismy sie krecic w kolko na pytanie "co robicie" odpowiedzilismy chorem "tanczymy" jako ze obracam sie w kregach sredniowiecznych to mam doczynienia w roznego typu sprzetem bojowym uzywanym kilkaset lat temu kolega grajacy w tibie pomalaowal swoa tarcze na zolto z charakterystycznym czerwonym znaczkiem, chodzil po obozie i wolal "i have brass shield" podczas budowy obozu na tegorocznym grunwaldzie dwoch kolegow wbijalo gwozdzie w belki niestety jeden lekko zranil drugiego mlotkiem na co drugi odpowiedzial "uhnij mnie teraz" no i standardowa odpowiedz, jesli chcemy pozyczyc od kogos pieniadze "5 pln or rook" jak sobie przypomne jakies to dopisze pozdro dla wszystkich uczestnikow imprez tibijskich i dla wszystkich ziomkow z danubii, z ktorymi nie mozna sie zle bawic
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() czekam na kumpla 30 minut
on schodzi ja mówie "szybki jestes" a on "mialem lagi a bohy w depo" gramy se na boisku w piłke, przychodza jakies szczyle a kumpel "leave or die" |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Gramy w kosza i kumpel blokuje rzut kumpla
"On jest dobrym blokerem" Rozmawiamy w rl tylko o Tibii ![]() Robimy sobie nocki w Tibie w 1 pomieszczeniu w kilka osob ![]() Gdy kogos klepiemy lub chcemy sklepac to mowimy ze go zrookujemy ![]() Duzo takich sytucji ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Jak gadaliśmy o mordercy to go PK nazwałem.
Jem tylko ser i mięso. Zrobiliśmy z kumplami LARPa Tibia. Jak mnie ktoś gonił to się PK darłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ja mam nowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aahha mam nowy przykład : dzisiaj gramy w nogę i jest już ciemno prawie piłki nie widać i ja mówię "qrwa , ale ciemno " a mój kumpel odparł " utevo lux " LoL LoL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()