|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Siemka
Zastanawiam sie nad pewnym wątkiem a mianowicie nad wyspa druidów po co ona istnieje czy ma jakis konkrenty cel istnienia ? I dlaczego jest polozona w tak specyficznym miejscu jakim jest POH(Chodzi mi o to ze trzeba przejsc calego POH'a zeby sie tam dostac).Prosze o wasze informacje chcialbym all zebrac wlasnie w tym temacie jesli cos wiecie to piszcie. Jedyne co wiem o owej wyspie to ze respi sie tam BOSS mozków Fernfang. Pozdro (Temat hyba pasuje do tego dzialu poniewaz druid to jedna z profesji a owa wyspa nalezy tylko do nich) Ostatnio edytowany przez Shocker - 21-05-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Na wyspie mgieł od czasu do czasu można spotkać Fernfanga-bossa, wraz z obstawą(warwolfy).
Dodatkowo, jest tam kilka przyjemnych niespodzianek. Raczej miejsce na rpg eventy niż do czego innego. P.S Jaki cały poh? Tylko do orc camp. Parę cyklopów, minosów, ghuli, ds-ów i orców po drodze ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 21-05-2006 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Thx za info ale chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej wszystko co wiecie prosze pisac w tym wlasnie temacie.
@edit:Serio? a mi sie wydaje ze trzeba przejsc przez resp Gs'a (no hyba ze sie go ominie) a caly POH mialem na mysli ze teleport to tej wyspy znajduje sie na samym koncu POH'a Ostatnio edytowany przez Shocker - 21-05-2006 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Jaka wyspa?? Może jakas mapka i opis jak tam dojsc?? Bylbym bardzo wdzieczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
LOL mówią ci na końcu poh aha i rusz d*pe na strone tibi.pl-mapa respawnu/swiata i qrwa poszukaj @topic widzialem filmik z tej wysepki jest ona malutka i ten boss fernfang Ostatnio edytowany przez MiXer - 26-05-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom ze mala to zdazylem zauwazyc ale thx za inf. lecz chcem sie dowiedziec all o owej wyspie
Wiesz cos?? Pisz to cos pozdrawaim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Na wysepce jest quesciek, malutki a nagrody to jakies klejnociki, oprocz Ferfanga(boss monko, wilkolak z obstawa war wolfow) nie ma tam innych potworow, wyspa jest mala ale wg mnie ma swoj klimat. Jesli jestes druidem i goni cie PK na pohu wal jak w dym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Pamietaj ze to niebezpiecznie blisko respawnu GSów wiec masz takie szanse na wizyte w przewodzie pokarmowym GSa jak za czasów z przed anti luringu,
wina tego ze czesto ludzie uciekaja na polnoc do swiatyni przed spiderami ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |