|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Jak zapewne wszyscy zauważyli dużo osób zaczęło tworzyć grafiki, które można wrzucić do tibia.spr. Nic w tym złego ale przydało by sięto wszystko zebrać do kupy nieprawdaż? Proponuję aby w dziale Twórczość powstało Sub-Forum przeznaczone na te obrazki. Dodatkowo proponuję aby stworzyć tam od razu temat, którego szczegóły objaśniłem tutaj
Można by właściwie przenieść ten temat i go przerobić w celu stworzenia potężnego tematu o nazwie np "Wielka Biblioteka Grafik" czy jakoś tak. Co wy o tym sądzicie? Kto jest na tak niech się dopisze tutaj do listy 1. TAK.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jestem za poniewaz to ulatwilo by wyszukiwanie grafik a nie latanie po calym forum
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() 3. Tak
Taką grafike trudno znaleść gdy jest rozwalona po całym farum nowy dział sie przyda. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() świetny pomysl nareście nietrzeba by szukac jej w gigantycznej liscie tematów tylko wejsc w subforum
![]() Jestem na Tak. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Wielkie GRATZ za pomysł Hegemmon
Rzeczywiście to by ułatwiło wyszukiwanie potrzebnych grafik. Więc... ...JESTEM NA TAK !!!!!!
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ale petycja... :) Ja na tak :]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Oczywiście jestem za TAK! Takie sub-forum rzeczywiścię możę się przydać w niedalekiej przyszłości, może kiedy napłynie ich troszeczkę więcej, teraz jest ich raczej troszkę zbyt mało.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Ja jestem za tak.
Mam tylko pytanko. Jak edytować te grafiki tibi? Otwiera je się nawet paintem czy jak? |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Musisz wypakować plik Tibia.spr za pomocą programu Tibia Sprite Editor. Dostaniesz pełno plików *.bmp, które jaknajbardziej można edytować MSPaintem. W temacie który podał Hegemmon jest lista nazw plików jakie mają przedmioty i potwory [ale nie wszystko tam jest, ja na przykład muszę szukać sam rysunka klucza srebrnego]. Dzięki Gniew Mroku.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() hmm...GRATZ pomyslu wreście nie będzie tak że jedna grafa w zadjęciach jedna w twórczości...itp.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Wszyscy to wszyscy:TAK
@SuPeRMAN: Niewiem czy już znalazłeś, ale ma on numer 1060.
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() * Zaglada jest na tak.
plxthxbye
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() yes yes yes yes yes !!!!!!
ZROBCIE JUZ TE SUB 4UM
#15 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jestem za
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() oczywiscie ze jestem na tak!!tylko mam jeden problem!!moglby mi ktos powiedziecw czym edytujecie grafiki??bo paint jakos zabardzo sie moim zdaniem nie nadaje!! :/
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() YE! zrealizowano moją ideę :rolleyes: Udało mi się poprowadzić tłumy aby razem ulepszyć forum.
![]() Topic jużmożna zamknąć.. no chyba że chce mi ktoś pogratlować (j/k)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |