|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Wiec zamieszczam kilka pytan ,poniewaz zrobilem se knighta (pierwszy w mojej historii) i malo o nim wiem :
GDZIE EXPIC ZE SKILLAMI 44/43 ? ... NA JAKIM LVL'U KONIECZNY JEST 4 MLVL ? ... JESLI CHCEM KUPIC PACC TO NA JAKIM LVL'U I SKILLACH ? ... NA JAKIM LVL'U I SKILLACH MOGE ISC EXPIC NA CYCACH ZEBY NIE TRACIC DUZO UH ? ... JAKIE MIASTO JEST NAJLEPSZE DLA KNIGHTA ? ... Nie zalezy mi na komentach 15-25 lvl'owych knightow ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 20-06-2006 o 01:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() na gorze w stronie tibia.pl jest taki brazowy paseczek...tak brązowy
są tam takie slowa jak pomoc, kalandarz, nowe posty i wiele, wiele innych slow, jest tam tez takie cos jak szukaj na biurku masz takie cos z 2 przyciskami(chyba ze masz niedorozwiniętą myszke) i naciskasz lewym przyciskiem myszy na takie slowo jak szukaj wpisujesz tam to...co chcialbys iwedziec polecalbym ci wpisac...Knight powinno ci wyskoczyc wiele postow o knigcie mysle ze lepiej sie tego wytlumaczyc nieda banał prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() alez ty madry... Lepper powiedz ze to ty
ps :nie mam myszki gram na laptopie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1) Pisz wyraźnie.
2) Nie lvl ce...uje doświadczenie gracza. 3) Szukaj. 4)Co z tego, ze myszki nie masz? I tak mozna poruszac kursorem.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gadając z n00bem możesz stać się jednym z nich.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() 1. Rotwormy ( chociarz zalerzy jakie eq , jak bs i c-set to możesz spróbować na soldach / wild warriorach / banditach ).
2. Najlepiej na 20 lvl , bardzo lubie zabijać pk charami najtów na 20 lvl bo są pod Dezercie , mają lepsze eq i zazwyczaj nie mają 4 mlvla. ![]() 3. Level 30 , Skille przynajmniej 70/70 to będziesz mugł jechać na scarabach , prócz scarabów ( i promocji ) to ja niewidze niczego użyteczniejszego dla najta , no może jeszcze blokowanie Hero , Necro. 4. 60/60 ( ale jak będzięsz biegał z leather setem to napewno 60/60 nie starczy , najlepie k set i bs/f-axe/ss i przynajmniej dragon shield to żadko kiedy uh ci zejdzie [ czyli nawet się zwróci chociarz niz ciekawego z cyców nie leci ] ). 5. Venore - trening , Carlin - Ghost Land ( troche expa można tam zrobić ) , Kazordoon - Soldy ( opłacalność ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
edit: z blokowaniem necro to juz przesadziles.
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Imo bardziej przesadził z:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PharadoX - 20-06-2006 o 13:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Mimo, iż jest to forum o Tibii to zasady ortografii ciągle tu obowiązują. Spammuje? Zgłoś to jakiemuś modowi, niech mi dadzą za to bana :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pozeracz bananow
Gildia: Alive
Świat: Fortera
Poziom: 52
|
![]() @2x up
Tak. Pomimo, że to jest forum o Tibii obejmują tutaj każdego użytkownika zasady ortografii. A jak już jesteś taki 'głąb' co to zamiast się pouczyć trochę gra w tibię i pomaga innym (irionia) to polecam Microsoft Word. Yea, albo darmowego NeoOffice'a? Co do blokowania to ja nawet jeszcze na necro nie chodzę. Blokowanie między innymi polega też na tym aby nie narażać ekipy idącej z blokerem oraz aby nie był zbyt duży waste run. Oczywiście koszta nie zawsze się zwrócą ale wystarczy poszukać na forum jaki potór ile combo, ile średnio zabiera hp. Pitagorasem nie trzeba być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PharadoX - 20-06-2006 o 14:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
thx pharadox ty przynajmniej jakis normalny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Imię: Geralt ze Spychowa
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() 1. ja bym nie expil - a tak to bym siedzial na dwarfach, rotach.
2. im szybciej tym lepiej ![]() 3. na 30 i skille 70 - tak jak ktos napisal by moc chodzic na scaraby. Choc ja bym podbil skille do 75 ![]() 4. lvl kolo 25 mysle i skille kolo 70-75 (75 dosc spokojnie). Ale obrazenia w duzej mierze moga tez zalezec od eqp ;/ 5. ja bym wybral kazz - dwarfy; dobre do treningu (pozniej slime na bagnach kolo venore) i poczatkowego expa. |
![]() |
![]() |