|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Pod rozwalonym Traktorem
Stan: Aktywny gracz
Gildia: ---
Świat: ----
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
![]() |
![]() Witam zrobiłem ten temat dlatego,że ten konkurs to jedna wielka ściema
![]() ![]() ![]() Zaraz pewnie dostane bana bo odkryłem,że to oszusci i znajdzie sie wymówka np.zły dział -.- Ostatnio edytowany przez Azelithy - 16-07-2006 o 17:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Troche zly dzial.;p
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() swiesz ze ktos nie jestr nadziany i nie wyslal 38 smsow?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nie mam zabardzo gdzie to wpisac bo dzial konkursy jest zamkniety nie moge tam nic napisac. ;|
moj kumpel wyslal z prywatnego telefonu jego starszego wiec firma za to placi a nikomu by sie nie oplacalo wysylac 38 smsów bo za to by sami kupili pacca Ostatnio edytowany przez Azelithy - 16-07-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
to zamiast wysyłać smsy z telefonu ojca to neich ojciec mu da tą kase na pacc i neich se kupi omg !
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
jak to byl firmowy telefon to jego stary za to nie placi.A jak by miał mu dac na pacc to by musiał zapłacić... @Raul:Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś. @Vandoz:A przeczytałeś co wcześniej napisałem??NIE Wiec nie pisz nic jak nie przeczytasz wszystkiego w temacie,napisałem ,że nikt by tak nie zrobił bo by sie nie opłacało zamiast 100 sms mógłby sobie kupic pacca,nie pisze się "I DIOTO" tylko idioto,ty gównozwisie. Ostatnio edytowany przez Azelithy - 16-07-2006 o 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A Ty po co zalozyles ten temat? Boli Cie, ze Twoj kumpel nie dostal PACC-a? Ops.. Nie wnikam. Ma ktos film z parady? Niech nasz kolega pokaze siebie ![]() Cytuj:
A nie wiesz ze ktos moze wyslac, np 100+ sms-ów i dlatego wygra? Omg... @UP "jezu" pisze sie Jezu , I DIOTO! EDIT: Przerczytalem. -.- A NIE POMYSLALES, ZE KOGOS TO NIE OBCHODZI I WYSLE NP ( trzeba ustepowac "glupim") 40 + ? Ostatnio edytowany przez Vandoz - 16-07-2006 o 17:33. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() @Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś.
bo takich jak Ty było tutaj na pęczki ... Ostatnio edytowany przez p.l - 16-07-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
@Offtop Sorka, za duza czcionke, ale koles trudno kapuje ![]() @Dr. Omander Po co pisac posty? Koles i t6ak bedzie stawial na swoim. Choc nie ma racji ![]() Ostatnio edytowany przez Vandoz - 16-07-2006 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() O wow.. Jaki ty mONdry i genialny jestes... Naprawde... A w swoim malym nieuzywanym rozumku nie mogles dojsc do tego ze skoro twoj kolega z firmowego telefonu wyslal 37 smsow, to moze ktos tez z firmowego wyslal np. 100? Bo wygrany wyslal duzo wiecej...
BTW nie wiem co za ludzie robia firmy w ktorych nawet nie jest sprawdzane gdzie pracownicy dzwonia i nikogo nie dziwi ze ktos wyslal dajmy na to 50 smsow po ponad 7zl kazdy... Moze sobie to jeszcze w koszta ktos wciagnie? Oj Urzad Skarbowy mialby radoche jakby zobaczyl 50 smsow na konkurs typu audiotele wrzuconych w koszta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Nie wiem czemu ten temat nie jest zmakniety ;P
Co za kretyn pozjadał wszystkie rozumy i wydaje mu sie, że ma wgląd do tego kto wyslal ile smsow, że jest TAK PEWIEN ze to on wyslal najwiecej -.-. Dobrze, że tacy ludzie nie wygrywając tych 90 dni expienia na scarabach bo potem byłby kolejny temat "mam 20 lvl i pac-ca na czym ekspic?!?!". Afff |
![]() |
![]() |