|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Ok no to zaczynamy co do oceniania to mj 2 fake proszę nie zwracać uwagi na drobne błędy (jeśli takie są
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (dodałem aby przedstawić całą drużynę) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cen=cel pomylka ![]() ![]() Pozdro!! OCENIAC!!!!!!11111jeden jeden ![]() Ostatnio edytowany przez Ivanek - 13-09-2006 o 16:22. Powód: Nowe zdjęcia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dosyć dobre, dobra fabuła, ale mi nie pasują outfity z poradników i w ogóle stare outy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Outy z poradników, ponieważ śpieszyłem się (brat chciał) następnym razem all będzie git
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moim zdaniem stare outy są "oryginalne" jak na te czasy kiedy wszyscy bedą robić fake z coraz nowszymi. W sumie szkoda że przerobili pacc maga a facc maga to tylko mu może grafikę włosków podkręcili -.- . Narazie nie oceniam bo za krótkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic: 2 obrazki to za mało nawet jak na prolog, pozatym sporo błędów ortograficznych. 1/10 za chęci...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() @up:
Zgadzam sie: fabuły tu brak :/ @topic: Stare outfity nie są tak straszne jak trawa więć moga być =] Ale jak już bedziesz dalej robić to sie postaraj i zrób więcej niż 2 obrazki -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Wrrrrr......
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Gz Niedopatrzyłem sie żadnych błedów Rub dalej zaczyna sie ciekawie!Nic nieszkodzi ze stara trawa ... nic nieszkodzi ze stare outfity.. a może poprostu on chce zrobic fake z tibi 7.7 lub z 7.71? Tylko jedno pytanie,co sie z nimi stało komputer ich wciągnoł do swiata tibi? ;D
Ostatnio edytowany przez Quent - 09-09-2006 o 15:50. Powód: Poprawka |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak ja nie lubię fake'ów na odwal.
Cytuj:
Błędów narazie nie widzę, ale to dopiero 3 obrazki. Trawa mi się nie podoba, nowa jest lepsza, nie czepiam się outfitów dlatego, że są stare, też ję wolę. Ale mógłbyś zrobić swoje, było by o wiele lepiej, narazie nie oceniam, poczekam na wiecej
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() 3 obrazki to zamało żeby powiedzieć coś kolwiek o faku
PS. ja też mam Dysortografie(blendziki w pisofni fielu wylazuw) oraz Dysgrafie(Maaśgane znaczków zamiast liter] i staram się jak najmniej błędów robić @down to nie było trudne to spostrzeżenia Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 09-09-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() @up Ja też się staram nie robić błędów
![]() 1 częśc jutro powinna być ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Zrub dalej to powiem czy fajne czy nie.O.K.??
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Nic nie zrozumiałem ze zdania "Jacys ludzie zaniose ich do wioski"...
Chyba ci chodziło o "O, jacyś ludzie, zaniosę ich do wioski" A nastepny SS już stoją i "0.o gdzie jesteśmy?!?!?!?!oneonerazrazrazjedenjeden" OmG... Bez sensu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do błędów Krzysiek po oberwaniu od wyroczni miał red hp a potem pełne jak to możliwe?? Już jest jutro kończ i wstawiaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() @up sry zapomniałem spytać
![]() @2x UP ok jestes 5 czlonkiem druzynki ![]() Juz robie nastepne czesci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() @Ivanek czytasz w moich myslach wysłałem ci wiadomosc ze chcialbym byc w fake ;D
Edit: Bende miec podniete ze jestem w fake ;P ![]() 2xEdit:Ooo Awiec Jestem pallem ![]() Ostatnio edytowany przez Quent - 10-09-2006 o 16:13. Powód: Hehe |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() jaa ja chce byc kolejnym czlonkiem
![]() |
![]() |