|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Opisze cos co zdarzylo sie mojemu bratu.
Otoz, szedl on sobie kolo Carlin i zobaczyl Valkirie. Krotko sie zastanawiajac zaatakowal ja. Jednak juz po pierwszym ciosie dostal CZACHE. Okazalo sie ze to nie byla Valkiria, lecz gracz o ksywie Vailkirie wygladajacy bardzo podobnie to tego przeciwnika. Potem nastapil ciag wydarzen ktory szybko doprowadzil do smierci mojego brata. Wniosek jest taki - uwazajcie! Ludzka wyobraznia do PKowania nie zna granic ![]() Chm, czy wogole takie imie jest dozwolone w Tibii? ---------------------- PS. wyglada na to ze ktos jej nick zostal juz zmieniony. Niemniej, uwazam ze temat ten dalej moze miec charakter przestrogi ![]()
jaja uwlaczaja mezczyznie, prorocy je amputowali rane zalewajac stopionym maslem w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny Ostatnio edytowany przez yon - 22-08-2004 o 20:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sa tez przypadki ludzi o nicku TroII i creature illusion....Jednak takie imie podpada pod tibia rules.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Ja nadziałem się na amerze na wild warriora i huntera. Teraz są jeszcze na rooku ale jak wyjdą to żal mi tych którzy się nabiorą.
Ostatnio edytowany przez Stern - 21-08-2004 o 09:04. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Dlugo tak nie pograja, prawych graczy, którzy napisza do consulera i zalatwia im namelocki nie brakuje.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Takie imiona sa zakazane. Trzeba o nich poinformowac cip soft a oni cos z tym zrobia.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Legionowo - Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wiele ich było
Świat: PvP
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Jestem tego samego zdania. Powinny byc zakazene.
Sprawdzilem tego char o czym autor wspomnial i wyswietlilo mi sie takie cudo ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Powiedomic cip soft i inych graczy zeby znimiskonczyli :d
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() jest koleś.. sorc, o nicku "rat"
gra dłuuuuuuuugo i niema namelocka
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Jestem u kolegi. On gra na swojim pallku (25 lvl) świata nie powiem bo nie pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Widziałem już sporo tego typu numerów ...
1. Łowię sobie rybki przy depo w Venore , nagle patrzę a niedaleko mnie, na ziemi , leży sobie rybka ... już ją miałem podnieść ... A rybka nagle zmienia się w kolesia ... to był jakiś druid chyba ... Jak bym go - podniósł - to z czachą w samym środku miasta długo bym nie pożył . 2. Nawalam amazonki , patrzę idzie następna ... Ale patrzę a ona ma inny nick , czyli polowała na nieostrożnych graczy . 3. Ze śmiesznych historyjek , to raz mnie koleś nastraszył bo był zamieniony w smoka ... Ale tak naprawdę to nie ma w tym wszystkim nic dziwnego , bo w przyrodzie takie numery są znane od milionów lat. Słabsze zwierzęta udają , że są większe , trujące itp., umieją się maskować by je nikt nie dostrzegł np. patyczaki - owady udające gałązki ... kiedyś widziałem w telewizji gąsiennice udające ptasie odchody !!! Silniejsze , starają się wtopić w tło i zaatakować z nienacka. Krokodyle przypominają czasem kawałek drewna, leżą nieruchomo zanużone w wodzie , a jak ktoś podejdzie to cap ! ... i wszystko jasne , zostaliśmy kolacją krokodyla . Tak więc siły przyrody w służbie miłośników Tibii !!! Ostatnio edytowany przez Angelus - 23-08-2004 o 14:13. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() A ja powiem o swoim przypadku.
Idę sobie i miałem ciemno ( była noc ) idę .. idę i nagle patrze wolf a walne sobie co tam 18exp na + i nagle patrze mam white skulla . Łepek miał taką nazwę hyh..,ale uratowałem się fartem powiedziałem Miss Clic a on ok ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Ostrzegam , ludzie uważajcie na takich nOOb'ów którzy tylko czychają aż pokaże Ci się biała czacha !!
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe mam cos podobnego, zabilem kolesiowe z red skullem , poszedlem na dwarfty.Wracam patrze idzie ta kolesiowa a obok Dimitri von Carstein z red skullem.Mysle "mam przesrane" , ale patrze uwaznie a to DIMITRL VON CARSTELN (Dimitrl von carsteln).Kamien spadl mi z serca !
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() mnie raz gonila valkiria... prawie do samego carlin.... a ja sie darlem pk pk pk...