|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Dziś zrobiłem formata,wgrałem win XP,sterowniki,direct x itd...
odpalam tibie a tu obraz mam jakiś taki mały (okno gry) a okno chata ma chyba z 10 linijek i niemoge tego okna gry nijak zwiększyć ( ![]() pozatym w ustawieniach grawiki /advenced/ mam nieaktywne "show light effects" (niemoge zaznaczyć ani odznaczyć) i przez to chyba mam takie kwadraty różnej jasności zamiast płynnego przejścia z koloru w kolor. (w zaciemnionych miejscach na kwadratach są też takie siatki jakby z kropek) Prosze pomocy!!.. nieda sie grać :/ Kiedyś był chyba taki temat ale nie moge go znaleźć ![]() Pozostał już tylko pierwszy problem,co do drógiego to już info znalazłem... wygląda to tak: ![]() i nie moge zwiększyć okna gry
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 24-08-2004 o 01:54. Powód: usunięcie jednego problemu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmmm moge ci pomoc tylko w tym pierwszym... mianowicie, nad oknem czata masz taka linie nie ?
![]() ![]() ![]() ![]() + jak pomogłem ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
da sie tylko zmniejszyć... mam ustawione na maxa a i tak przed formatem mogłem powiększyć chyba z 2 razy jeszcze
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() przed chwilą ściągałem sterowniki z orginalnej strony producenta mojej karty więc napewno są dobre i aktualne,próbowałem je też reinstalować
Cytuj:
![]() |