|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
| Pokaż wyniki sondy: W jakiej marce sie najbardziej lubujecie? | |||
| Tyskie |
|
31 | 32.63% |
| Lech |
|
14 | 14.74% |
| Żubr |
|
11 | 11.58% |
| Warka |
|
22 | 23.16% |
| Okocim |
|
5 | 5.26% |
| Dębowe Mocne |
|
12 | 12.63% |
| Żywiec |
|
19 | 20.00% |
| Tatra |
|
13 | 13.68% |
| Heineken |
|
17 | 17.89% |
| Carlsberg |
|
17 | 17.89% |
| Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
|
Jakie pifko najczesciej pijacie? Innymi slowy ktore wam najbardziej smakuje, ja lubuje sie w Tyskim i Zubrze. Warka i Zywiec moim skromnym zdaniem ostatnio sie popsuly, Tatra troszke za gorzka, Lech moze byc ale spada u mnie na trzecia pozycje, Okocim to w ogole ponizej normy, Carlis i Hajnis, bardzo dobre ale nie adekwatne do ceny. Czekam na wasze opinie
![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
Gewof: Ale Ty przecież nie maz 18 lat!
![]() Co do piwa to tylko tyskie - oczywiście nie licząc tych z górnej pułki...
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin
|
Debowe i Carlsberg rox . Oczywiście jeszcze pozostaje kwestja wódki
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Najlepsze w smaku... czyli takie piwko, które pije sie dla przyjemności i świetnie smakuje jest oczywiście Warka Strong... na nie też oddałem głos...
Niektóre piwa pije sie po to .. aby mieć humor, czy bombe, a jezeli właśnie o to chodzi to preferuje Dębowe Mocne ... P.S. ostatnio (dziś) piłem Carlsberga... niestety ciepłego.. wypiłem tylko jednego i nie dużo brakowało abym puścił pawia ! To było najgorsze piwo w moim życiu! |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
|
Dzisiaj kumpel miał urodzinki preferowane piwko TATRA ;p
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nikt ważny
|
Ale z was piwosze małolaty
![]() Ja tam lubię Żywca i Tyskie. Reszta też może być ale jak mam wybór to biorę jedno z powyższych. a jeśli chodzi o Hainekene... bleeaah! piłem tylko raz i może mi sięnatrafiłą taka nędzna puszka ale wedlug mnie to smakowało jak sikacz. P.S. Kto lubi Redsa.. jabłkowego? W smaku dobre ale to nie piwo ^_^
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
A gdzie moja ulubiona 'Perła' lubelska??
Z braku tej opcji zaznaczylem Tatre, bo jest na drugim miejscu.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nieobecny.
|
Żywiec i Tyskie smakują jak soczek chmielowy... (leciutkie)
Warka jest na 2gim miejscu Tatra sux, za gorzka HEINEKEN ROX A i tak wole wino albo kofeine w postaci coli ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
|
Alkohole?
Najbardziej lubię Bols Vodka o smaku truskawkowym (serio). Ale jeśli gadamy o piwku... Tatra, Heineken, Warka - to moje kolejność (nie patrzcie na wiek... ja tylko czasem "pożyczam" sobie coś z barku ).
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Oj TheNatoorat, nieładnie !
Albo mi zapłacisz jakieś 50 zeta, albo będę zmuszony powiedzieć twoim rodzicom co ty tam wyprawiasz ! <joke> Ja zwykle trzymam się daleko od alkoholi ale zdeydowanie na pierwszym miejscu stawiam złotego bażanta, kórego chociaż piłem raz i to na dodatek tylko pół butelki. Przy bażancie inne piwa zostają daleko w tyle. Co do voodki & innych alkoholi to nie lubie. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
Zaznaczylem wszystkie
A tak naprawde Lenia, Debowe i Heina.
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
|
Najczęściej to pije Fastbergi z Biedornki za 1,40 zł i Rompery z Żabki za 1,99 zł, a najlepszy jest czeski Pilsner i Staropramen.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
W kolejności
1. Carlsberg 2. Tatra 3. Beer (w butelce 0,3 co wygląda jak granat, złotówkę kosztuje )4. Berg (1,35zł, robi się niedobry po pewnym czasie) Na mnie dwa piwa działają jak na innych butelka wódki, więc dużo mi nie trzeba ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() Piwa: 1. Żywiec 2. Tyskie & Warka 3. Żubr, bo jest tuż za rogiem ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
|
Heineken i Calsbers rox, dobre tez jest Reds:>
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
|
Nie mam 18 lat ale to jest nie ważne, ważne czy mi smakuje. Njabardziej lubię Volta Stronga! Później Warka etc...
Pozdro |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
Ja najbardziej lubie Tatra Mocna
a pozniej Debowe Mocne ![]() i dobra jest Nalewka Malinowa (SERIO) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
oczywiscie ze zloty bazant jest b.dobry tylko jest trudno dostepny wiec pozostaje mi delektowac sie smakiem warki , a czasami popijam tez zubra
ktos tu poruszyl kwestje wudki oczywiscie finlandia z lekkim cytrynowym smakiem ![]() co do nalewek juz z tym skonczylem ale kiedys sie porzeczkowe popijalo ![]() Ostatnio edytowany przez voolygar - 20-08-2004 o 22:19. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
ja najbardziej lubie Carlsberga potem jest Zywiec i Harnas