|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Witam. Mam problem z kilkoma płytami, które są uszkodzone i nie mogę odzyskać z nich danych. Szukałem na google kilku programów. Chciałbym jednak się poradzić innych, który jest najlepszy i który polecają. Nie będę ich wymieniał, bo jest ich dużo. Po prostu pytam się jaki byście mi polecili. Z góry thx za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Zalatw sobie wolny CD-ROm (do 4x) albo sciagnij program ograniczajacy predkosc tegoz jak taki jest.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Windows 98 - wierzcie lub nie ale on czyta o wiele więcej płyt niż mój obecny xp
ech połowy gier nie mogęteraz zainstalować ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 24-09-2006 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Nie to jednak podziękuje @2x up Ja cd-rom mam szybki... 52/32/52 a dvd też jeden z najszybszych ![]() @down Aha. No doabra będę na DVD próbował, bo wolniejsze, a jak nie da rady to program musi pomóc ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 24-09-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() no wlasnie dlatego, ze masz szybki CD-ROM nie czyta ci troszeczke bardziej porysowanych plyt.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Żagań
Stan: Zbanowany
Imię: Geralt The Riv
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 29
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Ja znam dośc dobry darmowy programik a mianowicie CD check, możesz jeszcze w nero toolk ustawic prędkość czytania na 2x badź 4x powinno pomóc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() BadCopy Pro?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @top Tak jak up. Program, żeby spowolnićprędkość czytania.
![]() |