|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
gif z nudów..nie wiem gdzie powinien być, czy w zdjęciach, czy w filmach, czy gdzie. Jeżeli macie ochote na coś..normalniejszego, możecie obejrzeć moje pix arty http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7606
a oto gif ..troche się będzie wczytywać.![]() objaśnienie czarów..1 to hmm, 2 to sd, 3 to krucyfix atack , a 4 to sd i UE skompresowane w 1 miejscu ![]() jak by ktoś miał jakieś anse, to wybrałem papierza, gż jest wrogiem wszelkiego zła a busha bo....bo tak ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
I heat pk - Podgrzewam PK? o_0
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
no przecież widać na załączonym obrazku
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mnie to SD i UE naraz przypominało pierd i kake, wierz mi jeszcze bardziej zabójcze
+ dla ciebie za fajnego gifa |
|
|
|
#5 |
|
Nikt ważny
|
troche to za szybko leci no i nie widać jakie hity były
ps jakim programem to robiłeś i skąd można go ewentualnie ściagnąć. Chętnie też bym jakieś gify zmajstrował ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
to był corel..posługuje się tylko pakietem corela, w szczególności photo point i paintem
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Najfajniej sie robi gify GIFAnimatorem... Jak ja kiedys robilem Gifa Corelem to taka sama skokowa animacja byla-w GIFAnimatorku latwiej zrobic cos plynnego
Wpiszcie w wyszukiwarce GIFAnimator to wam poznajduje...Co do GIFa-fajny Ciekawy Tylko to 'I heat PK'... I HATE ***** HATE!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Uważam, że w tym przypadku HEAT zostało specjalnie użyte zamiast HATE, ponieważ cały gif był w formie żartu, a papież rzeczywiście podgrzał Busha.
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
no właśnie..od razu jak napisze się coś innego niż inni od razu biorą to jako błąd.....ale nie to nie obchodzi..ważne że się wam podoba
![]() GIFAnimator--podaj link, bo widze tylko instrikcje do tego programu..... --=::edit::=-- czy wie ktoś jak zrobić bardzo dobrej jakości gify, bo te wydają mi się kropkowate, a te na tibia.pl są bardzo ładne Ostatnio edytowany przez limenu - 17-08-2004 o 20:59. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
|
Nic nie mówie, lecz jak dla mnie klatki zbyt szybko lecą.....
Cytuj:
![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
moim zdaniem lepiej powinnien wygladac sadam/osama zamiast busha
![]() hehe pozdro nice |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Nie dam ci linka bo sam nie znam... Jak ja wpisalem na wp GIFAnimator kiedystam, to po pol godzince poszukiwan znalazlem do sciagniecia
Jeszcze znalazlem kilka razy Animatorka do sciagniecia, gdy szukalem Flash(wyszukiwarka)-wpisuj te dwa hasla to znajdziesz, uwierz mi...A co do heat-WIEM ze to specjalnie ale mnie to wqrwia Irytuje jakos![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
|
Cytuj:
Właśnie zaszybko "ciut" leci ale pomysł bardzo fajny GraTz Gif'a )
|
|