|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Kusza ma atak rowny 0.
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() no tak ale palkiem na np. 15 lvlu ubijesz mocniejsze potwory niż knajt.
ale jak potwór palka dogoni to mu większe dmg zada, a knajtowi mniejsze bo ma arma a przedweszystkim tarcze. pal ma p bolty z których zada mocne dmg, ale co z tego jak 100 takich to jest gruba kasa, kiedy się skończą bolty,arrowy to jak ktoś pisał pal musi uciekać i robić po drodze sobie amunicję knajci mają broń stałą nigdy niezniknie chyba że po dedzie. Paladyni solują dragi jak chcą a kasa z nich leci i zwraca się za bolty w 100% i odrazu palayni zarabiają. Knight do draga ma małe szanse, owszem zabije ale zużyje więcej Uh ponieważ stoi przy dragu który może walnąć mu combo<niewiem ile zada ale troche chyba jest> Sam w swojej tibijskiej karieże grałem knightem i to długo. Miałem około 70/70 skila i lvl około 30, pomyślałem sobie zabije sobie jakiegos 20 pala. Zaczołem mu siekać po około 70+ złejachałem mu do reda on sie vitnoł. Zaczol uciekać i walić z boltow po z takimi samymi dmg jak ja to mi czacha opadła. Moim zdaniem paladyn Rulez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() paladynowi skille rosna szybciej poniewaz bolt ma 30 ataku a zalozmy gs ma 45(?)
hity na tych samych skillach moim zdaniem bedzie mial wieksze Knight ilosc dmg nie zalezy od levelu
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() double przez net sorry
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
przykładowo: 10 level pall o 60 dysta wali od 20 do 90 25 pall z tym samym dystem wali od 40 do 90 ![]() to samo sie tyczy knighta ( a z magiem to niewiem) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Grałem i knajtem i palkiem...
Knajt zadaje DUŻO większe hity... mówie o pvp... i zbliżonych skilach.... pal daje rade dopiero jak używa "gwiazdek do rzucania" ![]() A tak to sux, sux, sux... pal nadaje sie jedynie do expienia ![]() To moje zdanie, nie twierdze że sie nie myle, ale tak mi sie to przedstawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Grałem i knajtem i palkiem...
Knajt zadaje DUŻO większe hity... mówie o pvp... i zbliżonych skilach.... pal daje rade dopiero jak używa "gwiazdek do rzucania" ![]() A tak to sux, sux, sux... pal nadaje sie jedynie do expienia ![]() To moje zdanie, nie twierdze że sie nie myle, ale tak mi sie to przedstawia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Olecko
|
![]() Plek zadaje mniej obrazen niz knight i ma mniejsze best hity (najlepsze uderzenia), jednak paladynem latwiej jest przebic obrone potwora czy innego gracza. Np. w Giant spidera czesto udezalby po 50-70 (70 dist), a knight rzadko by go trafial.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Pozwole sobie troszke odświeżyć ten temat, mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe ^^
Wiecie co ile odnawia się mana i życie u pala?Jak liczyłem tak na oko to mi wyszło, że jeden 1mp odnawia się co 4s.Życia nie liczyłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() bierz pod uwage ze przecietny czlowiek nie gra 15+ godzin dziennie ok? bo robisz z siebie jakiegos supah powah gamer -.-
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
eX Moderator
![]() |
![]() to nie jest kwestia powergamingu, to jest kwestia niepodniecania sie wlasnym super-mega-doswiadczeniem po zrobieniu 30 levelu ktory nie jest nawet poczatkiem gry, co najwyzej poczatkiem poczatku.
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
I na pewno nie 7 dni bo nieskillowany knight z barb axe w lapie expi z podobną predkoscia albo nawet szybciej od sorca z vortexem na rotach/larvach. (zakladam posiadanie pacca) Ostatnio edytowany przez Colard - 26-09-2006 o 08:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
eX Moderator
![]() |
![]() w momencie przejscia na roda/ wanda 30+ damage sorc zacznie wyprzedzac knighta o przynajmniej 30%.