![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() mam prosbe niech ktos opisze aktualny stan furory
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() Jeżeliby miał ktoś chwile, proszę o okreslenie serwera ze względu na jedno tylko kryterium...Który z serwerów jest serwerem najbardziej "polskim"? (tylko, prosze, nie piszcie mi, że Kyra ^^, chodzi mi raczej o starsze serwery z ustabilizowana sytuacja "polityczną" i w miare niskimi cenami). Zalezy mi na serwerze pvp. Przez ponad rok grałem na serwerze ulokowanym w U.S.A., opanowanym głównie przez meksów i brazoli, co zemściło się na mnie (hunt z a nic) i potrzebuję zmiany otoczenia ^^. Z góry dziekuję za odpowiedź.
Pozdrawiam! PS. Myślę o Saphirze...to dobry wybór?
![]() |
#404 |
Guest
|
![]() 1. malo BR troche Swe i Esp najwiecej polakow
2.BARDZO DUZO ![]() ![]() 3. Tanie i male LV bohy (35k ) F-axe (15-20 k ) B robe (20-25k ) 4. jest Super najwiekszy lv 144 a takie ceny ![]() 5.pk bardzo maly kazdy zajety wbijaniem lv czy mlv albo skili a jak sa to rzadkosc i sa gniebieni i huntowani ![]() 6.serwer empty luzacko poexpisz dwarfy poh spokojnie miejsca starczy ![]() 7.rook srednio przeszedlem w 3 h i 49 minut ![]() 8.Swiat daje mu 11 /10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POLECAM |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() Jeśli lubisz sie posmac z naprawde wielkich noobów to zajrzyna na Harmonie, itemki wcale nie tak drogo, ostatnio widzialem jak jakis gosc pytal sie czy to VEnore w carlin
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ragnarr Lodbrok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Furious Family
Świat: Xerena
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() Co do wypowiedzi kolegi na temat Xereny to sie nie koniecznie zgadzam....
Pa bylo, jest i bedzie, takze 30 lvl moze wygonic z expowiska nawe 60- poziomowego gracza ( poniewaz zna z rl jeden z najwyzszych lvli ). Hmm czy Polakow jest najwiecej to bym sie zastanawial ale jest ich duzo, tak jak Szwedow, ktorych tu tez nie brakuje. Mozna spotkac graczy o roznych narodowosciach- od Meksyku, przez Kanade, Usa ( ale to juz na prawde rzadkosc), Hiszpanie, Uk, a nawet Egipt I Finlandie ( o.O Fin ? ![]() Ostatnio edytowany przez Bartollomeo - 24-10-2006 o 14:19. Powód: Ehh co do tych pk to tez sie nie zgadzam, bo lata ich sporo, szczegolnie po dwarf mines. A ceny sa srednie ( Nie widzialem jeszcze Boh po 35k o.O ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]() Luminera
Dlaczego: bo ja tam jestem i ogulnie fajna atmosfera!Tylko dużo złodzieji ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Morderca Apokalipsy
Profesja: Knight
Gildia: niema:)
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 55/53BL
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Pomóżcie jaki mam wybrać server najlepjej tani bez kolejek najlepiej non-pvp i jaką najlepjej profesję tam wybrać o i żyby nie było zbyt dużych kolejek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Mało kolejek jest na Refugie i ceny nawet ok. Ostatnio edytowany przez Level - 17-11-2006 o 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Moim zdaniem najlepszym swiatem do grania w tibie jest berylia spoko klimat itp .
Polecam !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaki swiat jest dobry na wbicie levele numer 100+ bez zadnych ograniczen typo hunted za nic, PA, itp.? Chcialbym zeby byl to swiat pvp. Zna ktos moze taki swiat?
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
O ile się nie mylę...to takich światów nie ma
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Witam
Szukam serwera gdzie moge spokojnie poexpic sobie z paccem, gdzie da sie jeszcze wybic, zeby serwer nie byl przeludniony... Nie chce serwera nonpvp. Prosze o szybka odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() -jakie narodowosci najczesciej wystepuja: Brazylijczycy, Polacy, Szwedzi, Niemcy
-ile jest polakow: 63% (przeprowadziłem ankiete). -jakie sa orientacyjne ceny: Dośc wysokie bo to nowy śiwat (25k b robe) -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije (nie wiem) -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej (non PvP) -czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi. Mało ludzi kolejki w soboty niedziele max 60 w kolejce. -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie: Średnio ale można kupieć każdom rzecz. -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata: mi się podoba, spoko liudzie, Niektóry kupujom wysyłkowo (po wiekszości nie oszukujom) <99% normalni ludzie>
![]() |
#416 |
Użytkownik forum
|
![]() ALDORA - Bardzo dużo Polaków,troszke szewdów i hiszpanów.Mało Brazyli ;] - Około 50-60% (najwyższy lvl Nemtor to też Polak ;]) - Ceny są umarkowane i nie są zbyt wygurowane np. BoHy - 25-30k - Na serverze fajnie sie gra,większość to Polacy więc można się łatwo dogadać ![]() - PK...Hmm...Większości to noob chary i zabijają FACCowskich low-lvli.Najwięcej PK znajdziemy w Thais i Carlin. - Mam PACC więc nie wiem jak jest.Ale na kopalnie trzeba czekać długimi godzinami - Z rooka można wychodzić na FACC bardzo długo,przeludnienie jest wielkie - Jest to jedyny świat na jakim grałem i bardzo mi się tu podoba.Można łatwo dojść do nowych znajomości itp.Polecam ten server graczom z PACC,bo FACC będą mieli ciężko w godzinach popołudniowych coś poexpić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Lord Kolec
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 48/47
Poziom mag.: 1
|
![]() ![]() ![]() Szukam serwa najlepiej PVP na którym: ceny są niskie albo średnie nie jest zatoczony PK- jest mało niema wojny ![]() i jest fajna atmosfera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() ETERNIA
Na eterni 90 % to polacy zależy czgo szukasz chcesz durzo polakuw bierz eternie |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() a ja szukam swiata gdzie sa niskie ceny i gdzie jest duzo polakow
![]() |
![]() |
![]() |