![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
|
![]() On expi na dragach więc nie ma waste nawet jak by chciał wiec wasze bezsensowne opinie możecie sobie wsadzić gdzieś.
Just give up retards... |
![]() |
|
![]() |
#862 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() a o to rozmowa i moj pusty wkret : 23:49 Peero [115]: Sell Hota, Sell G legs, Sell Sov, Sell Mms, Sell Boh, Sell Mpa, Sell Dh,Sell Aol, Sell teddy bear, Msg to me . 23:49 Mannow [125]: you got teddy? 23:50 Peero [115]: yeah 23:50 Mannow [125]: who took a teddy from anni? 23:50 Peero [115]: i will get this u and i will be free for ever ok? 23:50 Mannow [125]: if you give me teddy? 23:51 Peero [115]: yes 23:51 Mannow [125]: gotta think23:51 Mannow [125]: sec 23:54 Mannow [125]: i can ask if its ok if its your payment23:55 Mannow [125]: but i cant take it for myself 23:55 Mannow [125]: if you want23:55 Mannow [125]: ? 23:56 Peero [115]: ok i can wait but tomorrow i must know decision.23:56 Mannow [125]: yes ok Enjoy... |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() tutaj jedyne z czego sie mozna posmiac to Twoj angielski..
ze tak zacytuje klasyke 21:15 Peero: I dont guild enjoy ? Btw co was obchodzi na co ja wydaje kase ktora kupilem na allegro widzisz sa i frajerzy ktorzy nie korzystaja z allegro i kupuja 100 k po 100 zl wiec im wiecej kupie tym lepiej dla mnie , @Veer~ No czasem sie zdarzy maly waste ![]() Ostatnio edytowany przez zielaq - 25-09-2006 o 07:56. |
![]() |
![]() |
#864 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Sep 24 2006, 20:18:27 CEST Killed at Level 95 by Rundo Tejparn and by Anical The Second Evo'Hawk juz zaliczyl glebe, wiesz ze ja bym chetnie pomogl z Hawkami bo nie przepadam za nim delikatnie mowiac. Ale nie mam czym ich zabijac. Rozpisalbym sie na ich na ich temat ale nie bede bo mnie Pephy podkabluje ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 25-09-2006 o 14:29. Powód: xd |
|
![]() |
![]() |
#865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#867 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz ryba chyba masz racje bo znam dosc starego benka i wiem ze by sie nie dal zajebac 30-40 levelom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Guest
|
![]() Ano deklaracja Illu'Hawka była chamska, jak tylko będzie mozliwości to go ubije
![]() Cytuj:
![]() Btw. Kupno kasy na Allegro jest legalne wobec Tibia Rulez ?? |
|
![]() |
#871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() @ Veer
Sam sie przyznal, ze kupuje kaske na allegro wiec pod tym wzgledem nie masz racji. Co prawda ja tam tylko raz sprzedalem siano ale nie potepiam ludzi ktorzy je kupuja. Jak cie stac to kupuj co za problem, nawet jesli to nie jest do konca zgodne z zasadami tibi. @ Benek Pewnie, ze nie jestes prawdziwym benkiem, bo znam ufoluda naprawde niezle i wiem ze : a) zeby rozwalic hawkow nie potrzebuje mannowa b) nie zali sie z powodu deada c) benek juz nie gra wogule bo mi to mowil @ zielaq Stary nie czepiaj sie peero za angielski bo na tym podium tez nie blyszczysz. Jestes w NG , ale to nie powod zeby obrazac ludzi ktorzy pozatym ze nie chcieli dac sie zgnebic nic zlego nie zrobili. Peero zrobil fajny wkret mannowi wiec jest spoko. Ciekawy tylko jestem co sie bedzie dzialo jak sie skonczy wojna wygrana twojej gildi. Czy nadal bedziesz w NG, czy to, ze kogos protektujesz bedzie cokolwiek znaczyc dla ludzi z ng (chodz nie uwazam ich wszystkich za uposledzonych ![]() @ All sobs Chlopaki karajcie ich dalej sneek atakami. Nie wazne czy ta wojne wygracie czy przegracie ale : 1) czegos sie nauczycie 2) bedzie zawsze frajda z ubicia kogos z NG ![]() 3) lepiej sie zgracie Nawet jesli nie uda sie opanowac obsidii to w razie nowego serwa bedzie sporo zgranych ludzi ktorzy moga na sobie polegac wiec zawsze wyjdziecie do przodu.
#872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pitt, wszyscy wiemy ze w NG nikt poza rankiem Dominus, Eternal Hero i kilkoma osobami sie nie liczy
![]() Niech sobie kase kupuje, ja osobiscie za tym nie przepadam, bo nawet waste non stop robi sie nudne ![]() ![]() Niedługo przerzucam sie na knighta ![]() Co do nowych servow, mysle ze lepiej grac ciagle tutaj i walczyc niz uciekac na new serv, moze w koncu cos sie odmieni. Ale co mi tam przeciez juz nie walcze.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#873 |
Zbanowany
|
![]() Klamka dobrze gada piwa mu xD, a co do new serva to mozecie liczyc na mnie. New serv by sie przydal z pewnoscia ale nie jakies badziewie typu candia czy cos , tylko klasyczny niemiecki pvp
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
|
![]() znowu bedziesz sharowal i se delete wbijesz ^^
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Suv a poco bedziesz knightem znow gral jak masz juz prawie 100 sorca :S?
|
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Czubek
Moze sorc juz mu sie nudzi ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up 2
Bo to suv.....on musi robic pg a jak mu sie nudzi expienie jednym charem to expi innym... Tak. on jest uzalezniony ; o tylko czekac az ktos zginie od krzesla w Bydgoszczy ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ban/delete za sharing jest niemożliwy jeżeli:
-Gramy umiarkowanie po 12h max dziennie -Nie napiszemy w comment lub na forum głupoty w tylu: "im new owner. dont hunt me" Żadne sprawdzanie IP niczego nie udawadnia i osoby które myślą że sprawdzanie IP coś da są w błędzie. Nigdy nie dostałem bana na Memphizie za sharing mimo nietypowych logowań na niego z różnych miejsc świata : ) |
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specjalnie dla Ciebie Awo...
![]() Up the Taborets!
![]() |
![]() |
#880 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() nawet fajna ta koszulka tibia.pl ; o ale juz nie modna by byla ^.-
a co do share.. nie wiem kto wymyslil ze jest ban za przelogowywanie sie z roznych ip gdy psotac jest online... zeby meic bana trzeba "przyznac sie" przed gm albo na forum tibia.com |
![]() |