![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @barbin - powiedz mi kim jestes lub naprowadz mnie... obiecuje pelna dyskrecje
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Barb-Moze niegdy nie bylem w MM??;o
Dobra przyznaje sie do bledu. Wszystkich Polakow to bylo zbyt mocno powiedziane. Chodzilo mi bardziej o wszystkich tych Polakow ktorzy zagrazaja im czyli tych z wysokim lvl tych ktoryz sa potencjalnym wrogiem. Nikt nie bedzie wyrzucal 20 lvl z serwa za to ze jest pl. Nie wiem czy pamietasz wojne DR vs SS i jakie tam byly powody a jak sie dokladnie przyjrzysz to bedziesz widzial ze skaldy sa w 70 % te same |
![]() |
![]() |
#783 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
@Jinikao Czy wyrzucenie Kasha, Bezoka i ich kumpli z serwa to wyrzucenie wszystkich Polaków? Jak dla mnie to ktoś tu rozpowszechnił propagande, że Swe chcą Polaków wyrzucić i przez to wiele osób niepotrzebnie włączyło się do wojny i niestety niektórzy już tego żałują... Ostatnio edytowany przez MasterX - 26-09-2006 o 09:06. |
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze nie skopiowalem tego co Chea pisal. Teraz tego zaluje, ale pogadam z nim i ss wkleje
Ostatnio edytowany przez Jinikao - 26-09-2006 o 14:47. |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cigle mowicie ze zrobilem to dla wlasnej korzysci albo ze chcialem sie zemscic na jednej czy dwoch osobach.
Zaprzeczylem temu w kilku poprzednich postach ale widze ze nie dotarlo. Macie co chcecie: 1.Kash, Bezok, Aure i Jurand zawiazali spisek majacy na celu przejecie wladzy - juz wtedy jeden z nich zdradzil (pomachajmy raczka do Aure ![]() Chcieli umocnic swoja i tak silna pozycje? Bali sie ze zostana przegonieni w expie? Nie mogli zabijac, szantazowac, wykorzystywac wszystkich ktorych chcieli? Niewiem kto to wymyslil, kto kogo na to namowil ani co nimi tak naprawde kierowalo ale jestem pewien ze nie bylo to dla dobra ogolu Polakow na Iridii. Dla mnie kazdy z tej czworki jest tak samo winny, niewazne czy namawial, czy dal sie namowic. Jak wczesniej napisalem, zeby zyskac sojusznikow i mieso armatnie posluzyli sie kalmliwa plotka jakoby wszyscy Polacy mieli w niedlugim czasie zniknac z Iridii. Wiele osob w to uwierzylo, w tym i ja jako ze ufalem wtedy i Kashowi i Bezokowi, moze nie bezgranicznie ale na tyle zeby pojsc za nimi. Pociagnalem tez za soba kilka osob ktore mi ufaly a na ktorych mi zalezy. Zostalem oszukany i wykorzystany w ich brudnej wojnie, do tego wplatalem w to inne osoby. Gdybyscie wtedy powiedzieli prawde o co w tym wszystkim chodzi, gdybyscie zagrali czysto, nie musialbym robic tego co zrobilem, po prostu otwarcie stanalbym przeciw wam. 2.Innym powodem jak niektorzy sie slusznie domyslaja byla Fiaera, a raczej sposob w jaki zostala potraktowana po deadzie. Frag byl wazniejszy od osoby-zalosne. Do tego po wszystkim (czesc ekipy ja wysmiala, reszta fakt zignorowala) zostala pozostawiona sama sobie. Nie mogla juz zaufac ani polakom, nie mogla tez wyjsc z PZ ze wzgledu na Arc&Triad ktorzy nadal uwazali Ja za wroga. Zastanawiam sie i pytam: gdzie byl pan Maz (kashrius da roc), tudziez "przyjaciele" jak Bezok, Dwadwa etc.? Toz nawet ci ktorzy maja < 40lvl pytali mnie gdzie wysylac kase na blessy itd. dla Fia~. Wynegocjowalem jej natychmiastowa wolnosc w zamian za pomoc. Niejeden z Was pewnie zastanawial sie jakim cudem Arc&Triad nagle jej odpuscilo. Teraz juz wiecie. Fia~ : jesli to czytasz to nie miej mi tego za zle, gdybym Ci powiedzial to na pewno bys sie nie zgodzila na takie rozwiazanie. 3. Lovah zauwazyl ze cala czworka zdradzila kiedys swoich towarzyszy broni. Ja znam tylko historie zdrady Bezoka ktory sprzedal min. mojego przyjaciela (Oguras of kabanos a.k.a Firael) dla wladzy i unikniecia paymenta. Teraz Radziu wiesz jakie to uczucie miec noz w plecach. Sa jeszcze dwa powody ale z pewnych wzgeldow musze zostawic je dla siebie. To co tu opisalem powinno wam wystarczyc. I nie piszcie mi wiecej ze jestem hunted 4ever, ze nie ma po co grac. Liczylem sie z tym od samego poczatku. I powiem ze mimo wszystko warto bylo poswiecic was wszystkich. Nie trzeba bylo ufac bezgranicznie bylym zdrajcom. Ja przynajmniej zdradzilem zdrajcow, w dodatku nie dla walsnych korzyci a dla kogos kto naprawde na to zaslugiwal. Moj wlasny interes byl tu najmniej wazny. Do calej czworki: Zycze wam zeby przez tysiac i jedna noc rznal was Alibaba i czterdziestu nieogoloncyh rozbojnikow choc obawiam sie ze mogloby sie to wam spodobac. ![]() Ostatnio edytowany przez Avainvan - 26-09-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jak zrozumialem wykorzystales odpowiedzialnosc zbiorowa??? Kash Bezok Jurek i Aure zawinili to wszyscy z gildi musieli poniesc kare? Wiesz kto jeszcze to stosowal ?? Zastanów sie
|
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik forum
|
![]() @Jinikao
To nie odpowiedzialnosc zbiorowa, raczej rykoszet. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik forum
|
![]() A czy wg Ciebie oszuswa kasha i bezoka, na które wiele osób dało się nabrać i włączyło się tylko dlatego do wojny (w tym Ava) były ok?? Gdy Ava dowiedział się o tym próbował poprostu w jakiś sposób z tego wybrnąć i ratować swoich najlepszych przyjaciół, których w to wciągnoł, żeby nie mieć wyrzutów sumienia... Pozatym jak można walczyć pod dowództwem ludzi którym nie ufasz bo wiesz, że cie robią w jajo?? Arc przynajmniej mu zaufało i dotrzymało danego słowa.
Ostatnio edytowany przez MasterX - 26-09-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() a arc padaja sami :
Firenze Bellator: Sep 26 2006, 12:25:03 CESTDied at Level 118 by a dragon lord Huxy: Sep 26 2006, 18:54:56 CESTDied at Level 147 by a shredderthrower Sesulo: Sep 26 2006, 01:09:39 CESTDied at Level 127 by a hydra |
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wszyscy byli zdrajcami humm a wiec 'zdradzilem' juranda i aure : < szkoda tylko ze ich nie znalem i mialem z nimi problemy w przeszlosci ![]() Bezok, Aure, Jurek, Kod, ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!, Kucharz +/-pa :, i ekiD teraz tworzymy team, nie liczy sie to co bylo ![]() Signed Miniek |
|
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
|
![]() :O
Zaskoczenie sieglo zenitu i wszystkim opadly szczeki ( mi rowniez). Pierwsza mysl jaka mi sie nawinela to fakt, ze mialem racje twierdzac ze w MM sa nadal zdrajcy. Congratulations Aureliuss!! Jestes wielki, choc w malej formie! ![]() Fiaera - no teraz to wiem na 100%, ze nasze MM zachowuje sie nie tylko jak nazisci, ale jak nieokrzesani mescy szowinisci. Czy Wy nie wiecie , ze kobiety (bo slyszalem, ze Fiaera nia jest w rl) nalezy kochac, ochraniac,szanowac i zawsze stawac w ich obronie.Nie no!!! Panowie szanujmy kobiety: mozemy się z nimi nie zgadzać, możemy mieć własne zdanie, możemy się na nie denerwować Ale zawsze je szanujmy Dlaczego? Bo my też nie zawsze mamay rację. Bo my tez jestesmy egoistami. Bo One też są ludzmi! Kashrius jako maz powinien o tym wiedziec najlepiej i stosowac sie do tego! Swoja droga jestem ciekaw co Fiaera powie na to wszystko^^? Hmm... prawie wszyscy oczerniaja tego Avainvana a po jego poscie wyszlo na to, ze ta zdrada miala bradzo humanitarny podklad... "...Bezok- Kashrius- Aureliuss- Jurand Cyrkowa sztuczka rozkladacie gre, lecz trudno zycie przetanczyc na linie, a czy to pieknie czy to zle, to kazdy chlopiec wiedziec powinien O- le- la-li, O- le- li- la czy wam cos ta wiedza da?" xD |
![]() |
![]() |
#792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Skille: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik forum
|
![]() @miniek
"..bo ja nawet nie pytalem kogos o pomoc =/ nic nie mowilem i nikogo nie prosilem.." -ubijanie thunder~? -przed wojna ktorys z was lub ktorys z twoich rl pytal mnie czy pomoge. Watpie zeby odbylo sie to za twoimi plecami/bez twojego przyzwolenia. "...Life is brutal =/ ..." -powiesz to reszcie tych ktorych w to wmieszales/wmieszaliscie? -to czemu tak ujadasz z powodu mojej zdrady? "...od 1 sek byl moim spy..." -a co to zmienia? tak czy tak zdradzil. "...a wiec 'zdradzilem' juranda i aure..." -naucz sie czytac ze zrozumieniem. Gdzie napisalem ze ty ich zdradziles? A jak cytujesz, rob to tak zeby moznabylo i ciebie zacytowac a nie bawic sie w wycinanki. |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Dzisiaj nie jestem w stanie gadac na powazniejsze tematy lecz moge sie wypowiedziec na temat poruszony przez naro~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
...chyba że umyślnie." Przysłowie angielskie Cytuj:
"Raz kurwa, zawsze kurwa" George Orwell
![]() |
#796 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Barbin - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. Ale powiem ci ze Fiaera i Avain mialy juz zgrzyt z innymi osobami, nie tylko z kashem ktorzy byli ich friendsami. (ja osobiscie nie mam do nich nic nie zrobili mi jak dotad zadnej krzywdy a avain raz mi pomog wiec mam nadzieje ze nie zmienia do mnie stosunku po tej wypowiedzi) to jest obiektywne i neutralne zdanie.
P.S. Ndal bylbym ci wdzieczny gdybys powiedzial mi kim jestes. @MasterX- Tak ja ci to potwierze ze kash mial problemy z kompem wiem to bo sam o tym mowil na ventrilo i nie mogl mi dac ssow ktore spalily sie na jego starym kompie wiec tu w 100% kash nie klamie. @banditos- Ja juz wczesniej sam mowilem nie logajmy sie na tydzien a oni sami beda padac bez naszej pomocy ![]() @gregoire- :* A co do mojej pozycji to juz wszytskim mowilem. To jest walka PA z Pa w obu gildiach sa Pa i osoby 3majace wladze na Iridi zawsze takie byly i beda tego sie nie zmieni a wole by to bylo polskie abusowanie. Sa w tej gildi osoby ktore mi keidys cos zrobily i nie mam za dobrego o nich zdania ale czasem trzeba "zakopac topor wojenny" bo nigdy nie wiesz kto moze stac sie twoim sojusznikiem, "wrog mojego wroga jest moim przyjacielem". Ja juz mowilem wiecej osob z MM bylo w stosunku do mnie fair i bylo mi bardzo bliskimi i stwierdzilem ze potrzebuja mojej pomocy. Takze kiedys powiedzialem ze jak bedzie kolejna wojna PL vs SWE to powroce by pomoc kumplom.... Słowa dotrzymalem ![]() P.S. Jak to napisal Kash, Ave Berger i zakoncze to moim okrzykiem bojowym ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!! Ostatnio edytowany przez berger - 26-09-2006 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#798 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No czemu ta Fiaera sie tu nie wypowie? Bardzo chcialbym wiedziec co tez ona ma do powiedzenia w tym temacie. PS. Jesli pozostaniesz dawnym Bergerem moze sie dowiesz, ale z tego co widze nie zanosi sie na to ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 26-09-2006 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik forum
|
![]() @Berger - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron.
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Barbin- jaki bylem taki jestem i taki bede. tego nic nie zmieni wydaje ci sie i chetnie bym z toba pogadal w tibi daj mi znac kim jestem s powiem ci co i jak a sie przekonasz ze jestem taki sam. pozatym nie znasz moich planow ktorych nie moge ujawnic. Dodatkowo doszedlem do tej wojny by po wygranej "byc na szczycie" i moc pomoc i ulatwic gre moim ziomkom ktorzy teraz nie sa w wojnie a bardzo ich cenie i nie chce by ktokolwiek sie ich czepial (nie bede zdradzac nickow) Wiec nie mow mi ze sie zmienilem bo chyba mnie nie znasz. Robie to dla kumpli i dla pl by nimi swe nie pomiatali. Nic dla siebie a to z kim sie kumpluje teraz to jest spowodowane sytuacja jaka zaistniala. Jeszcze raz powtorze "czasami jako dobro trzeba traktowac mniejsze zło" <- jesli jestes madry przeanalizujesz sobie to zdanie i przyznasz mi racje. robie to dla kumpli bo nie gram w tibie i powrocilem bo uwazam ze tak moge im pomoc a po war bede znowu retired.
Jeszcze raz mowie daj mi znac kto ty obiecuje ci pelna dyskrecje i to ze nic ci sie nie stanie. Ja zawsze dotrzymuje slowa i przekonasz sie tez jesli mnie znales ze jestem taki sam. Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ale takze sztuka postepu. @Avain - znam jedna z wersji jedna mojego RL ,a druga od kasha i bezoka. Jesli chcesz mozesz mi opowiedziec swoja chetnie wyslucham. Ale postaram sie byc obiektywny. Ale sa sprawy ktore roznia ciebie i innych moich znajomych ale ja powiedzialem znam ciebie i fiaere od dobrej strony i nie chce sie w wasze spory mieszac. Ale opini chetnie wyslucham;p @bezok - siekierka dla ciebi xD 23:32 Dragon De'Master [78]: why na hero nieprzyszliscie domnie :> 23:33 Bezok [129]: poniewaz nie rzucamy sie w gówno Ostatnio edytowany przez berger - 26-09-2006 o 23:58. |
![]() |