|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam,
Temat poruszany juz wiele, wiele razy, mimo to pragnąłbym go odświeżyć, jako że ostatnie UPdate'y zmieniły nieco 'wygląd' gry. Więc krótko i na temat, jaka profesja Waszym zdaniem najlepiej sprawowała by się na serverze e pvp, bez pacca ?. Moim skromnym zdaniem jest to palladyn, problemem jest jednak to że na FACCanie ciężko, chyba, na takowym e pvp sobie przyexpić. Prosiłbym bez tekscików typu 'niedoswiadczuny palancje ic na non pefaupe Ty nupie'. Zakładam dość optymistycznie ze jakies tam pvp mam a i w mym mniemaniu z doświadczeniem też najgorzej nie jest. Powtarzam, prosilbym o konkret - jaka profesja Waszym zdaniem najlepiej sprawować sie będzie bez PACC na serverze pvp enforced, możecie też podać jakieś fajne miejsca do expienia ^^. Z góry thx, Gallar |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
|
![]() wydaje mi sie ze teraz najbardziej odpowiedni bedzie sorc bierzesz rozdzke i na***** lasz
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
@temat najlepiej wybrac paladyna, jak zamierzasz dluzej pograc to mozna sie zastanowic na sorcem na wyzszym lvlu ma te czary ofensywne, ale tzra najpierw wbic ten 38 lvl ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Zależy, jeśli chcesz dłużej pograć to sorc (summony + beamy/e-wave), jeśli wiesz, że nie będziesz grać tam długo, to najlepszy chyba pal.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przede wszystkim zależy czy ty chcesz zabijać, czy nie chcesz żeby zabili ciebie. Jak pierwsze to sorc/druid ewentualnie paladin, jak drugie to knight ewentualnie paladin, jak oba po trochu to IMO paladin jest najbardziej uniwersalny.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Podstawowe pytanie: kto bez PACC bendzie na powaznie gral na e-pvp? Bez PACC lataja jedynie noobki po Carlinskich bugach i trolach liczac na zarobienie 10k pkt. expa za zabicie czlowieka.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mnie tam szczeże mówiąc pacc nie potrzebny ;D
Gram na własne możliwości a jak bede chciał to se kupie |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A chcesz tam pkować czy grać i zabijac tylko tych, co na to zasłużyli? Jeśli to pierwsze to sorc, jeśli drugie to palek. Sam nabiłem 23~ lvl palkiem na luzie w kilka dni. Do 45 dista na rotach, a później poh z arrowami - zbierasz śmieci i ci się zwróci.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() @Ripper: ano zrobiłem palla.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, 8lvl, mlvl sie treni ^^ Tylko ze jak narazie, to biedny jestem. Mam ledwo 6k... coś wątpie zebym na tym wbił specjalnie duzo dista. Aale wypowiadajcie sie dalej, a i ja zarzuce potem swymi spostrzezeniami, jak juz jako tako grac zaczne. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jezeli grasz na dolerze to zagadaj do mnie, chetnie ci pomoge ^^
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 6k? Sporo... Niewiele Cię będzie kosztowało wbicie 45-50 dista, a później samo już jakiś zleci.
Btw, jaki name na Isarze? |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Ripper: 6k to nie sporo ; S. A co do nejma, to masz na PW #edit: To jeszcze dist tylko. 11:59 You advanced from Level 8 to Level 15. 12:03 You advanced from Level 15 to Level 18. 12:05 You advanced from Level 18 to Level 19. 12:09 You advanced from Level 19 to Level 21. 12:16 You advanced from Level 21 to Level 22. 12:20 You advanced from Level 22 to Level 26. 12:26 You advanced from Level 26 to Level 29. 12:31 You advanced from Level 29 to Level 30. i 2% do 31;@ Ostatnio edytowany przez Gallar - 27-09-2006 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() na niższym lvlu- Paladyn - trenujesz na monku do wysokiego dista i idziesz zabijać knightów z wyższymi lvlami ( np. 9 pal może iść ubić 15 knighta
![]() na wyższym - sorc - najlepiej z paccem i z wykupioną promocją
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Zadałem podobne pytanie w innym temacie ale nikt nie odpowiada.
Jakimi profesjami gracie??? Gdybyście mieli możliwośc zmiany profesji jakom byście wybrali ??? |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() na pvpe dla mnie only sorek i tak wiekszosc czasu bedziesz robil mlvl, jak PKrzy będą sie obijać na fobuli ;P
Exp do 30-33 lvla Fibula!!! (może brzmi głupio, ale jak nikogo nie ma, to tam jest zajefajny exp) 33+ guardy, tylko musisz uwazac zeby cie nie trapneli, zlatw se kluczyk do przejscia miedzy kopalniami i wymiatasz. rady: 1. 3 bp manasow to minimum. 2. NIE CHODZ po otwartej przestrzeni, musisz miec gdzie wejsc, bo 2 fe i lezysz. 3. Nie daj sie na mowic na zaden handel dalej niz 1 sqm od depo!!
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
wooow nie no gz, zabic 15 knighta?? ja bym tak nie umial...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() myslisz ze jak kupiles 60 lvl na xerenie to jestes wielki peker. Nigdy pewno na pvp e nie grales.
9 palek 15 kina moze nie uwalich, chyba ze ze spearow i na Fibuli ;P jak masz tarcze to kin sie mocno nie wbije a ty zarobisz troche expa, ale jak chcecie grac dla pekowanie to nie grajcie palkiem/kinem nie oplaca sie.