Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-09-2006, 14:57   #401
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Domyślny

wykorzystujesz swoje kłamstwa ...do swoich interesów ale my już znamy takich lamusów..może sie udać raz czasem dwa.. ale ciagle tak pogrywac sie nie da... ty masz po prostu taki styl grania kłamstwa kłamstwa i jeszzcze raz kłamstwa...zaproponowałes mi vice-liderostwo bo nie miałam gildi wiec jak mogłam ci na skarabach straszyc swoją guildią? śmieszny jesteś i tyle nie mam powodów kłamać wiele razy tu przyznałam się do swoich błędów..a Ty sie wybielasz co?

@ widzisz ake'en jednak masz coś do powiedzenia... są na serverze takie smieci ze z nimi strach sie jednoczyć , bo nigdy nie wiadomo kiedy cie hakna albo sprzedadzą.. albo zniszczą opinię kłamstwami.. moze czas żeby go kicknąć z tego serva?

Ostatnio edytowany przez goralek - 28-09-2006 o 15:01. Powód: dopisek
goralek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-09-2006, 15:08   #402
Rethronn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Mystycians
Poziom: 80
Domyślny

widac z epierdolisz głópoty bylas w takedzie lol i sama jestes lamusem i do tego scharerem i mnie neiw*****aj bo pierdolisz glupoty bo niewiesz jak bylo a po 2 ja nigdy nieexpilem na dark katedze bylem tam moze 2 razy z van watermanem obczaic po up date co tam ejst lol
widac jak znasz fakty

idz lepiej znów poklam sobie na mój temat bo jak do tej porynto smieszne polewki z tego mam i z twoich tekstów

powinnas dostac 1 miejsce w pierdoleniu glupot o kims

a i aj o tobie igdy tu niepisalem ale chyab czas zaczac cya lamusie
Rethronn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 15:11   #403
Ake'en
Użytkownik Forum

Ake'en's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM

Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
Domyślny

Goralek: no cos tam wiem ale nie duzo...mniejsza o to...Rytt...ehh nie mgoe patrzec na niego..Ania ale Ty o wykickowaniu kogos to mailas na mysli kogo ?? bo Ret to ziomek z Rl on nie ejst az tak straszny..i Bro sie wypije czasem...
stary 28-09-2006, 15:14   #404
Rethronn
Użytkownik forum

Domyślny

ps mój brat nic nieukradl a jak chesz to ci zaraz po rodzinie pocisne ze ci sie neidobzre zrobi
o ile wiem nigdy niecisnie sie o rofzinie lam zasade to ci pokaze jaki potrafie byc wredny...
stary 28-09-2006, 15:20   #405
Mial Nika
Użytkownik Forum

Mial Nika's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: W budzie

Stan: Niegrający
Poziom: :P
Skille: 300/900
Poziom mag.: 10
Mial Nika ma numer GG 4976525
Domyślny

=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD Nawet Vegeta By potrafil cie zabic xD z twojim PVP a co do twojego brata..... macie cos po rodzinie =P zlodzieje xD Kiedy Moja mama padla.... poprosila mauricka o pomoc i on wyslal paker laske.... xD Powodzenia na nowym swiecie =P Ps Ch** sie pisze przez CH
stary 28-09-2006, 15:21   #406
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny xD

Dobra spokoj spokoj dzieci i kobiety (babcie) ..... co było mineło jesteście noobami wiem wiem, Adii i Sarev rzadzą na servie choć sarevok noob z 50 lvl a Adii ma hunta ale cicho cicho
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 15:23   #407
Lord'Nesteloo
Użytkownik Forum

Lord'Nesteloo's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Poziom: 42
Skille: 21/23
Poziom mag.: 5
Wyślij wiadomość przez ICQ do Lord'Nesteloo Lord'Nesteloo ma numer GG Top Secret Adres Jabbera do Lord'Nesteloo
Domyślny

Ok..Rozwiazmy historie rytka ;] tak to ja..nie podpisalem sie bo to juz nie moj character.
Kiedy skonczyl mi sie pacc sprzedalem ta postac, z tego co wiem next owner tez ja sprzedal i pozniej haknal.
A co do sempaiego to go nie haknalem..mow co chcesz, wiem ze byl label i nickiem mojego znajomego..
Sempai i on byli kiedys dobrymi kumplami...napisal do niego i koles mowil ze gra w
muOnline i hakuje tibijczykow...wiec ten poprosil go w zartach o jego itemki..ok zgodzil sie i wysylal kiedy to sempai odzyskal account. Skad to wszystko wiem? Spotkalismy sie na rl i mi opowiedzial..
Nie interesuje mnie to Rethron ze myslisz ze to nie prawda..Kto tu nie ma honoru Rethron...wchodzisz na forum i zaczynasz klutnie i wyzwiska do Ani
Ania ma racje ze nigdy nie potrafiles sie przyznac do bledu etc..
Lord'Nesteloo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 15:24   #408
Ake'en
Użytkownik Forum

Ake'en's Avatar

Domyślny xD

adiiobra dobra niedługo usłyszycie o wielki Ake'enie

co do ryttacego ...Nie rozumiem cie ;/ Nikomu swoich passów nei dawał ani itemków ;/ on jest jak moj brat wiec wiem...Nawet bylem rpzy tym jak odzyskiwal passy ;/ i potem ty albo Henio-jankos pisalisce do neigo ze nie ma itemkow a on jeszcze nikomu o hacku nie pisal ;/

Ostatnio edytowany przez Ake'en - 28-09-2006 o 15:29.
Ake'en jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 15:26   #409
Rethronn
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mial Nika Pokaż post
=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD Nawet Vegeta By potrafil cie zabic xD z twojim PVP a co do twojego brata..... macie cos po rodzinie =P zlodzieje xD Kiedy Moja mama padla.... poprosila mauricka o pomoc i on wyslal paker laske.... xD Powodzenia na nowym swiecie =P Ps Ch** sie pisze przez CH

jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle

[quote=Mial Nika;1007282]=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD

ja ciebie i twoja stara ohhhhhhh i to jeszcze z farciarzem uihauihauihauihauihauia

a i jeszcze 1 ja nigdy niepadlem ^^
stary 28-09-2006, 15:29   #410
Mial Nika
Użytkownik Forum

Mial Nika's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: W budzie

Stan: Niegrający
Poziom: :P
Skille: 300/900
Poziom mag.: 10
Mial Nika ma numer GG 4976525
Domyślny

Paker Laska -Ded =P a rethron juz calkiem nie dlugo =P oj... widac ze cie rozowa pantera wychowywala xD ty masz honor hahahah =P przykro mi ze cie nikt nie kocha...... nie moja wina.... powiedzielismy co mielismy do powiedzenia teraz pora zaczac dzialac przestan rozsmieszac bo mama chce pospac a ja za glosno sie przez ciebie smieje.... anaalfabeto =P

Ostatnio edytowany przez Mial Nika - 28-09-2006 o 15:30. Powód: Rethrona Boli Piczka =P
Mial Nika jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 15:32   #411
Rethronn
Użytkownik forum

Domyślny

szkoda mi takich ludzi jak wy rodzinka poj*bów Matka zamiast wychowywac syna gra w jakoms beznadziejna gre huiahuiahauihaui
stary 28-09-2006, 15:32   #412
Lord'Nesteloo
Użytkownik Forum

Lord'Nesteloo's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Lord'Nesteloo Lord'Nesteloo ma numer GG Top Secret Adres Jabbera do Lord'Nesteloo
Domyślny

[quote=Rethronn;1007299]jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mial Nika Pokaż post
=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD

ja ciebie i twoja stara ohhhhhhh i to jeszcze z farciarzem uihauihauihauihauihauia

a i jeszcze 1 ja nigdy niepadlem ^^
moze..nie przypominam sobie zeby z farciarzem chcial zabic Anie..moze z kims innym

Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili...

Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co?
stary 28-09-2006, 15:34   #413
Rethronn
Użytkownik forum

Domyślny

[quote=Lord'Nesteloo;1007328][quote=Rethronn;1007299]jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle

moze..nie przypominam sobie zeby z farciarzem chcial zabic Anie..moze z kims innym

Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili...

Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co?[/QUOTE

a pamietasz jak bylismy na gsach czyja tarcze mialem i kim po nia poszedlem jak ten kick byl ;S?
stary 28-09-2006, 15:36   #414
Lord'Nesteloo
Użytkownik Forum

Lord'Nesteloo's Avatar

Domyślny

Nabijanie postow...pamietam pamietam
Rethron i bambo dead tylko rytek nie padl saheuiashue
moj v-shield ci wylecial..
ahh wtedy tez dedles...to jak to jest? nigdy nie dedles? moze sobie przypomniales
stary 28-09-2006, 15:37   #415
Ake'en
Użytkownik Forum

Ake'en's Avatar

Domyślny

Ryt nie odpisales na mojego poprzedniego posta....o co ci chodzi z tym ze jakis kolo wziol od sempai zefira passy i itemki...ze co ze on mu je dal ?? mi sie nadal wydaje ze to Ty albo Henio-Jankos...wiecej ja to wiem....
stary 28-09-2006, 15:39   #416
Lord'Nesteloo
Użytkownik Forum

Lord'Nesteloo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ake'en Pokaż post
Ryt nie odpisales na mojego poprzedniego posta....o co ci chodzi z tym ze jakis kolo wziol od sempai zefira passy i itemki...ze co ze on mu je dal ?? mi sie nadal wydaje ze to Ty albo Henio-Jankos...wiecej ja to wiem....
A to juz mnie nie interesuje....powiedzialem co mialem powiedziec i nie bede was prosil o uwierzenie
stary 28-09-2006, 15:39   #417
Rethronn
Użytkownik forum

Domyślny

oki

ja sie niebęde wypowiadał za brata przyjdzie to sam posty bedzie pisał
stary 28-09-2006, 16:06   #418
Junior Dardos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski

Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
Junior Dardos ma numer GG 9438300
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethronn Pokaż post
szkoda mi takich ludzi jak wy rodzinka poj*bów Matka zamiast wychowywac syna gra w jakoms beznadziejna gre huiahuiahauihaui

Słuchaj mozna wszystko ale nie jeździć po rodzinie!( ja rożne fajne texty też znam i też móglbym Ci ładnie pojechać,ale wolę być mądrzejszy) I co z tego ze Mial niki matka gra w Tibie?? Nie widze tu nic dźiwnego. Garimo 200 + lvl ma pod 50 lat. I?? To co wiem fajny koleś z niego jest. a Za fajną osobe uważam Anie.Bo kilka razy z nią rozmawiałem i była bardzo sympatyczna w przeciwieństwie do jej syna... Ale więcej nie powiem

Każdy robi co chce i nie możesz na to wpłynąć. Ja bym był z niej dumny że potrafi pogodzić i rodzine i tibie.

dziękuje.
stary 28-09-2006, 16:12   #419
Skurka
Użytkownik Forum

Skurka's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń

Skurka ma numer GG 1552544
Domyślny

Ta, tego brakowało żeby spotkała się grupka osób tutaj, które powiązane są ze sobą jakimiś przekrętami, przepychankami i odrazu kłótnia się robi na xx stron, szkoda tylko że każdy ma swoją wersję wydarzeń i nie wiadomo jak było naprawdę ehh

Ja tylko powiem że jutro jadę kwaterować się w akademiku, czas zaczynać studia : )

Szkoda tylko, że komp będzie dowiezony za tydzień wiec nie będe wiedział czy ten internet się nadaje do pieca czy jednak coś tam będzie można z niego wykrzesać

Ahoj wodzowie tęgie pały ; )
Skurka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2006, 16:35   #420
Ake'en
Użytkownik Forum

Ake'en's Avatar

Domyślny

No skurka w sumie ma racje ale co zrobic trzeba sie przynać jesteśmy polakami my tak zawsze :/ no prawie zawsze

Ahoj wodzu xD

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania