|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Oto moj fake:
Dragonek's History: PROLOG: 1) Pierwsze zadanie dragonka... (pominelem obrazek jak byl malutki ![]() ![]() 2) Dragonek wykonuje zadanie... ![]() 3) Dogonil deera... Znalazl sie na jakims pustkowiu... ![]() 4) Jedzenie... Ale co to za odglosy? ![]() 5) Dragonek ma zle przeczucia... pedzi do jamy! ![]() 6) A co czeka w jamie? ![]() ![]() 7) Dragonek smutny ![]() ![]() 8) Widac nie zdawal sobie sprawy ze swojej mocy.... ![]() 9) No i Dragonek sobie darowal ta zlosc (ale nadal smutny). ![]() Koment plx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() No więc:
- głupie imie dla smoka - zionięcie ogniem do dupy - troche pusto na obrazkach - dlaczego on krzyczy "to moja wina" skoro on tylko wyszedł z jamy, a zakładając ze jakby nie wyszedł, tez by zostali zaatakowani to co jako młody smok by mógł zdziałać? Graficznie nawet ok, fabuły narazie nie oceniam bo to prolog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Nooo jak na pierwszy fake to calkiem calkiem ^.-
Ogien beznadziejny...mogles uzyc normalnych sprajtów z tibii, wyszlo by wtedy lepiej. Przestrzen zbyt pusta, malo obiektów . Fabula, mhmmm trudno ocenic , cos oryginalnego , historia z zycia smoka ... no ale ten watek jak mu rodzice umieraja i ze to niby jego wina mi sie nie podoba. Coz rob dalej ![]() Prologów nie oceniam. Pozdr0 ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() z kąd ja wiedziałem że fabuła tak sie potoczy.
Banalnie proste, już w chwili krzyków domyślałem sie że tak będzie. Musze stwierdzić że fabuła jest oklepana. Efekty gimpowe troche poprawidok, ale ten ogień to jest poprostu okropny. nie chce mi sie oceniać ale radzxe sie bardziej rzyłożyć
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() To teraz ja może pokrytykuje
![]() 1. Troche tandetny ogien... 2. Bardzo pusto... 3. Na tym przed ostatnim obrazku mogłeś dac tego dragona A nie tylko efekty i napisy... 4. Jak on stracił Hp ?? Przez bieg ?? Zdyszał się ??... Niezabardzo ale rób dalej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
![]() |
![]() Błędów ci nie będe wytykał bo inni zrobili to za mnie. Jak na pierwszy fake całkiem nieźle. Jeden z niewielu fake'ów w którym bohaterem nie jest człowiek.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh.... slabe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak na pierwszy, to nie jest super, ale nie jest źle. Nie śpiesz się, tylko dłużej pracuj nad efektami, otoczeniem oraz tekstem, który w niektórych momentach jest trochę śmieszny/głupi.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() no... :
-pusto -walka -nudno -co to za ogniki? -za duzo warcrafta? +Sam niewiem... te efekty? ogółem: 3/10 jak dlamnie przykromi.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() to co powyżej
a do tego jeszcze krótkie chaotyczne i nieudolna narracja efekty nie wystarczą
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() no wiecie staram sie ^^
widze ze wam nie latwo dogodzic ![]() Postaram sie zrobic cos lepszego... (nei mowie ze sie uda ale sprobuje) |
![]() |
![]() |