|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przesłanie tematu być może nie dotyczy bezpośrednio tibia.pl, ale ma związek z forum, więc stwierdziłam ze odpowiednim działem gdzie mogłabym go założyc będzie właśnie ten.
Więc do rzeczy. Dziś za namową kolegów z IRCa, gdzie przesiadywałam od dłuższego czasu, zarejestrowałam się na Waszym forum. Napisałam pare postów i zauważyłam ze to tak ujme system notek Znajomi więc napisali mi ich kilka (15), w tym ja napisałam sobie dwie. Razem 17 notek. Były one mniej lub bardziej normalne, mimo wszystko bez wątpienia znalazły by się na tym forum osoby które masakrycznie spamują w notkach, niektórzy robią sobie z nich chat - a mimo to, nie ponoszą żadnych konsekwencji a notki te w ogóle nie są usuwane. Jako że z reguły słucham metalu, zechciałam dołączyć do Metal Militia. I tu przechodzimy do sedna sprawy. Pomimo tego że nie zdąrzyłam tam dołączyć (wysłałam jedynie podanie) niejaki PiXiK, jak powiedzieli mi IRCownicy - nienawidzący ludzi nie słuchających techno - juz zdąrzył się o tym dowiedzieć. Wysłał on wiadomosci do pewnego moderatora który w trybie natychmiastowym usunął moje notki na jego prośbe. I teraz rodzi się pytanie - jak to jest, że taki kolega moderatora 'mówi i ma', a ludzie którzy mają jeden wielki syf w notkach i spamujący mają święty spokój ? Przecież to nie ma najmniejszego sensu, władza forum powinna być neutralna w stosunku do użytkowników. Prosiłabym o jakies wyjasnienia, Zawsze wasza, Tannylouise @Down: Nie jestem Gallar, przykro mi Ostatnio edytowany przez Tannylouise - 28-09-2006 o 21:48. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Mózg sobie ułóż, Gallar.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tanny, popieram. Władza musi być w pełni neutralna od użytkowników, inaczej to by było "odrobine" bezsensu..
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 28-09-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Who cares?
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja dostałem wiadomość od PiXika i zapewniam wszystkich że nie ma on żadnych układów z moderatorami. Jego zgłoszenie było słuszne. Notki były w pewien sposób wulgarne, z których w 10 min utworzył się chat.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co to kva jest? PiXiK mówi, Wald i Raul na rządanie, hm? |
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Weź że się Gall uspokój, bo się załosny robisz. Dostałeś bana z głupi temat i teraz jesteś "wielce pokrzywdzony".
|
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Co tu dużo mówić, PiXiK poprostu zaszeleścił "zielonymi" pod nosem więc usunąłem. A i tak masz bana, więc to, że nie masz notek nie stanowi już dla Ciebie problemu.
Gallar kończ, wstydu oszczędź.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 28-09-2006 o 22:24. |
![]() |