![]() |
#481 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kenny Arch
Profesja: Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() ehhe niezly filmik koles z chlebem w reku wymiata :d
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Z okazji tego że obejżałem " film " Vespera postanowiłem sobie potworzyć troche ...
A więc: Vesperku mój drogi lepiej nie bądz nam wrogi jeśli nie chcesz przejść się na tamten świat nie prowokuj mnie bo uderzy rymów grat Moje rymy zadziałają destrukcyjnie uderzą w twoje słabe punkty perfekcyjnie 20 level Ciebie gnoją nawet nooby się ciebie nie boją oni ciebie wyzywają bo takich cieniasów się nie obawiają nawet twoi zagraniczniy przyjaciele głowo obracają za twoim plecami Cie wyśmiewają bo już dość takiego zdrajcy mają niech mój patriotyczny głos dojdzie twych uszu nieumiesz się zachować, wychowałeś się w buszu(?) Masz kolege Etriusa który postać na allegro nabył level niezły fartem sobie nabił nadal się dziwie jakim cudem oddychasz i macro swoje lamerskie właczasz naraz nie męcząc się przy tym narazie wiedziecie prym ale to sie szybko zmieni niech tylko Polska Elita się wpieni oni was z rookują tylko tego oczekują(!) Taki kawałek freestylu z nudów Vesperkowi zadetykowalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rewus Alasa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @Fisalu:
wiem ze o spotkanie chodzi ale ogolnie to dzwinie zabrzmialo jakby ktos wszedl przypadkiem tu i nie w temacie byl to by sobie nie wiadomo co pomyslal xD ...."chetny".... haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nodi hantet 4ewer xD
a o co wam choodzi z tym retem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a co ten dranzer - rethron Ci zrobil?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dranzer warior no comment wie co zrobil
Wiem ze jak mi nie odda pewnej rzeczy to reputacja jego glownego hara znacznie spadnie a tego raczej nei chcemy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik forum
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mystycians
Poziom: 80
|
![]() lol ryttacy rox
ja jestem równiez drunk turielem/agilitzem/kalem i reszta lol zabawny jestes i huj wiesz huhuhuu come on ryttacy fight with me;] jak vesper gral to nibaleas sie a teraz? HoNoR FoReVeR |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Prawie Jak Eminem.... Bialy Raper z czarną (rumuńską) duszą xDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Cytuj:
ta wspaniała rymowana mowa Rumuńskiej duszy nie posiadam Polskość to czym się przechwalam może Eminem takowa ma ale to nie moja sprawa "Biały chłopak z czarną muzą" inny przyszłości mu nie wróżą ale on się nie poddaje i Adiemu nowy rym zapodaje ![]() xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli to cos da to poprosze kilku kumpli o potwierdzenie... kiedys rethron byl moim best kumplem..chodzilismy na hunty, wykozaczyl sie i zaczal mnie huntowac -.-...skad wiesz ze dranzer~ to on? mowil mi ;] jak dzis pogadalem z nimi..to doszedlem do wniosku ze to tchorze... Rethron nigdy nie do bledu nie przyznaje, do tego ze Ani sie na resp scarabow wpierdo.....;d do swoich dedow...mowil ze nigdy nie padl. Nie bede juz tego cytowac bo szkoda mi czasu, musialem wstawic screena z jego deadem zeby sie przyznal...kupujac domek po update...bidnal brazyla (z tego co wiem pozniej chcieli ubic pakera) po wygranej aukcji przepisal na rethona, bo strach :S...i ostatnie to przyznac sie do swojego chara :S Ostatnio edytowany przez Lord'Nesteloo - 01-10-2006 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja pierdole.. co ci tu sie nie podoba?? Jeden prywatny temat dot Xantery i jakos nikt kto gra na xancie nie powiedzial ani slowa.. a ty jak zwykle wpadles pokasowales i koniec.. Wedlug mnie lepiej chyba bedzie zalozyc cholera wie jakie darmowe forum, albo na org.pl temat o wydarzeniach z xantery i nikt pretensji miec nie bedzie.. Co niby ludzie maja pisac, skoro xantera odkad polacy przestali sie naprzykrzac ostro brom stala sie cholernie nudnym serwerem.. nawet logowac sie ludziom nie chce zeby zobaczyc czy cos nowego sie stalo.. wiec korzystajac z w miare spokojnego okresu ludzie postanowili sie lepiej poznac i dowiedziec z kim wkoncu graja na tej durnej xanterze (pewnie dostane bana albo warna za to ze obrazam rzeczy stworzona przez cipsoft.. a ty przeciez nie mozesz dopuscic aby ktos zle o nich powiedzial) i dal temat do dyskusji, aby przekonac sie czy ma doczynienia z ludzmi powaznymi, a moze po prostu z banda dzieciakow, ktorzy nawet jak na swieta dostana kase to od razu przeliczaja ja na pacc, albo bpki uh na allegro.. lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() 100% poparcie dla Sarevoka
![]()
![]() |
#496 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To mi sie nie podoba, ze ludzie, zamiast "poznawac sie" gadaja o rzadzie, skoro rownie dobrze moga pojsc do OWIONu i tam sobie popisac. Skoro to przejdzie na tibia.org.pl, nikt cie tu na sile nie trzyma. Ale takiego offtopa/burdelu tolerowac nie bede.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 03-10-2006 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzial O Wszystkim I O Niczym.. Dobra, zeby nie bylo, ze nie pisze nic o xanterze w mojej wypowiedzi, to zapytam, czemu kurd Kal tak wolno expi? Nabilby ten 200 lvl i zaczela sie wojna, a on mi chyba na zlosc robi hkuahekueas.. nabij 199 lvl i 1% do 200 i zrobi sie retired, tylko po to zeby mnie wkurzyc.. XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]() Czy moglby mi ktos pomoc poniewaz nie wiem na jakim swiecie mam grac jestem nowy jeszcze nie zalozylem konta lecz niedlugo zaloze i nie wiem na jakim swiecie grac gdzie jest duzo osob z forum lub chociaz polakow no i jakas pomoc w grze o co chodzi itp . gdy mialem lvl 5 bo kiedys gralem ale przestalem i troche zatesknilem za tibia
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Duzo nie zrozumialem z twojej wypowiedzi, ale jesli chcesz sobie pograc, to z gory odradzam ci xantere.. wystarczy ze powiesz leave do jakiegos 20 lvla, gdy ty byles 1 w danaj kopalni i nie wazne czy masz 20 czy 80 lvl wystarczy ze napsize do kumpla i padasz.. :| Za duzo polakow teraz nei gra wlasnei przez hunty, a ci co juz graja to z tego co wiem skupieni sa, zeby przez ten czas nabic jak najwyzsze lvle..
.::edit::. Dobra, powiedzmy, ze sobie wyjasnilismy pare spraw z Nekromanta.. mzoe to i dobrze, bo u mnie w domu zaczelo juz sie dzieci straszyc nim.. XD "Jak bedziesz niegrzeczny to Nekromanta ci posta skasuje.." XD To akurat zart byl.. XD heuaeauheauehe.. Slyszal ktos moze o psikusie jaki wczoraj Adiemu cipce zrobilem? ![]() Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 03-10-2006 o 22:49. |
![]() |
![]() |