![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Sven - nie narzekaj!
gdybym ci zeskanował cały brudnopis z 5 i 6 klasy to byś tego do dziś całego nie obejżał ![]() a o co chodzi z tym "New"? Nie, nie ukradłem tego z bloga jeśli cię dobrze zrozumiałem. sam robiłem. Rookstayerrzy na moje oko aż tak źli nie są, tło dałem bo sławek narzekał że nie używam gimpa, a jakość grafik zależy od Waszych komentów, im więcej ich będzie tym bardziej się postaram o nowe grafiki ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bardziej mi to przypomina Picassa. Ogólnie... Widze, że ci sie to podoba więc rób jednak stosuj się do jednej rady Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 13-09-2006 o 09:59. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() dodałem 3 prace w gimpie + jedną po przeróbce we flashu!
Enjoy ![]() Pragnę szczerze podziękować sławkowi (slawekmag), gdyż bez jego tutoriali na pewno to by mi się nigdy nie udało! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dziękuj mi, bo z tutorialów dużo nie czeprałeś (oprócz tego złota). Prace są ładne i bardzo pomysłowe. Ciekawi mnie jak zrobiłeś tą tapetę...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() No raczej nie za dobre ,ale te 3 ostatnie mi sie nawet podobały. Ćwicz.
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Niektóre całkiem ładne. Ale jakość trochę nie tego
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
być może dziś, jutro albo pojutrze dam trochę nowych pixartów i kilka grafik w gimpie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() ech.. obiecywałem nowe pixarty ale nie miałem czasu.. między innymi z powodu znanego wam już pulpitu przyszłości.
niestety jedyne co udało mi się zrobić to equalizer oraz meksykańska fala... wybaczycie mi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() YAY
![]() kocham twoje prace PS. polecam pulpit przyszłości
![]() |
#30 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() * Celoz odśweża temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Dodałem:
płynne złoto #2 (fajny sposób na nudę, a robi wrażenie ![]() Ice sword Serpent sword Rusty sword ( :* ) Zmieniłem: Tło pixelartów - na szarym wyglądają zdecydowanie lepiej! Pewną część galerii - nie ma już grafa #1 grafa #2 grafa #3 tylko grafa #1 #2 #3 Usunąłem: Kilka słabszych grafik, między innymi pixerartów Na koniec: proszę, komentujcie! mówcie czego powinienem spróbować, co powinienem zmienić, do czego się nei nadaję, gdzie co poprawić, itp. - bardzo mi na tego typu komentarzach zależy! Ostatnio edytowany przez Celoz - 29-09-2006 o 07:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Fajne ;] Tylko troche takie no... jakby to powiedziec mało kolorowe (tzn jedno kolorowe się wydają) A na ogół podobają mi się ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() No cóż, musze powiedzieć że pixelarty nie są chyba twoją mocną stroną. Przynajmniej to wywnioskowałem z tych PixArtów. Zabierz się lepiej za userbary! To robisz dobrze
![]() P.S Czekam Na ubka który mi obiecałeś xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Powiedziałem, że może zrobię. @topic: ech - nudze się... róbcie może zamówienia na userbary / pixarty / grafiki czy coś bo to podobno popularne jest... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Chcesz zamowienie/ Nudzisz sie? Veruis ci dopomorze! Zamawiam... Userbara o tematyce Baldurs gate <Zlowieszczy smiech> powodzenia ^^ Mi tam sie podobaja jego pixelary ![]()
![]() |
#36 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ou maj faking gad. Wszystko nadaje sie do podtarcia. Od pixow, przez szkice, na reszcie konczac. Nie mam tez pojecia - jakim cudem Artista dostales. Moze sie czepiam, ale widze, ze poszlo to na ilosc, a nie jakosc. IMO SUX!
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Radix powoli mnie irrytujesz. Zachowujesz sie jak dziecko, ktore wynosi ze zobaczyla cos fajnego to musi powiedziec ze jest to do "dupy". Kazdego krytykujesz. Ja nauczylem sie niekrytykowac ludzi, poniewaz i tak do niczego to nieprowadzi a tylko opinie sie psuje. Opowiesci Xana, Galerie Celoz'a, wszystko Powiedz mi... Czy kiedykolwiek powiedziales o czyms ze jest "powyzej do dupy"?
![]() |
#38 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ZObaczyłem wylko parę i tak:
Serpent sword - kapa, taki nienaturalny, plastikowy ( i kto to mówi ) ale ujdzie w tłoku Katana - tło całkowicie uniemożliwoa rozsądną ocenę = kicz Smierć - łojezu... niezbyt gut, wiem, że niby tam jakiś your styyle czy coś ten tego, ale ona jest lipna :| płynne złoto - takiego czegoś nawet tutaj się nie publikuje... jak na razie kiepsko, oj kiepsko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() @Quent
![]() Coś dla ciebie ![]() @Veruis: Ubek już jest w produkcjii... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cienizna. Rysunki są cienkie i bez polotu, pixelarty praktycznie bez cienowania, userbary ujdą w tłoku, gify- litości człowieku...
Ranga Artist dana na wyrost... |
![]() |
![]() |