![]() |
#901 |
Użytkownik Forum
|
![]() w pełni zgadzam sie z Maxx'em.
pogadajcie ingame, ustalcie sobie co i jak i przez kogo etc etc forum to chyba nie miejsce na takie chaty, zwlaszcza ze nas to niewiele interesuje. sprawy prywatne niech pozostana prywatne PLX... @berger & avain chyba pierwszy raz was objade xD nie mozecie czasami odpuscic? pojechaliscie na ostro, zamiast na spokojnie sobie wszystko wyjasnic... jakbyscie zalatwili to na gg, ingame etc to mysle ze byloby to prostsze a i ludzie czytajacy to forum zachowaliby dobre (?) zdanie o was. @laguna Panie mile widziane na Iridii ![]() signed, maciek |
![]() |
|
![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A wieć Ava, chcesz powiedzieć, ze wałczyłeś dla przyjaciół a Kash z Bezokiem dla władzy? Jestem w stanie to zrozumieć, w końcu kazdy walczy o to czego mu brak...
@Ci którzych jadą Kasha Podejrzewam, że żaden z was nie zamienił z nim nawet słowa, wieć jak wogóle śmiecie go oceniać? Jeśli o czymś nie macie pojęcia to się nie wypowiadajcie bo ta wojna rozpoczeła się od zabicia dwóch przyjaciół Kasha przez Arc. A powód to jakieś wyimaginowane insulty. Pamiętajcie, że 'trzeba milczeć, albo mówić rzeczy lepsze od milczenia' |
![]() |
![]() |
#903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Nie rozumiem was... nie jesteście już szczeniakami a zachowujecie się żałośnie ;/ Najpierw Bogu czemu winna Fiaera...Teraz Berger...Wiecie co rozdajcie między siebie odpustowe pistolety na kulki pójdźcie na pole i się pozabijajcie -.- może jak będzie was mniej to zauważycie jakie idioctwa piszecie, a wszystkiemu winna gra komputerowa =p Tylko Maxx~ i Fiaera trzymają jakiś poziom =)
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Świat: Iridia
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() hehe Zapomniales mnie wymienic bo ja do fia~ i bergera nic nie mam i twierdze ze oni sa najnormalniejsi na forum
![]() ![]() ![]() A tak na koniec Dosc robienia chata z tego forum ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() no nareszcie ktos madrze gada
![]() zrobmy pospoltie ruszenie...
#906 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @ Berger
Widze, ze jestes wstanie wygrzebac kazde g.. , wiec w obawie ze forum przesmierdnie nie bede juz z Toba na te tematy dyskutowal! Zacytuje swoja wlasna wypowiedz, w ktorej do Ciebie apelowalem o rozsadek. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 30-09-2006 o 13:52. |
|
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: m
Poziom: 12
|
![]() hmm
co do bergera: znam go prawie od początku iridi kiedy powastała nasza 1-gildia Duel-Masters ![]() chociaż czasami miałem inne zdanie od niego to zawsze można na niego liczyć ;].Nigdy nie usłyszałem żeby ktos z jego strony doznał PA lub czegoś złego jesli na to nie zasłuzył ![]() btw: wie ktoś czemu Ethical sie rozpadło?
"Kto Nie potrafi podniesc sie po porazce nie jest w stanie uniesc ciezaru Zwyciestwa!" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Banditos - 30-09-2006 o 14:04. |
![]() |
![]() |
#908 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
po 2 meet ya in hell czyli tam sie spotkamy a wiec skoro wiesz ze tam tez trafisz musisz miec sporo na sumieniu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() @ Berger
" ... Nic bardziej nie czyni czlowieka pozbawionym sumienia niz chec podobania sie wszystkim..." M.E |
![]() |
![]() |
#910 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() @Berger
Widze ze nie przegadam cie na forum. Mimo wszystko ja nie potrafie zanurkowac na samo dno szamba zeby wyciagnac zebami jakies syfy zeby tylko postawic na swoim. Tak jak mowia ci to twoje "ziomy" z vent, jestes w tym bogiem, ja nie mam sie co z toba rownac. Zreszta brzydzilbym sie. Pamietaj tylko ze jak sie nurkuje tak gleboko, mozna sie utpoic. @Nox Cytuj:
Cytuj:
![]() Co mialem wyjasnic, wyjasnilem. Moja dalsza egzystencja na tym forum nie ma sensu. Cytuj:
![]() Over&out. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
@Fiaera- sorki umawialem sie z toba na 9 ale zapslaem do roboty ,a z tego kompa tutaj boje sie lognac na tibie.Bede pozniej i wtedy ci pwiem co i jak. |
|
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Wojne przegrywacie tylko dlatego że nic w niej nie robicie, gdybyście robili zorganizowane ataki to byście wygrali, niestety pokazujecie że nie umiecie walczyć, a szkoda.
Pospolite ruszenie? - Odpuście sobie, chyba że chcecie nabić pare fragów swekom. |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Fizovouf
Sep 30 2006, 20:00:44 CEST Killed at Level 50 by Fardel and by Aynama no coz, to juz 3 osoba z mojej gildii, 1sza zabita bez zadnego powodu. jeszcze troche i sie w*****3. z drugiej strony, mozna sie bylo tego spodziewac, ale niektorzy nie sluchaja jak im sie mowi 'badz inactive kilka dni' ... signed, maciek |
![]() |
![]() |
#914 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() poco nas krytykujecie ze przegrywamy wojne etc jak tacy madrzy jestescie to nam pomozcie zamiast na forum sie madrzyc
|
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Daj mi i mojej ekipie passy, to ich rozjebiemy
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
|
![]() Na moje to ta wojna już jest przegrana. Taka prawda. Polacy ci którzy walcza wykazuja całkowity brak zorganizowania i teraz sie wykrecja ze mieli szpiega. Dobra mieli ale juz nie maja wiec o co im teraz chodzi Bóg jeden wie.
Polacy nigdy nie beda rzadzic na Iridi z prostego wzgledu. Jak dojda do wladzy to rzuca sie sobie jak psy do gardeł o to kto ma rzadzic i kto am byc najwazniejszy. Pozatym PA w wykonaniu polaków jest gorsze niz szedów lub brazylijczyków z prostego wzgledu. Polacy to niespelnieni w realnym zyciu ludzie ktorzy odreagowuja w tej grze. Zaznaczam ze nie do wszystkich jest to adresowane bo czesc polakow nie stosuje PA po wygranej wojnie ale ci co to robia naprawde maja jakies problemy ze soba i daja upust swoim emocjom w grze. Tyle. Hail Arcanium&Triad Pozdro Ostatnio edytowany przez Alora - 01-10-2006 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#920 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie jestes nia Ty. jak nie wiesz jak bylo to nie wypowiadaj sie plx. btw to zdanie bylo tu na forum pisane chyba x razy a dalej nie wszyscy rozumieja jego sens. signed, maciek |
|
![]() |