![]() |
#1321 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej, słuchajcie...mam FACC'a więc nie wiem dokładnie...jest takie coś jak Maze of Fury...jest zasypane kamieniami, jedna z tych przeszkod jest skala wystająca z ziemi [ zapomnialem nazwy
![]() Tam gdzie Demodras tez jest taka skala i zeby zdobyc nagrode ze skyrzynki trzeba ja w jakis sposob usunac. Może tu też trzeba tak zrobić??
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie da się.
![]() |
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Może ta dźwignia u Toma to odblokuje...
![]() |
#1324 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Ale może... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Albo Kshaq i Tom the Tanner
![]() ![]() ![]() ![]() PS: to był tylko żart... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() NIE MA boots of waterwalking ![]()
![]() |
#1328 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Xadi
Nietrawisz mnie dlatego że skarciłem cię za twojego posta: Cytuj:
![]() @Borpol Były już trolle, były spamiarze, były ziomki walące z aksa, różdzki i z rana ale o zamułach niema nic w regulaminie więc śmiejmy się z twojego super żartu. Nieobchodzi mnie też kto ile postów napisał, niewiem jak ty. @wszysy którzy chcą napisać coś na temat tej kłótni Kłótnia czy jak to tam sobie nazywacie zakończona, a jak masz jeszcze coś innego sensownego np: "a może że te buty chyba można zdobyć ale qest tylko dla pacc którzy wykonali postmana ale niewiem, chyba tak słyszałem ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Calzor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
mam prosbe do tych wszystkich mniej inteligentnych ktorzy chca sie tylko popisac swoim brakiem muzgu zalozcie sobie nowy temat w ktorym bedziecie sie wyzywali, krytykowali, pisali swoje debilne pomysly na temat moj kolega ma spike sworda ale nie wiem jaki ma nick bo mi nie chce powiedziec ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @borpol
A co to ma do rzeczy. Trochę kultury... (tekst Instynktu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Rookstayer
Imię: Volan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Alliance Of Rookgaard
Świat: Secura
Poziom: 15
Skille: 19/22
![]() |
![]() Instynkt buszuje
![]()
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Użytkowników, któzy się wypowiadali w tym temacie, można podzielić na partie (prawie polityczne) PiS i PO. Jedni(prawie PiS) mówią, że da sie zdobyć SS, inni (PO) że nie da się. I tu można powiedzieć, o czym najczęściej mówicie. Mówicie, ale nie myślicie logicznie. No i tak jak się dzieje powyżej, można uznać to za (określe tak, ponieważ odkąd stało się to co miało stać...) "afere taśmową", czyli walka słowami. Przepraszam za offtopic, ale powiedziałem to, co miałem do powiedzenia wcześniej.
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 03-10-2006 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Xadi@
Oj, nieładnie tak mówić. Reszta@ Ja się zaczynam zgadzać z Hakuohem (chyba się nie obrazisz jak użyję starego nicku), z tą różnicą że według mnie są 3 grupy osób udzielających się w tym temacie: 1) ci co próbóją wnieść coś nowego i na temat 2) ci co powtarzają to co było ileś tam stron temu 3) ci co pieprzą na dowolny inny temat Prawda jest taka że jakieś 90% tego tematu możnaby było skasować (warto również dodać że o SS, MM itp. są 3 tematy [Wow! Jaki ja jestem spostrzegawczy!]). Ps. Gratulacje dla Instynkt. Od kiedy jest moderatorem znacząco podniosła sie liczba skasowanych postów ![]()
![]() |
#1334 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Horgar
Nic nie szkodzi, ale lepiej wolałbym, aby mówiono na mnie "Nololob". Z tym się najlepiej czuję. A Xadi...? Reported. @Volan Rookstayer Jeśli nie śledziłeś tematu od początku to wiadomo, że nie zrozumiesz.
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masalasa
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() ludzie dajcie mi spokuj
jak ma się zły dzień i widzi się ten nick "T the T" ... I jak on pisze różne głupoty to się niedobrze robi... źle mi się już kojarzy litera "T" zrozumicie zły dzień i emocje = bluzgi na T the T |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Xadi Ja też tak mam z T the T. ^.^
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Zdobyć Spike Sworda….. Tylko pokorny może dotknąć miecza furii…..
Stałem nad brzegiem oceanu, przy tabliczce wpatrując się w malutką wyspę, na której płomienie rozświetlały ciemności nocy ... Strzelające wściekle ognie zagłuszały spokojny szum fal rozbijających się o brzeg… Zamknąłem oczy i zacząłem przypominać sobie początki na tej wyspie. Pierwsi pokonani wrogowie, ci mniejsi, słabi i ci potężni. Właśnie, potężni, pierwszy Minotaur, z którym toczyłem bitwę, tak to była prawdziwa bitwa! Żadne zwycięstwo nie dało mi tyle satysfakcji! Ten napływ adrenaliny, kiedy wielkie cielsko bestii zwaliło się na mnie… sparowanie tarczą ciosu tak potężnego, że o mało nie złamał przedramienia… Ostrze Katany zatapiające się w odsłoniętym ramieniu potwora i szybkie cięcie przez podbrzusze…. i żelazowy ciepły zapach krwi spływającej po krawędzi mojego Ostrza… Ostrza wykutego z najlepszej stali… połączenie wszystkich żywiołów tworzących ten świat, lecz to nie żywioły czynią te Ostrze tak potężnym i doskonałym, ani to że aby powstało mistrz kowalstwa musi nad nim pracować aż sto dni. To dusza. To jedyny miecz, który posiada dusze. Dlatego jest On kwintesencja wojownika! Jest jego częścią! Usiadłem na wilgotnej trawie opierając się plecami o tabliczkę. Wyjąłem osełkę i spokojnymi ruchami przeciągałem po Ostrzu… wszystkie te stoczone walki… zawsze mogłem liczyć na swój Miecz… teraz zrozumiałem, że będąc zaślepiony żądzą zdobycia Miecza Furii nie dostrzegłem, ze wcale go nie potrzebuje, już nie. Mam o wiele potężniejszy miecz, Miecz Honoru, Wytrwałości… Miecz Pokory… Spojrzałem jeszcze raz na wyspę, zdawała się być jakoś bliżej… na tyle, blisko, że mógłbym dotknąć wbity w skałę miecz… jednak nie zrobiłem tego,odwróciłem głowę i powróciłem do ostrzenia Klingi, światło za moimi plecami nagle zbladło, jakby płomienie przygasły, ale to już mnie nie obchodziło.. ze spokojem polerowałem Ostrze które teraz zdawało się błyszczeć słabym błękitnym, spokojnym blaskiem…
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
![]() |
![]() @Pan Klocek
heh fajna historyjka ale co to ma do rzeczy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() To jest po prostu moj punkt widzienia zwiazany ze zdobyciem Sword of Fury. Po prostu ubralem to w inne slowa. Nie chcialem pisac "tego sworda nie zdobedziesz bo rook uczy pokory icierpliwosci i po to tam zostaje". Lubie RPG wiec chcialem to powiedziec troche inaczej niz wiekszosc ludzi ktorzy tu pisza.
W sumie moglem stworzyc osobny temat typu - Opowiesci z Rookgaard'u ale nie wiem czy spotkaloby sie to z ogolnym uznaniem. Sadzac po wypowiedziach duzej czesci osob sadze, ze nie. Duzo graczy nie wie co to znaczy klimat/fabula/wczucie sie w postac. Wiec taki temat po pewnym czasie znalazby sie na szarym koncu..... no chyba ze sie myle ![]() ![]() W sumie tofajnie ze Ci sie podobalo. ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |