![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ehhh... Po 1 pracy =.=
Bear Fang
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże ludzie nauczie sie tego
![]() ![]() PO 1 PRACY!!!
Przestałem sie LOGOWAć NA Tę POSTAć Podziękowania dla Koper of down[Niekasuje Tylko sie juz nieloguje] Ostatnio edytowany przez Byczy - 01-10-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() kwaso kocham cie za ego dsma xD
to wez mi zrob np. hmmm co by ci tu hmmm aa wiem zrob mi Dragonslayer sword ze skory smoka i ostrza ich pazorow |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Monere
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 20/19
|
![]() Cytuj:
![]()
I w końcu rookgaard zapanuje nad całym światem tibii. W końcu zbierze nas się tak dużo, że podołamy wszystkim przeszkodom. Stoczy się wielka bitwa rooku z mainem. Będzie dużo przelanej krwi. Wszyscy, którzy zdecydują się walczy w imię rooku zostaną nagrodzeni. To oni będą mieli wieczną chwałę. Walczyc z jedną ze stron będą również stwory rooku. ROOKSTAYERZY BĘDĄ JAK ŻOŁNIERZE Z WESTERPLATTE. W KOŃCU ODZYSKAJĄ ,,NIEPODLEGŁOŚC". ![]() ![]() ![]() ROOK VS. main Ostatnio edytowany przez Monere - 01-10-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#146 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Ja chce takie zabawne, różowe, królicze kapciuszki
![]() Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 01-10-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Skoro nie zrobiłeś mojej czachy to znaczy, że będę musiał złożyć moje zamówienie jeszce raz:
Czaszka z pęknięciem na górze i z migającymi rubinami w oczodołach. Wiem, że podołasz zamówiemiu, bo twoje prace są wręcz wyśmienite. |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Monere.. po pierwsze nie klnij naprawde.. on ma racje, robisz to tylko przeciwko sobie i wzbudzasz agresje innych.. pamietaj "agresja rodzi agresje" - nie oplaca sie..
po drugie, te nazwy naprawde sa dziwne.. nastepnym razem moze pomysl zanim rzucisz wyzwanie, jesli chcesz zeby zrobil Tobie jakis item to najpierw go wymysl, rozwaz jak on ma wygladac. Bo rzucacie wyzwania jak do psa.. cieszcie sie, ze zgodzil sie wogole robic wyzwania a gadajac "zrob to, to, to i tamto - nie obchodzi mnie to ze nie wiesz jak to wyglada masz to zrobic" ... zero szacunku, a "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie", wiec naprawde zastanowcie sie coponiektorzy jak zwracacie sie do innych.. Wiec wnioski, po pierwsze zanim rzucisz wyzwanie, opisz item, po drugie szacunek, po trzecie kultura.. Ostatnio edytowany przez Jackiew - 01-10-2006 o 20:48. |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Gostyń / Rookgaard ^^
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kuna rookslyer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Eternal Team Rook
Świat: Obsidia
Poziom: 40+
Skille: v.good
Poziom mag.: 0?
|
![]() kwaso zrub mi ten fire staff prosze , bo ja juz pare stron wczesniej dalem to zlecenie , ale i tak moge troche jeszcze poczekac
![]() edit@ dokładnie na początku 11 strony dalem to zlecenie Ostatnio edytowany przez piotrinho - 01-10-2006 o 20:49. |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]() No no, przepiękne
![]() ![]() ![]() Ja bym prosił o: -Bloody Axe (Dwuręczne) -Bloody Set Z góry dzięki, Nayebek.. ![]() Ostatnio edytowany przez Nayebek - 01-10-2006 o 21:42. |
![]() |
#152 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Kwasik ja mam do ciebie prośbę
chciałbym Frozen katanę. jeśli można to w wersji 32*32 i troche mniejszą (tak jak mi mówiłęś o rozmiarze na gg) do fake story
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co robić fake z nie swoimi grafikami? =.= Od tego jest inny temat... Szczerze wątie żeby ci to zrobił ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kuli hmmm.....Kwaso chyba po to robi itemy zeby ich używać a nie na pokaż
![]()
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem ;x
Kwaso (1-10-2006 21:16) lol...nie bede robic do fake itemów Kwaso (1-10-2006 21:16) jest oddzielny do tego temat Więc noł komment ;p
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: w dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lili Riper
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 100
Skille: sŁabe
Poziom mag.: 7
|
![]() ja bym prosił o jakies wyrabane bolty, arrowsy, kusze i bow jesli mozna ^^
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: W Mexixco town Amigo
Imię: XD->X-)->XP
Profesja: Knight
|
![]() TYLKO 1 ITEMCYTAT BYCZEGO
Jestem nowy ale Kwaso mówił @up
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Za górami ,za lasami w Łodzi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mistrz Nerin Master
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 30
|
![]() ![]() ![]() Skoro seta nie można to ja chcę hmmmm... Shaman Staff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() NoooOoO dziala
![]() Wczesniej zadna strona nie chciala mi odpalic ![]() Teraz skoro jest to mozliwe umieszczam swoje grafiki ![]() Walne je wszystkie naraz ![]() Chaos Shield ![]() Bloodly Axe ![]() ![]() ![]() Skull z rubinami (?) ![]() White Robe ![]() ![]() Dragonslayer Sword ![]() ![]() Krolicze rozowe kapcie xD ![]() ![]() Frozen Katana ![]() ![]() Bear fang ![]() ![]() Fire Staff ![]() ![]() Zapomnialem o kims oO ?? Pozdr0 ![]()
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Szczerze? Pieprznij tym i zacznij rysowac xD Bo to fajne, ale bardziej cenione są prace ręczne.
Edit 1 nie bylo kwa kwa xD 111
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 04-10-2006 o 20:40. |
|
![]() |