|
|
#122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 79
|
@up:
Co ty nie szczyce sie tylko tak jakos wyszlo ze poszlismy Razem |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
|
A tak wogule szlismy w 3 osoby tamte nooby sie dolaczyli wtrakcie.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastah'Holy
Świat: Premia
Poziom: 52
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
Wrzuce dzisiaj na pewno jakies ss'ki ;D .. Aunt Siuzi też sie dołączy niedługo :** ... POZdrowki
![]() Btw. Aber jak możesz to edytuj stare posty a nie pisz pod sobą nastepnego bo to zaśmieca.Lvl ![]() Mlvl ;p No to narazie tyle , jak tylko coś będe miał to wrzuce =]
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. Ostatnio edytowany przez Wujaszek_Mastah - 25-09-2006 o 23:21. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Poziom: 27
|
Heh, nice eq Uncle, widziałem, że w domku masz golden armor itp, a sam w legion helmecie chodzisz? jeśli chcesz moge Ci dać, dark/steel helmet.
![]() Żeby nie było że bez ssów: Stare czasy: ![]() jakiś stary quest: ![]() Mlvl: ![]() Jakieś stare itemy: ![]() @Uncle: Sep 26 2006, 19:12:43 CESTKilled at Level 34 by Koyz and by Naraseel za co? Pozdro~ Ostatnio edytowany przez Iks.de - 26-09-2006 o 21:43. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
|
Daj spokój
wracałem sobie spokojnie z Port Hope zadowolony że wbiłem 50% do lvl'a. Lagi miałem niesamowite cofało mnie non stop, no aż w końcu jakiś 20 knight mnie klepał a potem doszedł 41lvl ale jego nie ma wpisanego na tibia.com że mnie ubił tylko jest jeszcze ten trzeci.. Grrr odpłacą mi za to.A co do eq'u nie nosze narazie bo jak sam widzisz często można paść ofiarą Pk na Saphirze szczególnie na tak niskim lvl'u jak narazie ja, dlatego też nosze kiepskie eq a że sorc to nic sie nie zmienia czy mam Plate Arm. czy Mpa ![]() No i wbity lvlik po dedzie ![]() Jazda , Jazda ..Btw. Jesli temat się rozwinie na tyle że bedzie dośc sporo osób to może załóżmy gildie własną ;p , póki co to nie bo wrzucają chyba tylko 3 osoby ale kiedyś czemu nie.Edycja: Kolejna mała dawka Mlvl: ![]() A tu quest, nie chciało mi się expić to sobie skoczyłem: ![]() Coś nikt nic nie wrzuca , kiepsko , ale ja nie bede odpuszczac ... dzisiaj się udaliśmy z kumplem na Blood Herba.I oto kilka ss'ów: ![]() ![]() ![]() ![]() Może wreszcie komus zachce się wrzucac ss'y.POZDRO dla Infernala~ i Madliba z którym wykonywałem ten quest.
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. Ostatnio edytowany przez Wujaszek_Mastah - 29-09-2006 o 18:58. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik Forum
|
Jaki loot z Dl'i
?
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
na saphirze spokojnie ?
bo juz rok niegralem
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik Forum
|
Z dl'i zal.pl red dragon scale, strange helmet, 2x e ring, steel helmet(drag) i z 2k w kasie... siedzielismy 2,5h.
@up nie jest spokojnie, nick jaki masz? ;d Ostatnio edytowany przez Iks.de - 30-09-2006 o 14:46. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
|
@2up
Mnie tam sie tu podoba, nikt mnie nie zhuncił narazie i ogólnie jest spoko. @up No comment, ale zaraz zobaczysz że u mnie też nie było różowo .Lvl: ![]() Mlvl: ![]() A teraz: Hunt na dragach z Infernalem~. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj loot z naszego wypadu(no comment), ale ogólnie było spoko. ![]() A tu Lvl wbity na dragach: ![]() A tu Crus Quest również z Infernusem:![]() To już wszystko, comment plx .. wrzucajcie ssy.
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja dodam znowu jakieś stare ss'y.
Jakiś stan mojej postaći (bardzo dawno temu): ![]() Next: ![]() Demona wita: ![]() Jakieś skile: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba 1 taki addon na servie: ![]() Exploracja Nargoru: ![]() ;; @edit: Oct 01 2006, 12:05:28 CESTKilled at Level 36 by Elak Farbror stałem pod dp i miałem kicka i wykorzystał to -.- Oct 01 2006, 12:25:15 CESTKilled at Level 53 by Arad Knight and by Oddech tesciowej Thx dla oddecha Findina i w szczególności dla Sir Damlaza! Ostatnio edytowany przez Iks.de - 01-10-2006 o 12:44. Powód: dodanie ssów |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Użytkownik Forum
|
Szkoda że tylko my wrzucamy i szkoda ze nie masz juz pacc'a.
Musze skołować jakis addon ;p
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. Ostatnio edytowany przez Wujaszek_Mastah - 01-10-2006 o 12:06. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak wy dajecie to i ja..
Maly Test sd ziomka. ![]() potem dam wiecej jak wiecej ziomow bedzie Online |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
o arad jestem na zdieciu
![]() |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorcerer , to pociskałeś mnie w hu** że nie jesteś Pl ...
Wrzuć cos od siebie.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Użytkownik Forum
|
19:38 Arad Knight [61]: SELL 87 MINO LEATHER, 36 BAT WINGS, 4 LIZARD LEATHER, 7 DRAGON LEATHER, 3 GREEN DRAGON SCALE, 44 TURTLE SHELLS, 20 BROWN OF CLOTH, 2 HEAVENBLOOSSOMS, WOI, CROCO BOOTS, HORSEMAN HELMET, CROWN HELMET, P LEGS, 2X ICE RAPIER, 3X SPIKE SWORD<ONLY AB>!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ostatni zakup: ![]() Jak kupie pacc to robie addon na sqla. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Użytkownik Forum
|
I to mi sie podoba
.. kupuj pacc i jazda.Nudziło mi się to sobie sklejke z huntu na dragach ;p (bądźciwe wyrozumiali,to moja pierwsza sklejka). ![]() POZDRO ![]()
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
|
Chciałeś powiedzieć chyba że jesteśmy zabijani przez tych "biednych szwedów". Ja nie jestem w NT, to mam spokój.
|
|
|