![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehehe moze ja xD Krzysiu kiedy next pking bardzo fajny filmik byl =]
#503 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratulacje nonixie lubisz robic pa widze ?? nie mogles napisac poprostu zeby wyszedl dementiev z guardow ?? tylko musiales pokazac jaki ty to jestes zajebisty i musiales zabic dementiev ??
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() co nonix chcial poexpic w kopalni ? ; d
jak dobrze ze juz mnie nie ma na kyrze ; d |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
nie podawaj sie za lenrocka !
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() 22:30 Awer Fast [104]: to nie jest smieszne ... dementiev jedzie do nonixa
haha smieszni jestescie |
![]() |
![]() |
#508 |
WIDZEWIAK
|
![]() smieszne czemu duzo osob z kyry chcialo by do niego jechac ? spojrz na posty na tibia.com i zobacz ile osob sie na niego skarzy ile osob on zabija dla zabawy albo wymysla glupi powod myle sie ?? ciekawe co bys mowil gdybys nie byl w ls i padl bys odniego za free? Czemu osoby jak ty ged czy mooth nie zabijaja dla picu wytlumacz mi to
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 01-10-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() na kyrze jest lenrock phoenix, a na mnie mówią LENROK na rl
btw. ja nie wiem jak mozna byc tak jebnietym zeby najebac komus w rl za to ze zabil go w grze -,- to jest chore paior za bardzo to przeżywasz ;| Ostatnio edytowany przez Lenrock - 01-10-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#510 |
WIDZEWIAK
|
![]() hmmm cos tam slyszalem o sterim ;]
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Huehehe. Odezwał się wielki gwiazdor Kyry Defroy <lol2> a Dementiev to co przyjedzie z mamą do Nonixa :>
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huahahahaha... <kozak> ;] żebyś ty umiał chociaż troche grac to byś nie musial tak cfaniakowac w rl to sa tzw kompleksy jakbys nie wiedzial...
|
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
|
![]() sadzisz ze nie umiem grac?
moze teraz i jestem slaby bo w tibie juz od pol roku normalnie nie gram a od 3 miechow wogole! ale to nie zmienia faktu, ze zobaczysz na new kto szybciej zrobi lvl od ciebie. moja propozycja - skonczmy ta dyskusje bo to nie ma sensu. Nowy serw pokarze. pozdr |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra nie tłumacz się... Nom pewnie skończysz szybciej niż na Kyrze :< Cya |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Guest
|
![]() Czytając wiekoszosc postow smiac mi sie chce
![]() Grałem od samego poczatku Kyry, kilka dni temu prznioslem sie na inny serwer. Po 1 Awer Fast nie udzielaj sie tu bo sprzedales swoja postac na ebay.pl wiec po h** tu dalej piszesz? Po 2 Sila Dahn jeden z wiekszych PA na tym serwie lamus etc. Za mojego grania ubil mnie i kumpla za to ze ubilismy jego kumpla 12lvl ktory kradl lootbagi ;p Po 3 "A tutaj przypomnę historie legendy Kyry. Po przegranej wojnie na Arcanii poszedł za kolegami na Kyre. Gdy miałem 60lev~(sharowałem we 2 osoby) przypominam go sobie na około 30 levelu(Xezbeth) jak już się woził i chciał odkupić mój domek (CC4) W czasie wojny vs Tetro po dedzie w walce chciał się zacząć rookować lecz gracze Familli oszczędzili go widząc jakie to jest naprawde prymitywne stworzenie. Sprzedał Xezbetha i zakupił Nonix Dark(96lvl~) i teraz sharując z kolegą wozi się po Kyrze zabijając ludzi. Nikt go nie zabije gdyż później będzie : Gedd pomuż , Mooth spawa jest etc." Nonixem na 96lvlu zaczoł grać Zamzero i na odwrót.Na 100+ Old Zamzero sprzedał Barziemu postac i wtedy zaczelo sie jego PA. Prawie sami 100+ tu piszą i gowno o sobie wiedza.Jeden uslyszy od drugiego i gada innemu i powstaja historie jak to tetrem grało 6 osob <rotfl>. Co do sellania postaci to co nie mozecie przezyc ze jakis noobeq kupił se postać Tetra ,Glaxu czy ktorego kolwiek innego 100+ i go uwalacie bez konkrentego powodu?Żal.pl Żal wam dupe ściska że oni maja kase żeby kupić taka postac za 1000zl+. Ile na kyrze zostało osob z lvlami 100+ ktorzy graja od poczatku ta postacia? 40%? Śmieszni jestescie... Jakieś zakompleksione *** którzy muszą kogos uwalic bo ma lepiej albo w rl im cos nei wyszlo i wyladowuja sie w grze... Albo 22:30 Awer Fast [104]: to nie jest smieszne ... dementiev jedzie do nonixa I co on mu zrobi?Dementiev 16lat i rodzice mu nie pozwola jechac ![]() ![]() 80% was do żal.pl plx |
![]() |
#517 |
WIDZEWIAK
|
![]() twoja wypowiedz jest zalosna Muahahha Skoro sprzedaje postac na ebayu daj link ?
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huehehe a mi to się chce śmiac z ciebie xD niby taki z ciebie pro i znawca a sam padles od Sila Dahn (knighta), który po za biciem dragów nic nie potrafi... Huehehe. Ale jeżeli chodzi o Dementieva to się z tobą zgadzam
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#520 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Padlem bo miałem lvl od 40 niższy? ![]() Każdemu sie zdarza ![]() ![]() btw.fakt ze Sila to pałka i jedynie co mu w życiu wychodzi to bicie dragow ![]() |
|