|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
![]() |
![]() Jak w temacie chodzi mi o Gs hunt na bloodherbie. Mam kilka pytań :
-czy 2 osobowy team starczy (ja 40 Ed i kolega Knight 34 skille 75/75) ? -jakie runy mam zabrac i ile ? -jaka jest szansa ze sie zwroci ? : ) -robic jakies summony ? Prosze o szybką odpowiedz ! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() echhhh, mało to było tematów o expieniu na gs przy bloodherb queście??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() robisz 2 mino archerki
stoisz obok blokera i gs przły łązi ty go z templesta + exori vis GS pada jak szmata
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Elders knight
Profesja: Knight
Gildia: -----
Świat: Pacera
Poziom: 62
Skille: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ide dzis pobloczyc gsy i muj lvl to 37 skile 75 z jako bronio mam isc czy wybrac kngiht axe 33 ataku ale 21 obrony czy fire axe 38 at 16 obrony czy moze dragon lance moje eq to crown arm crown legs boh royal hel odp a tak na marginesie czy mam jakos szanse z solo to ile uh wzionsc i z jakiej broni walic a jak bende bloczyc gsy to z 40 ms ile uhuw brać na taki blok chemy ubic tak około 20 gsów odp fast plx
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
full shield tak ale będzie to trudne bardzo trudne ... 2-3 bp uh zależy od sorka =] przydał by się zamiast MS ED bo wtedy sio i po sprawie ;]
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() -starczy ale proponuje wziąc jeszcze jednego palka albo sorka
-hmm oczywiscie, to zalezy ile bedziesz tam siedzial no i przyda sie zawsze pare uh i manaski -szansa ze sie zwroci..zerowa ^^ -minoarchery ofkors @knajt of pacera allegro jest fe -,-'
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 03-10-2006 o 15:04. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aduil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 100
![]() |
![]() Dzieki za Odpowiedzi ^_^ sprobuje chyba spsobu z Hmm ;p i wezme palka .
Temat do zamkniecia . |
![]() |