![]() |
#2342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() 15:27 You advanced to magic level 50. Powolutku do przodu
#2343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() gratz =]
Hail Daw
#2344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() dzieki, teraz przydaloby sie lvl wbic ale mi sie nie chce
@Down Dzieki ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 02-10-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |
#2345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Gratki Dawerko!;]
_________________________________________________ 16:15 You advanced in sword fighting. jescze 2 razy i bede happy, chociaz być happy nie powinienem patrząc na lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na sam poczatek gratuluje dawergowi
Jesli chcecie aby ten temat sie rozwijal to powiedzcie o nim innym graczom z silvery. Ja bym mogl pogadac z paroma ale mi to zwisa poniewaz ten temat jest jednym z wielu ktore odwiedzam na tym forum
#2347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() elo, elo nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamieta oprocz kattinki =* i kilvera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zuleq - 02-10-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#2348 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Hiho... no jasne ze cie pamientam =]
|
![]() |
![]() |
#2349 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rasta wracaj do Tibi
![]() b robem to już nawet nie pamiętałem xD Jak żegnasz się z tibią to chociaz o nas na forum nie zapomnij ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 03-10-2006 o 08:02. |
![]() |
![]() |
#2350 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wogle kacperka przybliz troche swoja postac, bo za ... nic nie moge sobie ciebie przypomniec:/ ale wiem ze taki nick mi sie obil o uszy...a ten nick pod avatarem mi sie otworzyc nie chce obecnie, pewnie dlatego ze w szkole jestem
![]() @ rasta tez cie pamietam ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 03-10-2006 o 10:09. Powód: post rasty-masty |
![]() |
![]() |
#2351 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tam pisze o moim charze;] jeśli chodzi ci o coś konkretniej to zadaj pytanie, bo nie wiem co jescze o mnie moge napisac po za www.tibia.com ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2352 |
Guest
|
![]() Witam piesze swojego pierwszego posta na tym forum a to dzieki koledze @up który mi powiedzial o tym temacie podczas gry w tibie.
Postaram sie "wkręcic" w temat i w nim czesto pisac ![]() |
![]() |
#2353 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sie zbyt szybko nei dowiem, bo mi tibia.comnie dziala. nie wiem czemu:/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2354 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LvL: 52 Profesja:Knight Kiedys bylem w moonchildren viceliderem(moze to ci cos podpowie) Chodziłem z gildią na wiele questów.. w GH moonchildren mialem pokój przy drzwiach ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 03-10-2006 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
#2355 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to tak sie dziwni sklada ze siebie nie pamietamy
![]() jzu wiem kto ty, skojarzylo mi sie po tym jak napisales o pokoju chociaz mnie nei bylo w moon(juz nie bede wnioskowac dzieki komu ta gildia powstala, mniejsza z tym), kiedys jak bylem u pulpeta to widzialem ciebie i teraz jest git. Wiem z kim gadam. yogi leader (teraz nowy owner)--> navus edso (nowy owner od dawna)--> suchotnik --> kuba narkoman --> Blokers(ale to juz w innej grze;P) juz wiesz kto ja? ![]() @skejt witaj na forum wnies tyle dobrego w rozwoj tego tematu, ile chcialbys dostac kasy od jakigos hlvl ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 6, gości: 1)
Kasztaniaczek, Narkoman, Zuleq, Holu, Kacperka, Dolor Omg... ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i wszystko pieknie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modkow prosze o nie kasowanie mi tych zdjec poniewaz wydaje mi sie ze przekazalem wszystko co chcialem napisac ![]() Zuleq ciebie pamietam i to dobrze ![]()
#2360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom przyznaje ze masz zjebane eq ale ja mam tylko troszke lepsze i tez biore sie do roboty.. i tak patrzac na moje skille a twoje to nawet bez eq z samym axem bys mnie rozjebal hehe
![]() SKĄD TY MASZ TAKI ŁADNY BP!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 03-10-2006 o 14:44. |
![]() |