![]() |
#2362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Sprostowanie nie mieczem tylko axe ![]()
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() moge ci dac xd
|
![]() |
![]() |
#2364 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Bp z Liberty Bay =]
edit: ale spam leci ^^ |
![]() |
![]() |
#2366 |
Użytkownik Forum
|
![]() z gory np
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Jejejejej i love spam ^^
|
![]() |
![]() |
#2368 |
Użytkownik Forum
|
![]() z gory na dol
haha a ja dostalem 2 takie od Balina jak konczyl grac ahaha szczescie sprzyja lepszym
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Dobra koniec tego pierniczenia czas sie zabrac do roboty
![]() Pamietajcie ze jest tez temat o silverze ze zdjeciami ![]() ![]() ![]() Pozdrowka
#2370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Zaraz go poszukam i wkleje fotke z advanced w swordzie
![]() Chodzi ci o temat zamieszczony na www.tibia.org.pl czy gdzies na tibia.pl? Na www.tibia.org.pl tez jest temat z silvery ze zdjeciami ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 03-10-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Zuleq moze byl bys tak dobry i wrocil? spoko jestes wiec wracaj plx
![]()
#2372 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieee... tibia zabiera za duzo czasu, a pozatym juz mi sie znudzila(na szczescie) teraz dopiero zauwazam jak bardzo mnie pochlonela, nie mam zamiaru tam wracac
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zuleq - 03-10-2006 o 15:11. |
![]() |
![]() |
#2374 |
Guest
|
![]() Ciekawe kto zalozyl ten temat ze zdjeciami z Silvery na tibia.org.pl prawda ??
![]() Mam pytanie z kad morzna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub z gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !! |
![]() |
#2375 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
"Mam pytanie skad mozna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !!" takie troche ch**** jest to poprawianie ale wiesz jak widze bledy obok siebie i to jeszcze takie rażące to nie moge sie powstrzymac, ty tez mozesz poprawiac mnie, nie obraze sie. Plecak kupisz w Liberty Bay za 20 gp (only pacc)
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2376 |
Guest
|
![]() @up
prawie nigdy nie pisze Ż albo ó pozatym THX |
![]() |
#2377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @ Kacperka
Raczej chodzi o http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16 ![]() Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3) adrius, Kacperka, Zielone Berety, skejt007, Narkoman Nice ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 03-10-2006 o 15:49. |
![]() |
![]() |
#2378 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzisiaj to chyba zesmy pobili rekord postow, nawet nie liczac spamu markizka
![]() nie wiem czy to kogos ucieszy czy moze zasmuci ale Shortys i Circa przeniesli si ena inny server i tam graja. (bede tesinic ![]()
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe... =D
@ Zuleq : ;* @ Kuba : ja tez myslalam, ze mi nie dziala tibia.com, bo jest tak, ze jak napiszesz w pasku tylko tibia.com to sie nie wlaczy, musisz napisac po prostu www.tibia.com ![]() Pozdrawiam wszystkich ;*
#2380 |
Guest
|
![]() No byli spoko Circa mial RS. Może przez to sie przeniusl. MOże wróci. Może.
@narkoman Jak sie nazywasz w tibi ?? I mam jeszcze pytania takie troche noobskie ale nigdy nie jestem pewien : Kiedy odnawiaja sie soule dla druida bez pacca ?? Ostatnio edytowany przez skejt007 - 03-10-2006 o 16:02. |