|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() A wiec to jest muj first fake story wiec prosze o wyrozumiałosc ;]
Mam juz 2 czesci fake narazie dam prolog jesli benda komenty dam 1cz. a potem 2cz. a wiec jedziemy! 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() Ok to tyle teraz czekam na komenty! xD Jesli ten fake przypomina komus swojego to sry! Propo sprawy jelonka niedziwdzie sie ze sie zachwycaja skoro go nigdy niewidzieli! ;P Ostatnio edytowany przez Vansider - 04-10-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Myślałem że druidek12 to już szczyt...
Żegnajcie, forumowicze! Popadłem w bardzo głęboką depresję i nie wiem czy ją przeżyję... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() @up nierozumiem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() a mi sie zdawalo ze tylko ja... jak zobaczylem tytul fake... to wiedzialem ze niewarto ogladac.
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() -.- to dac sobie spokuj z fake? JA*****LE fake takie jak kazdy inny a czy kazdy z was miał dobre komenty jak zaczynał robic fake?? ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niemusisz... niemielismy... ale my robimy wiec dawacodpowiedz?
No coz.. wymienie bledy: -Droga -trawa -outfy -fabula(moj poczatek -.- ) -fabula znow -Sklejanie -nuda... Plusy: +Bronie Ogolem... 2/10 ... nastepna czesc musi byc lepsza ...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Jestes ulomny intelektualnie czy tylko udajesz ? (Patrz: nazwa tematu)
2) Numerowane teksty 3) EEeee , patrz pkt 1 (Patrz: Teksty w Fake'u), Wiec... Jestes chyba ulomny intelektualnie, na to jest jedno lekarstwo - Slownik Ortograficzny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To jak sam piszesz, że "Taki sobie" to go popraw !
Co do fake'a lipny outfity bez cieniowania a fabuła jeszcze gorsza lol "podruz po przygody". Błedy ortograficzne. 1/10 nie rób dalej.
Ostatnio edytowany przez Cloy - 04-10-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: W Mexixco town Amigo
Imię: XD->X-)->XP
Profesja: Knight
|
![]() @up
Verius nielepiej napisać ze 0.75 fake jest do kitu zaoszczędzisz czasz pisania i litery
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Nio narazie to sie nic nie dzieje. Zaczyna sie przygoda. Zobaczymy dalej ;p
-Numerki przy gadkach!! Niedopuszczalne! -kostka brukowa fatalnie sklejona! -na ostqatnim obrazku źle sklejony róg ściany Popraw sie w next parcie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() No.. ja myśle że nie jest tak baardzo źle.. ale wiele rzeczy trzeba poprawic :
1. droga 2. trawa 3. outy 4. i przedewszystkim orty... na 6 rysunku to "nidz" tak specjalnie? (to chyba oznacza nic)
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 04-10-2006 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Dam jeszcze tylko 1cz. moze to cos zmieni...
1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() 12) ![]() Dobra jesli niewypali ta i next czesc to daje se spokuj... Jesli chodzi o ponumerkowane rozmowy to to zebyscie sie niegubili! xd (Zebyscie niepomieszali rozmów)Propo ortografii niejestem zbytnio dobry z polskiego xd Ostatnio edytowany przez Vansider - 04-10-2006 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Podstawowe pytanie
spytałeś autorów grafik o zgode na ich urzycie?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uzycie drakon uzycie!
Hmm.. ta lepsza... ale grafiki nie twoje... Daj 2 czesc i rob dalej.
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() no no no...... slabo ci to idzie i widze pare bledow ortograficznych jak na przyklad "mOj"..... 3/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() a wiec macie 2 cz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro dam reszte bo teraz akurat rodzice przyjachali i musze konczyc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Szczerze mówiąc, mnie się nie podoba. A, i poćwicz troche nad ortografią!!!
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() magic jestem z tobą ja tam niewidze nic fajnego w tym fejku
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Co ja tam robie ?
2.Dlaczego spamujesz pw Kwasowi zeby ci zrobil grafy ?... 3.Dlaczego tak brzydko piszesz? 4.Kup se slownik ortograficzny 5.Nie wiem 6.Nie koncz tego.... 2/10
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kopper twój podpis to jedyne dobre zdanie....
@topic coraz lepiej ale nadal 3,5/10[ostatnio 2/10]
![]() |
![]() |