|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wsystkich tych ktorzy mialei doczynienia z ta gra wiedza o co chodzi dla nie wiedzacych powiem ze jest to mmorpg w swiecie bajkowym bede mial czas dam jakies ss'y ale teraz powiem o co chodzi w grze wcielamy sie w postac mlodego bohatera nabijamy lvl dodajemy pointy do statusu postaci dzieki temu nasza postac bedzie silniejsza sa tez skill points ktore musimy dodawac do czarow ale nie zawsze bedzie nam ich starczylo poniewaz za coraz wiekszy magic lvl bedzie nam potrzebne coras wiecej sp ale nie martwcie sie bedziemy dostawac ich corazwiecejza kazdy lvl
![]() Oficjalna Strona Ruff R.O.S.E: http://www.ruff-rose.com Uwaga! Akceptacja konta trwa okolo 24 godzin musimy sprawdzac to na stronie logowac sie na swoje passy i wtedy bedzie na pisalo albo ,,Your account has not actiwated.Please wait 24 Hours." // ,,Your Account Has Activated" Soory za bledna ortografie ale pisalem szybko bo chcialem zareklamowac ta gre a nie mialem duzo czasu aby siedziec na kompie jakcos muj nick to HawkPL Cya in Game ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() gra może fajna ale mi nie chodził ich serwer :/ więc zaczyam grać FLYFF Online
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() LOL w flyffa? czlowieku ty chyba nie wiesz co to jest Flyff ;/// ta gra jest gorsza od tibi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli ktos ma zamiar zucic tibie to jest tylko jedna gra MMORPG ktora taksamo wciaga (Albo troszkę mniej), a miaowicie Lineage2, gralem w polowe gier MMORPG jakie istnieja (Doslownie to 1/3), i tylko Tibia i L2 potrafilo mnie na tyle wciagnac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
![]() |
![]() up:
Bo jestes plytki . Topic: Rose...hmmm gdyby nie nadmierna ilosc tych slodkosci...to bym gral =/ . Mialem dealera na 32 lvlu gdy byla open beta jeszcze... (zaczolem rowno z innmi ... top lvl byl chyba wtedy 40 jak konczylem grac...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() emm co z tego że gorsza od tibi.... chyba sie nie znasz tibia mi się znudziła i mam dośc tej grafiki a w Flyff jest grafa 3d i fajny klimat a nie wchodzisz gdzieś i nagle spier... to mam dosc gdy Polacy weszli na srwer to kiniec gry
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy to, że spośród masy gier MMO, kogoś wciągnęła Tibia i Lineage 2 musi oznaczać, że jest osobą płytką ?
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
![]() |
![]() up:
Nie, Powiedzial Cytuj:
Nastepnym razem przeczytaj dokladnie post, ktory zostal skomentowany i wywnioskuj o co chodzilo temu, ktory komentowal (Nie pisalem w "Alienowskim" jezyku, nie robilem dysmozgowych bledow, wiec nie powinienes miec z tym problemu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tibia naprawede potrafi wciągnac np. jak teraz wypier... to mój resp masz deda YEAAAAAA POLSKA DLA WIEŚNIAKA
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager:
A tego już waćpan nie pokazał ?