| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  19-08-2004, 23:14 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2004 Lokacja: Forgotten Realms Wiek: 35 Posty: 1,091 Stan: Tutor Imię: Val'ndar Profesja: Elite Knight Gildia: Great Eagles Świat: Eternia   |  Adaras's Photos part 1: "TestServer & others" Witam   Po wyszukaniu odpowiedniego serwera nareszcie mogę pokazać innym moje SS'y, których nazbierało się na moim komputerze bardzo dużo. Prawdopodobnie zostaną podzielone na kategorie. Jak narazie - zapraszam do oglądania i komentowania części pierwszej.  Btw. Proszę o wyrażanie swojej opinii o wstawianiu zdjęć (mam na myśli, czy lepiej linki, czy od razu wklejać zdjęcie [które mogą się okazać trochę duże]). Pozwólcie, że się przedstawię. Oto ja...Hm ? Ach, tak... Ta panienka która leży w kałuży krwi to tylko przechodzień, który postanowił przywłaszczyć sobie mój lootbag...Ee..zapomnijcie o niej.  Tutaj Morcolloion obchodzi (podwójne) urodziny. Mamy gościa milionera =P No, morc, "Dla Ciebie wszystko..."  Imprezka się rozkręca...  Po kilku piwach można zabłądzić...Nie myślałem, że aż tak..  Stefan ! Ty też tutaj ?!?  Po zabawie trzeba powrócić do rzeczywistości...  ...A rzeczywistość skrzeczy...  "W grze - jak w życiu! Dobrze mieć szczęście."  Nic ciekawego - flora i fauna w Ab'Dendriel...  Na koniec przedstawiam Wam moją byłą szafę z ubraniami =]  
				__________________ Ecce anus in mediis Sedens annosa puellis Sacra facit Tacitae Nec tamen illa tacet Et digitis tria tura tribus Sub limine ponit. Qua brevis occultum Mus sibi fecit iter. Arcanum Mortis. | 
|   |   | 
|  | 
|  20-08-2004, 00:14 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 02 2004 Lokacja: szszszszsz..... Wiek: 35 Posty: 89   |   Ładna szafa  . Czekam na następne SS'y;p | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 00:28 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2004 Lokacja: p-zn Wiek: 36 Posty: 268   |   hehe od ssow sa lepsze ich komentarze;p dawaj wiecej ale w tym temacie nierob nowego  
				__________________ czy jest jakis quest na aol?? bo niestety w paradoxie juz niema  ((( <CIACH> Ano ladnie, Hacki plx ? banned na 1 miech... 0wned by $cor. | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 01:06 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 08 2004 Posty: 20 |   ladne ss'y  "+" dla ciebie   | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 01:06 | #5 | 
| Guest Posty: n/a |   no suuuper  najbardziej lubie ogladac SS z test serva  widze ze w Ab GM summonuje GS-y. w Venore zawsze pelno demonow jest:/  super screeny. more  | 
|   | 
|  20-08-2004, 02:23 | #6 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |  Komentarze Cool scrennki   , czekam na więcej na 1oo% obejrze bo podobają mi się komentarze  
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 09:52 | #7 | 
| Użytkownik Forum |   Musze przyznac ze SS'y abrdzo udane, komiczne Komentarze , tego nam trzeba masz "+" 
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 22:24 | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 31 07 2004 Posty: 11 |   Hyhy Val zaszalal  tylko zglaszam reklamacje mnie na urodzinki nie zaprosiliscie  dawaj more najlepiej z PK slynny Killerze Playrt Killerów  | 
|   |   | 
|  21-08-2004, 00:25 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 35 Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz Imię: Deren Arathor Profesja: Knight Świat: Aldora Poziom: 79 Skille: 77/78 Poziom mag.: 6   |   + for you szczegulnie za stefana rozbawilo mnie niezle   | 
|   |   | 
|  22-08-2004, 22:50 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Łódź Wiek: 35 Posty: 52 |   Najbardziej podobala mi sie twoja szafa   A jakim cudem spotkaliscie stefana z gs-em ?? hehe 
				__________________ ...Pojawiam sie i znikam taka rola magika, przy tym trwam jestem tam gdzie paktofonika... | 
|   |   | 
|  23-08-2004, 00:33 | #11 | 
| Guest Posty: n/a |   hehe ssy spox   ciekawe kiedy bedzie nastepny test serwer  | 
|   |