|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Orty. Brzydkie outfile. Głópia fabuła.
Gimp nie wystarcza żeby fake był dobry. 2/10 :/ Zgadzam się z Koperem: nie rób lepiej fake'ów. @down Wiem, że robie orty, ale pisze że on je robi bo oceniam jego fake, więc wytykam błędy.
NIE KŁÓĆ SIĘ Z NOOBEM. NAJPIERW ŚCIĄGNIE CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU, LECZ POTEM POBIJE DOŚWIADCZENIEM. Ostatnio edytowany przez Ian - 04-10-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Jak zobaczyłem tytuł to wiedziałem zę będzie DD... I nie przeliczyłem się. Ale nie załamuj się, naucz się pisać to pogadamy ok? Bo fabularnie nie jest aż tak bardzo źle... Zresztą co macie do chłopaka, stara się! Dajmy mu szanse...
Veruis, nie każdy fake zaczynający się od opowiadania kogoś o zdarzeniach z przeszłości jest kopią twojego story... Kopią byłoby takie same postępowanie. A ja zgadzam się sam ze sobą: nie pisz komuś "orty" gdy sam je robisz. Ostatnio edytowany przez Zając - 04-10-2006 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake niezbyt dobry, ale rób dalej, napewno będzie ci wychodziło coraz lepiej. Tak nawiasem mówiąc to moim zdaniem całkiem fajnie sie czyta (co nie znaczy , że fake jest już super), narazie oceny nie daje ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No teraz to już można powiedzieć, że coraz lepiej staraj sie i popraw błędy ortograficzne. A te grafiki to nie twoje xD
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() patrzac na tytul i ortografie to odrazu sie odechciewa ogladac... zieeew
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() AAA..
<Syczy patrzac sie na obrazki> AAAA GIMPOWE EFEKTY AAAA <Wyciaga maly drewniany krzyzyk celujac w obrazki> Gin Szatanie ! GIN ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra, wiem, nie znam sie na fake'ach itp. Ale widzę że człowiek się stara, fakt, ortografia to jedna z twoich słabszych stron. Ale ogólnie gdybyś bardziej sie do tego przykładał to by było ideolo^^. Narazie nie daję ci oceny, wstrzymuję sie od głosu...
eee.... Muszę? No dobra... 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() No cuż starasz się chłopie i co raz lepiej wychodzi ci fake gratuluje. Niepowinieneś się przejmować opiniami innych userów że fake jest beznadziejny itp.Robisz w miarę ciekawe fakei choć nie wciągają nie czyta się ich ze zbytnim zainteresowaniem.moja rada ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz a za jakiś czas twoje fakei będa wysoko oceniane.
Moja ocena 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Dzienki za pozytywy a ja jurz myslałem ze sie załamie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Propo oco chodzi z "Droga Destrukci" widzicie promienie idace w kule? uznałem to za "mała droge" ;D Trzeba miec troche fantaz! ;D Propo zrobiłem logo bendzie zaraz w podpisie podoba sie? ![]() I pytania:jak sie robi zeby dac link do notek? ![]() Ile mozna dac max obrazków w jednym poscie? Propo ortografi od 3cz. bende juz na nia uważac!! Ostatnio edytowany przez Vansider - 05-10-2006 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
![]() |
![]() - ortografia
- źle sie czyta :/ nie wiem czemu - źle posklejana podłoga w mieście - wymień te outfile bo na wymioty bierze - popytaj o zgody np. Kopera na jego udział w fake'u bo sie bany posypią - nie podoba mi sie fabuła - sam gimp nie wystarczy + jeśli jest tam coś więcej niż gimp ale nie zauważyłem + troszke fabuła + mam nadzieje że poprawisz ortografie bo tragedia + "bóg", ale z tego co słyszałem nie twój więc plusa nie ma 3/10 Nie wygląda źle ale mi nie przypadło do gustu :/
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajebisty fake rób więcej tym razem moja ocena będzie 9/10
P.S mam prośbe móglbyś mnie gdzieś wstawić w następnej częśći fakea |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Zauwazyliscie... rooker daje w najlepszych fake'ach najgorsze oceny a w najgorszych fake'ach najlepsze oceny? Ciekawe... ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() Eee dam osobe do fake która zobaczy 1 błąd (Zrobiony specjalnie) w komnacie orca warlorda Podpowiedz błąd ten znajduje sie kolo Orca Warlorda ;]
@Veruis on daje takie oceny ponieważ autoży fake'ów ocenili zle jego temat ;D Ostatnio edytowany przez Vansider - 05-10-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam(?)
Zle sklejony mur w prawym gornym rogu. ![]() @up To juz jego problem ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake jest spoko ba ja w nim wymiatam Muahahahahaha! xD Rób dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() @Siekiet Niemartw sie!Twoja moc sie zaniedługo wyczerpie bo pewien pan Evul ci ja odbieże! ;D
@Veruis Aff to miało byc dla tych któży jeszcze w fake niewystepuja! Dobra 2 szansa (Podpowiedz. pod Siekietem znajduje sie evul podłoga!) Ostatnio edytowany przez Vansider - 05-10-2006 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() JEst zle sklejona... to widac na pol km. xD ok!ok! Juz przestane :> ale to niemoja wina ze rzuca sie w oczy... =)
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Aaa no to teraz juz jedyna opcja to rekrutacja! Fek ju soł macz Veruis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ponieważ fake z dobrą fabułą zawszę bedzię lepszy niż dobrze wykonany fake ale o beznadziejnej fabule. |
|
![]() |
![]() |