|
|
#601 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
@up
Polejcie mu bo dobrze gada ![]() tak btw. to nie zle przewalki na Aurea sie zaczely ^^
|
|
|
|
#602 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
|
No przewałki się zaczęły. Ale nie są pierwszymi ani ostatnimi. Przecież kiedyś Liam był w gildii z Moltem. Chwilę powalczą w takich składach i niedługo znów się zrobi parę roszad ^^
|
|
#603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
@Jojo Kaczynski? -.- Az tak nisko CIPSoft upadl?
![]() Widze, ze nikt nie zrozumial ironii, sarkazmu czy jakkolwiek by sie to nazywalo w moim zdaniu :S
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
|
|
|
#604 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
Eeeh, ciagle o wojnie gadacie
bylbo ktos na mass hydra hunt chentny ? |
|
|
|
|
#605 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fellowship of Raven
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
|
Z osób, które tu piszą chyba tylko ja aktywnie gram. Także sądzę, że nie znajdziesz tu team'u na hydry ^^
Edit: Zapomniałem o Cromaku ;P No i Fallathanu, ale to się chyba nie liczy? ![]()
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 05-10-2006 o 23:20. |
|
|
|
|
#606 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
Cytuj:
![]() Tak myśłałem ;p Ale przyznaj że jest to możliwe nie?? ^^ @PS. Dziś padł uh provider Isarisa niejaki 70 ed ;] Nowy nabytek FoRu się pokazał mianowicie Natalon przy małej pomocy kumpla z guildi (może nie małej ;p) pojechali Hefii'ego |
|
|
|
|
|
#607 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland
Świat: Nova/Aurea
|
Oj dzieje sie dzieje, Paco, Natalon po drugiej stronie
. co do Natalona to nie wiem skad ta decyzja. Paco okazal sie dzieciakiem ktory nie potrafi myslec (stwierdzam to po dluzszej rozmowie na temat jego posuniecia), usprawiedliwia sie tym, ze nie cierpi isarisa, i nie bedzie go wiecej tolerowal, dodal rowniez ze RoM i tak juz nie istnieje ze Alle, Mandus juz nie obchodzi aurea ^^. A na koniec rozmowy jak juz wiedzial ze nie ma racji potrafil tylko powiedziec ze to tylko gra...Strona RoMu jakby aktywniejsza sie zrobila (osoby wtajemniczone powinny wiedziec o co chodzi ).Teraz tylko czekac na kolejny ruch ... |
|
|
|
|
#608 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Chodzież
Gildia: Fighting Alliance Group
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
|
OMG nawet jezeli gildia "polakow" wygra razem z Paco'em to myslicie ze Paco nieb edzie sie zachowywal jak Zevs?.... Malo razy wpadal kiedys na guardy po danine??
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() : : )
|
|
|
|
|
#610 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
Oczywiście, że będzie. Nikt nie ma co do tego wątpliwości, zwłaszcza że gra na nim haga który musiał opuścić serv jak RoM zaczął przegrywać i lizanie tyłka isarisowi nic nie dawało.
ej, coza polacy som z nim w gildi muj bosze, coza zdrajce :////// /Kosher Pig |
|
|
|
|
#611 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
E tam, niech war sie skończy, PA i tak było i zawsze będzie, Ci którzy nie potrafią sie ustawić z nimi to grać niech nie zaczynaja, tyle ; )
/Jojo
|
|
#612 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak jest PA to będzie wojna, jak wojna się skończy to będzie PA i nowa wojna. Nawet jakby rządzacy się starali, nawet po 100% wyelimniowaniu PA (choć to niemożliwe) zawsze znajdzie się ktoś chętny żeby sięgnąć po władzę. Rezultat? War...
Wojen nie ma tylko na non-PvP. Ale non-PvP ssie. /Kosher Pig Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 06-10-2006 o 20:38. Powód: literówki |
|
|
|
|
#613 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
Hehe, czyli dopoki jestem ja wojna bedzie trwac?
![]() Btw: Tageho Toots - Oct 06 2006, 10:31:55 CEST Killed at Level 84 by Darkness Sixis
|
|
|
#614 |
|
Użytkownik Forum
|
Ty i co najmnej ~10 innych osób, po obu stronach. Bo ass... uhm, wspieranie friendów się szerzy. Zwłaszcza jeśli światem będą rządzić ludzie pokroju twoich idoli.
/Kosher Pig |
|
|
|
|
#615 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
|
Tageho nie jest chyba w warze ....
![]()
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() : : )
|
|
|
|
|
#616 |
|
Użytkownik Forum
|
Jest i to bardzo dlugo. On sie dolaczyl wtedy kiedy James Lome, Loratho Lome, Qball itp. To bylo jak Butibof byl w RoMie. I do tej pory nie zaplacil, a wiec jest.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
|
|
|
#617 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2006
|
Mi sie wydawało, ze on byl juz w wojnie wtedy kiedy Ludwix bro'war, Nozimu etc.. byli w romie, oczywiscie moge sie mylic
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
Cytuj:
@down Chodzilo mi o to, ze osoba grajaca w Tibie bylaby moim idolem wlasnie z tego powodu, ze gra.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 06-10-2006 o 21:50. |
|
|
|
|
|
#619 |
|
Użytkownik Forum
|
xD Sorry, ale co jest zlego w tym, ze ktos gra w Tibie? Przeciez oceniasz chyba ludzi pod katem ich charakteru, dokonan? Ja bym sie powiesil, jakby dla mnie idolem byla POSTAC, a nie osoba nia grajaca.
|
|