![]() |
#1541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać [CHAR]Lovize[/CHAR] i [CHAR]Konda[/CHAR] dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
|
![]() |
|
![]() |
#1542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
|
![]() szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
|
![]() |
![]() |
#1543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli. skopo@ wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili ![]() chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci? ![]() toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje.
#1544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1545 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() a tam pierdolisz.. Ty bys akurat pomyslal... -.- tyle ludzi po niego przszylo a on sie probowal ratowac, nie raz widac jak nie trafiaja z ue w niego ... konda nie mial zadnch szans na przezycie
|
![]() |
![]() |
#1546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() hahaha, akurat ta droge ucieczki znam z autopsji. poza tym, skoro jest taki zajebisty i w ogole to powinien to sam wymyslic...
|
![]() |
![]() |
#1547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() To byl profesjonalizm?? To dziwne bo ten sorc prawie padlby od stworkow tak jak ktos wyzej napisal, a Konda tego nei zauwazyl. Obaj Ci panowie dobrze sie bronili chociaz musze przyznac ze ten 135ms lepiej. Jakby ten owner z 135msa siedzial na Kondzie to prawdopodobnie by uciekl albo chociaz kogos zabil. Konnda nie potrzebnie na poczatku walnal 2x ue ktore pozbawily go many, w ogole mogl probowac bez manashielda sie bronic bo tak to nie ma sensu, manashield tylko przedluza smierc i niz wiecej a jak sie skonczy to nawet strong haste nie mozna wrzucic a bez manashielda mogl cos zrobic, na pewno duzo wiecej.
|
![]() |
![]() |
#1548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() SKopo po co ty się wypowiadasz o wojnie??Do tej pory pamiętam twoje teksty zostańmy z KOndą nikt nas nie ruszy,będzie zajebiście,wasz PAing jak byliśmy w akademii itd itp zrobiło się ciężko wyłożyłeś laske a teraz czujesz się jak pan Galany bo grozisz jednej i drugiej stronie,że dojdziesz przeciwko nim na war jak cię ruszą.Prędzej czy później war się skończy i pomyśl co wtedy będzie.
|
![]() |
![]() |
#1549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Jakby to było profesjonalne to by Konda padł tam w kilka sekund. I nawet kilku by padło jakby Konda wcześniej zareagował. Bo jak było widać na filmiku byli bardziej zajęci atakiem na Konde niż leczeniem siebie.
|
![]() |
![]() |
#1550 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Hail you! @kostooch No tak 8 (czy ilu ich tam było bo nie wiem) na 1 no to kurde yhm, Konda noob bo nie uciekł przed nimi : < jak to sie mówi? żal.pl - - Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. Ostatnio edytowany przez Doggie - 07-10-2006 o 10:37. |
|
![]() |
![]() |
#1551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Jak dlamnie to w tej akcji ani Konda ani Lovize nie zrobili nieczego nadzwyczajnego.. ale na 150 % nie dali dupy.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#1552 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc.
![]() |
#1553 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@ up po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring Ostatnio edytowany przez Zimpa - 07-10-2006 o 11:32. |
|
![]() |
![]() |
#1554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Cytuj:
I co według ciebie by zrobil na anni???Oprucz zagonienia sie w kąt.
![]() |
#1556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Znów strzępicie języki na darmo. Obaj padli, a dywagacje czy dało się to zrobić lepiej czy gorzej nie mają sensu po zaszłym fakcie. Każdy z tych filmików może wyciagnąć wiedzę dla siebie i starczy. O gustach sie nie dyskutuje, jak również o osobach, które nie mogą sie bronić. Trochę szacunku dla innych proszę.
Skopo Jak chcesz naprawiac świat zaczynaj od siebie - póki Twoi membersi nie bedą fair w stosunku do innych, nie groź tu ludziom, bo tylko swój i tak nienajlepszy wizerunek psujesz. Pozdrawiam wszystkich. Pora chyba wrócic do gry ![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() @up
prawda, nie wiem czy wy byscie w takiej sytuacji potrafili tak wszystko pieknie i wogule wymyslec .... pozatym jak juz jebnol to ue to co by zrobil w ani roomie? |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-rozgladaj sie po ekranie -patrz na swoje hp -zakladaj pierscien badz go zdejmuj -lecz sie -oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac. + nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie. do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7 zimp@ mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~ ![]() PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy ![]() ![]() KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.
![]() |
#1559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
|
![]() Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkach ![]() mniej niz zero tyle powiem
#1560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany.. Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial..... Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan.. Nic dodac nic ujac.. Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny.. |
|
![]() |