Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-10-2006, 22:10   #1541
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać [CHAR]Lovize[/CHAR] i [CHAR]Konda[/CHAR] dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
Xulorin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-10-2006, 22:34   #1542
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
Yuge jest offline  
stary 06-10-2006, 22:57   #1543
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli.

skopo@
wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili

chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci?
toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje.
stary 06-10-2006, 23:56   #1544
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin Pokaż post
Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać [CHAR]Lovize[/CHAR] i [CHAR]Konda[/CHAR] dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
jasne, to jego ue bylo zajebiscie przemyslane. jakby pomyslal, to by zaczal spieprzac okrezna droga.
kostooch jest offline  
stary 07-10-2006, 00:52   #1545
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch Pokaż post
jasne, to jego ue bylo zajebiscie przemyslane. jakby pomyslal, to by zaczal spieprzac okrezna droga.
a tam pierdolisz.. Ty bys akurat pomyslal... -.- tyle ludzi po niego przszylo a on sie probowal ratowac, nie raz widac jak nie trafiaja z ue w niego ... konda nie mial zadnch szans na przezycie
sliver jest offline  
stary 07-10-2006, 08:08   #1546
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
a tam pierdolisz.. Ty bys akurat pomyslal... -.- tyle ludzi po niego przszylo a on sie probowal ratowac, nie raz widac jak nie trafiaja z ue w niego ... konda nie mial zadnch szans na przezycie
hahaha, akurat ta droge ucieczki znam z autopsji. poza tym, skoro jest taki zajebisty i w ogole to powinien to sam wymyslic...
kostooch jest offline  
stary 07-10-2006, 08:15   #1547
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuge Pokaż post
szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
To byl profesjonalizm?? To dziwne bo ten sorc prawie padlby od stworkow tak jak ktos wyzej napisal, a Konda tego nei zauwazyl. Obaj Ci panowie dobrze sie bronili chociaz musze przyznac ze ten 135ms lepiej. Jakby ten owner z 135msa siedzial na Kondzie to prawdopodobnie by uciekl albo chociaz kogos zabil. Konnda nie potrzebnie na poczatku walnal 2x ue ktore pozbawily go many, w ogole mogl probowac bez manashielda sie bronic bo tak to nie ma sensu, manashield tylko przedluza smierc i niz wiecej a jak sie skonczy to nawet strong haste nie mozna wrzucic a bez manashielda mogl cos zrobic, na pewno duzo wiecej.
Ryba_90 jest offline  
stary 07-10-2006, 09:29   #1548
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

SKopo po co ty się wypowiadasz o wojnie??Do tej pory pamiętam twoje teksty zostańmy z KOndą nikt nas nie ruszy,będzie zajebiście,wasz PAing jak byliśmy w akademii itd itp zrobiło się ciężko wyłożyłeś laske a teraz czujesz się jak pan Galany bo grozisz jednej i drugiej stronie,że dojdziesz przeciwko nim na war jak cię ruszą.Prędzej czy później war się skończy i pomyśl co wtedy będzie.
Demiphant jest offline  
stary 07-10-2006, 09:50   #1549
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuge Pokaż post
Jakby to było profesjonalne to by Konda padł tam w kilka sekund. I nawet kilku by padło jakby Konda wcześniej zareagował. Bo jak było widać na filmiku byli bardziej zajęci atakiem na Konde niż leczeniem siebie.
Xulorin jest offline  
stary 07-10-2006, 10:01   #1550
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Hahaha. No to sie usmialem.Pawlon przypomnij mi jaki tam frag mieliscie po open battle na ank?? No i n/c Nie ma co...Relictus 4 ever Dacie mi jakies lekcje pvp??
Hmmm jak chcesz mogę Ci przypomnieć jak Ty padłeś i się wykupiłeś i poszedłeś do Teh Polacks : <
Hail you!

@kostooch

No tak 8 (czy ilu ich tam było bo nie wiem) na 1 no to kurde yhm, Konda noob bo nie uciekł przed nimi : < jak to sie mówi? żal.pl - -

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.

Ostatnio edytowany przez Doggie - 07-10-2006 o 10:37.
Doggie jest offline  
stary 07-10-2006, 10:36   #1551
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Jak dlamnie to w tej akcji ani Konda ani Lovize nie zrobili nieczego nadzwyczajnego.. ale na 150 % nie dali dupy.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 07-10-2006, 11:10   #1552
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
To byl profesjonalizm?? To dziwne bo ten sorc prawie padlby od stworkow tak jak ktos wyzej napisal, a Konda tego nei zauwazyl. Obaj Ci panowie dobrze sie bronili chociaz musze przyznac ze ten 135ms lepiej. Jakby ten owner z 135msa siedzial na Kondzie to prawdopodobnie by uciekl albo chociaz kogos zabil. Konnda nie potrzebnie na poczatku walnal 2x ue ktore pozbawily go many, w ogole mogl probowac bez manashielda sie bronic bo tak to nie ma sensu, manashield tylko przedluza smierc i niz wiecej a jak sie skonczy to nawet strong haste nie mozna wrzucic a bez manashielda mogl cos zrobic, na pewno duzo wiecej.
jedyny wazniejszy blad jaki zrobil konda to walniecie tych ue glownie na knightow, no ale skad mogl wiedziec ze toxowi many braklo, na anni room nie mogl zwiac po mial magic walle, a potem to juz nie ma czasu sie zastanawiac, zreszta co tu duzo mowic, nie spodziewal sie ataku a to duza roznica czy wiesz ze po ciebie ida czy nie... jak wa czytam to wy sami eksperci jestescie, dziwi mnie wiec ze nie rzadzicie galana z taka wiedza i doswiadczeniem...;D

co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc.
stary 07-10-2006, 11:29   #1553
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli.

skopo@
wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili

chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci?
toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje.
tharrin przestan rozkopywac dawne smieci sam sie dales sprapowac jak sierota ja starajac sie uciec napotkalem sciane hwl probowalm wyjsc ale juz sie nie wyuhalem wiec nie wpieraj mi ze 1 uha bym nie zdarzyl

@ up

po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring

Ostatnio edytowany przez Zimpa - 07-10-2006 o 11:32.
Zimpa jest offline  
stary 07-10-2006, 12:30   #1554
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
jedyny wazniejszy blad jaki zrobil konda to walniecie tych ue glownie na knightow, no ale skad mogl wiedziec ze toxowi many braklo, na anni room nie mogl zwiac po mial magic walle, a potem to juz nie ma czasu sie zastanawiac, zreszta co tu duzo mowic, nie spodziewal sie ataku a to duza roznica czy wiesz ze po ciebie ida czy nie... jak wa czytam to wy sami eksperci jestescie, dziwi mnie wiec ze nie rzadzicie galana z taka wiedza i doswiadczeniem...;D

co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc.
Po pierwsze nie gram na galanie, tylko skomentowalem ten filmik. Nie mowie ze ja bym to zrobil lepiej ale powiedzialem ze moznaby zrobic to lepiej i podejrzewam ze gdyby gral konda taki owner jak na tamtym 135 masterze to pewnie by im tak latwo nie poszlo z 175ms. Po za tym mogl uciec na anni bo tam nie bylo zadnych m walli na poczatku, tylko 1 ktory zostal i tak krzywo postawiony a po za tym przeciez konda widzial ze ich tam troche idzie to mogl od razu na anni zwiewac a nie probowac wyjsc :> A co do manashielda to tak jak kolega up powiedzial jest cos takiego jak energy ring, taki maly seledynowy piersscien
Ryba_90 jest offline  
stary 07-10-2006, 12:55   #1555
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
Po pierwsze nie gram na galanie, tylko skomentowalem ten filmik. Nie mowie ze ja bym to zrobil lepiej ale powiedzialem ze moznaby zrobic to lepiej i podejrzewam ze gdyby gral konda taki owner jak na tamtym 135 masterze to pewnie by im tak latwo nie poszlo z 175ms. Po za tym mogl uciec na anni bo tam nie bylo zadnych m walli na poczatku, tylko 1 ktory zostal i tak krzywo postawiony a po za tym przeciez konda widzial ze ich tam troche idzie to mogl od razu na anni zwiewac a nie probowac wyjsc :> A co do manashielda to tak jak kolega up powiedzial jest cos takiego jak energy ring, taki maly seledynowy piersscien

I co według ciebie by zrobil na anni???Oprucz zagonienia sie w kąt.
stary 07-10-2006, 12:56   #1556
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Znów strzępicie języki na darmo. Obaj padli, a dywagacje czy dało się to zrobić lepiej czy gorzej nie mają sensu po zaszłym fakcie. Każdy z tych filmików może wyciagnąć wiedzę dla siebie i starczy. O gustach sie nie dyskutuje, jak również o osobach, które nie mogą sie bronić. Trochę szacunku dla innych proszę.

Skopo

Jak chcesz naprawiac świat zaczynaj od siebie - póki Twoi membersi nie bedą fair w stosunku do innych, nie groź tu ludziom, bo tylko swój i tak nienajlepszy wizerunek psujesz.

Pozdrawiam wszystkich. Pora chyba wrócic do gry
Tragicall jest offline  
stary 07-10-2006, 13:01   #1557
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

@up

prawda, nie wiem czy wy byscie w takiej sytuacji potrafili tak wszystko pieknie i wogule wymyslec .... pozatym jak juz jebnol to ue to co by zrobil w ani roomie?
sliver jest offline  
stary 07-10-2006, 13:40   #1558
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa Pokaż post
tharrin przestan rozkopywac dawne smieci sam sie dales sprapowac jak sierota ja starajac sie uciec napotkalem sciane hwl probowalm wyjsc ale juz sie nie wyuhalem wiec nie wpieraj mi ze 1 uha bym nie zdarzyl

@ up

po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring
tak, no i co ze dal? i dal tez ssa i konda na pewno mial, i co z tego? to teraz:
-rozgladaj sie po ekranie
-patrz na swoje hp
-zakladaj pierscien badz go zdejmuj
-lecz sie
-oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac

i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac.

+

nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie.

do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7
zimp@
mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~

PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac

KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz.
stary 07-10-2006, 16:18   #1559
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Domyślny

Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana

Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkach
mniej niz zero tyle powiem
stary 07-10-2006, 16:50   #1560
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana

Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkach
mniej niz zero tyle powiem
Byla taka piosenka nawet.. Mniej niz zeroooo, mniej niz zerooooo oooooo

Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany..

Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial.....
Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan..
Nic dodac nic ujac..

Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny..
Kurier jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania