![]() |
#1601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Pwnd. Może nie długo będziemy świadkami jak Ty sobie padasz? : <
Pozdro i poćwicz : E Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
|
![]() |
#1602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
Hmm.. z liscia po twarzy.. za dobrze by mu bylo... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]()
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
|
![]() |
![]() |
#1604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak ktos jest zainteresowany loteria z sd i hmm, http://forum.tibia.com/forum/index.p...3#post11870043
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @Agnie~~
Wypier%#^% z tego forum bo tylko zamieszanie wprowadzilas >.< |
![]() |
![]() |
#1606 |
Użytkownik Forum
|
![]() Colorion podsumował PWND ×D
Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1607 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() omg agnieszka zal.pl
idz sobie zamet wprowadzasz i tyle :S dzisiaj spotkalem sie na ankh z czyms czego jeszcze nie wiedzialem ... moze to nie jest dziwne ale zobaczylem babolka ktory zajmuje oba respy dragow oO |
![]() |
![]() |
#1608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak do Ciebie i do calej reszty.. nie ja zamieszanie wprowadzilam tylko Wy! gdybycie nie chcieli.. po prostu ignore w stosunku do moich postow i no problem.. a to ze mieliscie ochote sobie pogadac to nie moja wina... Zreszta to forum jest nudne z tego wzgledu iz wypowiada sie glownie jedna strona.. wiekszosc z was ma staly kontakt na tibi... tu chcecie pokazac jacy jestescie dobrzy i w ogole... chyba strasznie Was boli to ze ktos ma odmienne zdanie.. jesli nie poraficie tego zaakceptowac to nie moj problem.. ![]()
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko pięknie, ładnie, tylko gorzej jak Relictus znowu dostanie na tej wojnie w ciry : /
Doggie
![]() |
![]() |
#1610 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
2. mialem battle od ognia... 3. stalem ponad 5 minut 4. zapomniales o ludziach typu aylitha ktora przy tobie nie stala ale mnie przyblokowala do tego jeszcze noobki gdzies sie febb zapodzial<potem mnie prawie uratowal> 5. nie twierdze ze mam dobrze pvp tez robilem co moglem ale wierz mi kiedy wychodzilem z tych schodow na gorze szla sciana na cala szerokosc i grubosc 2 playerow wiec nie mialem co za bardzo zrobic 6. nie wypowiadaj sie o czym czego nie widziales a jedynie starasz sobie wyobrazac |
|
![]() |
![]() |
#1611 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
.. czy to zrobili.. watpie.. A jak dostana "w ciry" to znowu bede miala z nich zwale.. pogadac sobie lubia.. gorzej z dzialaniem ![]()
![]() |
#1612 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
no sorry. korytarz kazo kolo wiezienia gdzie padlem ma na oko 4 sqm szerokosci jak sie wyjdzie na gore ze schodow... czyli sciana HWl na grubosc "2 playerow" daje nam 8 playerow, + okolo 12 obecnych przy mojej smierci.. no wybacz ale tylko to ludzi aktywnych w HWL nie bylo nigdy... na bitwe w ankh ledwo tyle uzbierali. jeszcze raz matematyka ![]() febb nie byl tam by nikogo bic. zreszta uhnac sie i tak mogles a tego nie zrobiles, a czemu nie miales might ringa? a moze stone skina? albo energy ringa? CIPSoft po cos to wymyslil ![]() agnieszka@ super wyrazaj swoje opinie, ale w jakis sensowny sposob, bo to co ty robisz to tylko tzw flaming uwzgledniajacy tylko 1 strone konfliktu, pomijajac kompletnie druga strone i idealizuajc ja, a to bzdury.
![]() |
#1613 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co w tym dziwnego? ze ktos zajmuje sobie 2 respy dragow to odrazu powod zeby na forum pisac? wileka rzecz sie stała babol expi na 2x respach dragow omg idz sie mamusi wyzal...
#1614 |
Użytkownik Forum
|
![]() agnieszka@
super wyrazaj swoje opinie, ale w jakis sensowny sposob, bo to co ty robisz to tylko tzw flaming uwzgledniajacy tylko 1 strone konfliktu, pomijajac kompletnie druga strone i idealizuajc ja, a to bzdury. Pawlon.. ja robie to samo co Wy.. widzicie wszystko tylko z perspektywy swojej strony..a ja chce pokazac druga .. W ktorym miejscu "idealizowalam" Aeternitas ????
#1615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rumcio@ prosta sprawa bo to sa 2 rozne spawny? to tak samo jak ja bym expil jednoczesnie na dragach w edron i venore, lol, no i jeszcze zabijal do tego GSy na pohu ;D ja nie wiem jakbym cos takeigo zoabczyl u kogokolwiek to bym wysmial, i nie zalezni od mojego levelu i levelu osoby tam expiacej.
![]() |
#1616 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() @tharrin
ty wez w ogole febb mnie nie uhnal a zaluje jedyne co zrobil to m walla ustawil w dobrym miejscu a ja sie nie uhnalem kiedy po skosie przeszedlem jak juz powiedzialem sciane ludzie nie tworzyli tylko hwl<febb jakies noobki> wiec to bylo mozliwe |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() dobra ode mnie to tyle, juz na zaden post z tym zwiazany nie odpisze nawet jak wymyslisz w zwiazku z tym jakas super tajna pvp bron przez ktora padles bez szans ;/
![]() |
#1618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Poziom mag.: 7
|
![]() oj Aga ostra z Cibie laska, ale moze wrzuc ma looz trocjhe, tak jak inni. to nie topic zeby sie obrazac. dobrze jedna strona ma swoje zdanie druga strona swoje. ale nie powod zeby sie obrazac ludzie-.-
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To nie ja zaczelam ich obrazac.. zarowno na forum jak i w grze... ja nie wypisuje hamskich tekstow na temat kogokolwiek z Rel~`.. a oni na mnie tak.. przyklad? Dostalam wczorajsze teksty Ascario na moj temat..i taki ad. do tego.. jesli masz cos do powiedzenia na temat mojej osoby napisz mi to wprost a nie napie** za moimi plecami...a tak sie mozesz wypowiadac o dziewczynkach typu Lady S... a nie o mnie, bo nie masz zadnych podstaw do tego.. i to sie tez tyczy reszty... Pawlon "moze zle to ujalem, przemilczasz i udajesz ze nie znasz albo nie dostrzegasz ich prowokacji i ich uczynkow ktore wywolluja nasza reakcje. np zabicie neutralnej xalade ==> zabicie boltana" "dostrzegam" i "przemilczam" ..bo Wy uwazacie sie za lepszych a robicie dokladnie to samo ![]()
![]() |
#1620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()