|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() @topic
Askara sux. Ciągle wojny i rządzą tam szwedzi. Ja bym polecał iść na Candie. Robić pallka. Co to za problem pobiegac ze spearami do dista 40 i później już tylko exp. Pacc dostaniesz na gwiazdke to pójdziesz na nowy server (pvp plx). Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Przemyslalem to i zrobie na candi ale bedzie to albo drut albo sorc oni z pacc maja najlepiej
![]() Sorcem od 45 sa sdki albo druid ma juz od 24 uhy i moze zarobic na poczatek - ale to tylko w ostatezznosci , w koncu bedzie pacc to bedzie exura sio itp. Nie chce robic nowego hara skoro moge miec pacc na jakims w miare dobrym 30 lvl i odrazu na scaraby i tomby se pujsc lub z teamem na hydry . I teraz nie wiem kogo wziasc robie na tej candi postac potem na rooku sie zdecyduje ale wy moze mi w tym pomozcie ![]() P.S Sorki za te bledy ale cos mi sie z klawiatura porobilo i nie mam polskich liter ![]() ![]() A tak nawiasem moze nie oplaca sie robic kolejnego hara skoro juz sie ma 27 sorca ? jak myslicie ?
[IMG] ![]() Best SOLO: Hydra, Dragon Lord, Hero, Frost Dragon BEST TEAM: Warlock , Behemoth, Demon http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167962&page=3 <zapraszam;]> Ostatnio edytowany przez Biovital - 08-10-2006 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Poprawię cię, MS jest dużo lepszy od knighta, na faccu tylko lekko przeważa sorc.
Ostatnio edytowany przez Diddy - 08-10-2006 o 14:44. |
![]() |
![]() |