Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-10-2006, 14:42   #1621
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Świat: Galana
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Tharrin looz wiem wiem ale na ank wiesz ze sux resp i dużo osob bierze 2x respy a poprostu Silver ma kur.. jakis problem ale niewiem skod próbuje go zaatakowac ale brak mu argumentow... Takich bzdetów nie pisze sie na forum...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2006, 14:53   #1622
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

@Rumcio

Ja też nie wiem "skod" on to wytrzasnął : /

@pawlon

Hah potwierdzam, noż ten człowiek ma swoje gadane : P (bez obrazy) ale fakt nigdy nikogo nie zabił na random PK : P przynajmniej nie przypominam sobie, a praktycznie od początku byłem z Tobą na Galanie ; )

@Relictus

Nie chce tutaj nikogo obrażać, ale dużo osób jest pewne siebie "znowu!" jak byłem w HWL to mi sam Sir Zemus pisał żebym wyszedł, bo dostaniemy po dupie. I owszem wyszedłem, ale z innego powodu, a i bez mojej pomocy, która i tak pewnie by nic nie zmieniła Relictus dostało... Według mnie dobrze, że Relictus zabiłoBoltana, bo potrafią pokazać też, że się nie boją i też potrafią zabić bez skruchy. Gadanie teraz, że Relictus PK, PA dla mnie by było śmieszne, a HWL robi to non-stop i jakoś każdy się do tego przyzwyczaił. Jeśliby nawet teraz Tharrin zaczął sobie pekować kolegów HWL, od tak za frajera to bynajmniej nie miałbym nic przeciwko temu, ani nie nazywałbym go PA, etc. Według mnie można to nazwać "słodką zemstą".

"Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie."

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 15:05   #1623
Rumcio
Użytkownik Forum

Domyślny

i co przeszkadza ci to jak pisze? bo mnie to jebi* zreszta poco tu komentujesz skoro grasz na Lunarze? Spier**laj Tam i nie wracaj

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 08-10-2006 o 15:06.
Rumcio jest offline  
stary 08-10-2006, 15:08   #1624
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Domyślny

Tak przeszkadza mi to zadowolony? Bo to m.in. świadczy o Twojej osobie i w paru procentach o Twoim poziomie inteligencji. Dobra zmienie opis, że gram w WoWa i co nadal będziesz twierdził, że mnie nie ma na Galanie?
Pozdro i poćwicz

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 15:22   #1625
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

ahh wlasnie nam uciekl lavendalo~

no nic, nastepnym razem

rumcio@
spawny sa wolne bo malo osob gra, na co wojna ma swoj wplyw, ale to nie powod zeby zajmowac 2 spawny. zobacz powiedzmy ze jest on line 50 osob na lev 80+ i ze kazdy chce expic, to teraz zoabcz ile jest spawno dobrych dla 80+? nie znow tak wiele, a doloz do tego jakby kazdy bral po 2 spawny...
chyba rozumiesz o co mi chodzi...

a co do wojny, dog sam wiesz ze walk pvp mialem sporo ale nigdy na masowa skale - w duzych grupach - tego sie dopiero ucze, ja i wielu innych, bo walki 4 na 4 czy 4 na ilus tam to nei to samo co 20 an 20 na bitwie
no ale jak to sie mowi "practice makes perfect"
stary 08-10-2006, 15:30   #1626
Rumcio
Użytkownik Forum

Domyślny

Doggie
no widzisz to jak ci tak przeszkadza to sobie pisz ja z tego sobie nic nie robie
ten Twoj Tekst "poćwicz" juz nudy sie robi wez cos nowego wymysl

Tharrin : Moze i masz racje ale wiesz jak jest... kto 1 ten lepszy xPa te respy uwierz mi czesto są zajmowane przez 1 osobe .. i nikt sie nie czepia ..

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 08-10-2006 o 15:31.
Rumcio jest offline  
stary 08-10-2006, 15:38   #1627
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Domyślny

@Rumcio

To sobie z tego nic nie rób mnie to ryba : P ja po prostu wiem jakim jesteś człowiekiem ^^ no i of course mnie to stary sprawia taką radoche, że każdemu będę wytykał głupie błędy, bo forum pasowałoby, żeby było przejrzyste a nie zasyfione, 90% jak nie 100% ludzi jest już w takim wieku, że powinni wiedzieć jak się pisze, niektóre słowa, nawet jak ktoś jest dyslektykiem, to umiejętność czytania i wyłapywania konkretnych trudnych słów też nie powinna zajmować dużo czasu, a poświęcić 5 minut, żeby spojrzeć w słownik jeszcze nikomu nie zaszkodziło : o
Nowy tekst podsumowujący Cie: "gg no re" happy? ×D

@pawlon

Szlachetnie to brzmi ^^

P.S. Bynajmniej nie będę miał do nikogo żalu jak mnie ktoś wytknie jakiś błąd ortograficzny, który popełnie : ) Człowiek się uczy na własnych błędach, a w końcu większość z Was zobaczy jak cudownie kąpać się we własnych brudach i nie chodzi mi tutaj wyłącznie o forum ale również o życie.

Doggie

Ostatnio edytowany przez Doggie - 08-10-2006 o 15:43.
Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 15:40   #1628
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

a co do wojny, dog sam wiesz ze walk pvp mialem sporo ale nigdy na masowa skale - w duzych grupach - tego sie dopiero ucze, ja i wielu innych, bo walki 4 na 4 czy 4 na ilus tam to nei to samo co 20 an 20 na bitwie
no ale jak to sie mowi "practice makes perfect"
Dla wielu z nas to takze pierwsze starcia wojenne na taka skale wiec jak napisal Tharr~ uczymy sie!
@Aga~
Skoro "my" sie uwazamy za lepszych to dzieki ci bardzo za te mile slowa..

Choc masz racje- JA jestem lepszy od polowy bylego HWL i obecnego Ae~ a wiesz pod jakim wzgledem?
Bo mam honor!
Mimo iz mogli bysmy teraz zabijac tych co Ae~ opuscili to tego nie robimy szanujemy ich wybor, skoro nie chca walczyc to nie walcza i my ich nie zaatakujemy...
W przeciwienstwie do atakow na np. Xalade~
To sie pewnie na nas za jakis czas zemsci ale przynajmniej mamy swiadomosc ze bylismy fair(przynajmniej garstka mi najblizszych na tym serwerze)
I jezeli dojdzie do tego ze go opuszcze to przynajmniej z twarza a nie spuszczona glowa...
Pozostawie moze nawet po sobie pozytywne wspomnienia w wiekszej liczbie glow playerow niz ktorykolwiek z Ae~!

Przynajmniej mam duzo lepsza opinie wsrod graczy a to sie dla mnie bardziej liczy niz wladza na serwerze..
Kurier jest offline  
stary 08-10-2006, 15:43   #1629
Rumcio
Użytkownik Forum

Domyślny

Doggie
no widzisz widocznie mam cos warzniejszego niz paczenie w słownik...
hmm niewiem czy mamy jeszcze oczym gadac bo juz wiesz jakim jestem człowiekiem... szybko poznajesz ludzi. tak na przyszłosc ludzi po pismie sie nie poznaje...

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 08-10-2006 o 15:44.
Rumcio jest offline  
stary 08-10-2006, 15:50   #1630
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Doggie
hmm niewiem czy mamy jeszcze oczym gadac bo juz wiesz jakim jestem człowiekiem... szybko poznajesz ludzi. tak na przyszłosc ludzi po pismie sie nie poznaje...
nie mow tego grafologom i tym z dziedziny psychologii ktorzy sie specjalizuja w analizach pisma bo cie zlinczuja
dobra ide pograc w pilke

rumcio chyba ty pisales o tym ze nei dajemy rade, jak na razie jakos tego nie widze, nie ma kogo bic bo wszsycy w dp albo pod dp, wiec fragow brak.
stary 08-10-2006, 15:56   #1631
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Domyślny

Widzisz Rumcio i tu po raz kolejny pokazujesz na co Cię stać ×D. Bo jakbyś umiał dokładnie czytać to napisałem, że w paru procentach pokazujesz kim jesteś : ]

Doggie

Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 15:58   #1632
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Doggie
Dobór właściwych argumentów, dobry styl, brak ortografów potrafią zasugerować z jaką osobą ma się do czynienia. Oczywiście nie oddadzą przebogatego wnętrza człowieka po drugiej stronie monitora, ale będziesz wiedział chociaż czy jest pokroju dresa czy też ma jednak jakieś wartości w życiu. Po tym już można wnioskować czy warto dalej kontynuować rozmowę i czy ma ona jakikolwiek sens.

W spawie wojny wiem jedno, człowiek uczy się na błędach, możemy przegrać szereg potyczek, a wygrać wojnę. Pozdrawiam wszystkich.

Ps: Każdy ma prawo do wypowiedzenia własnego zdania, uprasza się więc o nie wyrzucanie innych z powodu nieprzynależności do społeczności Galany. Zawsze mogą rzec coś pożytecznego.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 08-10-2006 o 16:00.
Tragicall jest offline  
stary 08-10-2006, 17:05   #1633
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Zostafcie Rómcia wspokojó i pszestancie paczec na jego obżydliwe błendy..
On ma 115 lvl i jest fajny. Ja trzymam jego strone. Do zobaczenia
Qreew jest offline  
stary 08-10-2006, 17:12   #1634
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Domyślny

Krótko, zwięźle i treściwie. ROTFL ×D

Doggie

Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 18:31   #1635
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Padl deviladon
Oct 08 2006, 18:01:32 CEST Killed at Level 50 by Lovize
Qreew jest offline  
stary 08-10-2006, 18:33   #1636
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Deviladon
Oct 08 2006, 18:01:32 CEST Killed at Level 50 by Lovize
Bartol1 jest offline  
stary 08-10-2006, 18:39   #1637
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 71
Domyślny

Bezan Daron Oct 08 2006, 18:02:16 CEST Killed at Level 53 by Sinid
and by Xairax

Czyli to koniec wojny Relictus vs Aeternitas
teraz jest Relictus kills fiends Aeternitas vs Aeternitas kills friends Relictus *kto wiecej wybije graczy ktorzy nie sa w wojnie.. to wygra i bedzie mial wladze nad servem.. do tego dazycie???
stary 08-10-2006, 18:54   #1638
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Domyślny

A czy HWL przez większość wojny nie robiła tego samego? : /

Doggie

P.S. Może panowie mieli jakiś powód hmm? : >

Ostatnio edytowany przez Doggie - 08-10-2006 o 18:58.
Doggie jest offline  
stary 08-10-2006, 18:54   #1639
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
and by Xairax

teraz jest Relictus kills fiends Aeternitas vs Aeternitas kills friends Relictus *kto wiecej wybije graczy ktorzy nie sa w wojnie.. to wygra i bedzie mial wladze nad servem.. do tego dazycie???
O.o a to niby kto ma byc?
Sorka na meczu bylem i nie nadazam...-.-
Gz fraga panowie;]
Kurier jest offline  
stary 08-10-2006, 19:09   #1640
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
and by Xairax

To moze ja to wyjasnie , wsumie napisalem w grze twojemu Maciusiowi "o co poszlo" ale on wykazal sie niesamowita kultura osobista "na huj do mnie piszesz" "na huj sie tlumaczysz" , i wogole umiejetnoscia czytania...

no ale nic , historia wyglada tak , moj poniekad znajomy , zabawny chlopaczek imieniem Hard Edge , wbil sobie lv 28 , poszedl do depo w venore, po porcje strzal zeby epxic dalej ,w depo zaczepil go pewien gracz ze szwecji i poprosil o pomoc w desert quescie, Edge , ze klawy zniego gosc z usmiechem an twarzy zgodzil sie , pod warunkiem ze dadza mu 1 roh .

Druzyna jak to bywa zwykle oszukala go i dala loga w quest room'ie , Edge ze leszczem nie jest , byl napakowany runkami to se tam kampowal , chodzac afk na papieroska itd. po jakims czasi , panowie sie zalogowali (oszusci) , dostali bencki , konkretnie jeden lv 23 druid (typu "gadula/cwaniak") , zemsta byla dokonana , Edge poszedl do poczty na trasie Dwarven Bridge - Thais Bridge , zakupil parcel i zaczol odsiadywac pz lock'a , wpadl pan Bezan Daron i bez pytania zaczol bic Edge'a , nasz wesoly przyjaciel uhnol sie z 3 razy , po czym stwierdzil ze i tak padnie , wiec wyslal wiekszosc run do depo i dal sie zabic... potem do akcji wkraczam ja , tak jak Bezon bez gadania zaatakowal , tak ja nie patyczkowalem sie , po jakims czasie na pomoc Bezanowi wpadla Aylitha blokujac mnie dosyc skutecznie, ale nasczescie zawczasu poprosilem o wsparcie na GC , wpadl Xairax no i pan Bezan padl (.

Loot : Blue robe , sd'ki , uh'y (pasc z 3 bp uh na sobie.. no no) , manasy itd.

Zabicie go to nie byl zaden "random" , nie bylo to terz wymierzone w Aeternitas, poprostu niewiedzialem ze to "ich" kolega...

EDIT : Do Agusi czy jak ją zwał , w grze napisalem do Aylith'i wlasnie po to zeby takich postow "relictus bije neutralnych !!!" nie czytac potem na forum , a jak pisalem do niego to juz widzialem twoje komentarze... po czym wchodze na tibia. pl i widze twoj post , radosci przysporzylas mi niesamowitej.

Acha , i na nastepny raz zanim chcesz domagac sie wyjasnien na forum czy czegokolwiek zapytaj "denata" w tym wypadku Bezan'a , czy aby napewno padl za darmo.

Pzdr

p.s. bledy ortograficzne nie sa wynikiem niskiego ilorazu inteligencji tylko tym ze pisalem tego posta w posiechu , nie mam teras czasu na poprawki , ale moze kiedsy to zrobie ;D
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 08-10-2006 o 19:13.
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania