Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-10-2006, 21:21   #41
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pisklak Pokaż post
Ten koles mnie rozwala ;] Czytam Twoje posty z wielkim podziwem i stwierdzam smialo ze moj brat mimo tego iz mlodszy to znacznie madrzejszy od Ciebie ;] IP se sprawdz, sa sposoby.
ip-Np? Supcio mądrzejszy?Zdarzają się wybryki natury

Nie no serio... Jest ktos mądrzejszy ode mnei (?)
A co cię tak rozwala? Że oni wzięli ślub, to, że oprócz waszej "najwspanialszej pary (XD" są jeszcze inne? Czy to, że padło podejrzenie o IP.(Mało było takich?)
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2006, 21:27   #42
Pisklak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wroclaw

Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 53
Skille: 91/92
Poziom mag.: 6
Domyślny

@__DARK_SVEN__
No wiec wyjasnienie dla Ciebie. Wiem ze nie jedni sobie wymyslali zwiazki, Dziewczyny itd. ale sam poznajac Ksiezniczke z poczatku myslalem, ze jest Chlopakiem. Nie wiedzialem ze sa Dziewczyny grajace w tibie. Zreszta spytaj kogos z astery czy zmyslam.

Dark Sven - idz spac, juz pozno...
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:28   #43
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
2>9
ROX
@topic:zakładając taki temat na co liczyłeś?do teraz nie wiem,nick Twojej "wybranki"dostarczył mi sporej dawki humoru.Cóż ,życze powodzenia choć ja nigdy nie szukałby dziewczyny w tibii,ani na czacie i ogólnie internecie.Śmieszy mnie to troszke ale to tylko moje zdanie,więc.Tibia to tylko tibia,choć warto mieć tam pare zaufanych osób które nie okradną Ciebie z paru pixeli,takich ludzi poznałem i ich pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez PiXik - 08-10-2006 o 21:31.
PiXik jest offline  
stary 08-10-2006, 21:31   #44
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@__DARK_SVEN__
No wiec wyjasnienie dla Ciebie. Wiem ze nie jedni sobie wymyslali zwiazki, Dziewczyny itd. ale sam poznajac Ksie(R)zniczke z poczatku myslalem, ze jest Chlopakiem. Nie wiedzialem ze sa Dziewczyny grajace w tibie. Zreszta spytaj kogos z astery czy zmyslam.

Dark Sven - idz spac, juz pozno...

A czy ja cię oskarżam o to, że wymyśliłeś związek? Myślałeś, że jest chłopakiem lól...
Nie wiedziałeś, że są dziewczyny grające w tibie? Kolejny ograniczony samiec ?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 08-10-2006, 21:31   #45
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

To dobrze, że znaleźliście swoją drugą połówkę. O ile to przetrwa. Gratuluję i życzę powodzenia.

Tylko po cholerę z tym na forum? :/
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline  
stary 08-10-2006, 21:33   #46
Runeczka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 10 2006

Domyślny Hmm...Niom pelno jest par

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.

Ale co ciekawsze poznaja sie w normalny sposob te miloiony par...Tak samo zdziwie moze niektorych to nie internetowa milosc...przez internet dwa lata temu a mianowicie przez tibie poznalismy sie tylko , a nasz zwiazek trwa od roku Nie mam zreszta niektorym niedowiarkom niczego udawadniac i tlumaczyc...bo....i tak powiedza ze klamie i ja i Pisklaczek.A tak pozatym wydaje mi sie ze co niektorzy jeszcze maja zbyt malo lat i nie maja zielonego pojecia o niczym wiecej jak tylko jak wlaczyc Tibie i nabijac level...do pewnych rzeczy na ktory zabieraja glos w chamski sposob musza jeszcze trocghe mleczka wypic aby podyskutowac
A calej reszczcie ktora nas rozumie i zyczy szczescia ...a przedewszystkim wierzy w to co nas spotkalo dzieki Tibii i broni - DZIEKUKUJE!

Chcialam tez bardzo podziekowac za przywrocenie tematu...wlasnie on byl zrobiony dla mnie jako niespodzianka ...mimo iz Pisklaczek spodziewal sie ze beda nas wysmiewac , zrobil go i zamiescil aby sprawic mi radosc .

Wielu z Was nie dorowna nigdy Pisklaczkowi . Dziejsza plec meska mysli tylko o szpanie , ordynarnym slownictwie,aby udowodnic ile to nie potrafi wypic itd itd....Jego jak i mnie to nie bawi...On ma swoje zdanie i nie wstydzi sie tego...Wiec niech do Was dotrze ze lepiej nie moglam trafic Nie mam zamiaru zamienic Jego za zadne Skarby swiata . A Wy zyjcie swoim stylem , zobaczyny czy to co Was bawi kiedys bedzie dla Was takie zabawne jak teraz To na tyle ...Papatki

Ps. Kocham Cie Misiaczku :* Nie przejmuj sie nimi
Runeczka jest offline  
stary 08-10-2006, 21:33   #47
Pisklak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
ROX
@topic:zakładając taki temat na co liczyłeś,do teraz nie wiem,nick Twojej "wybranki"dostarczył mi sporej dawki humoruCóż ,życze powodzenia,choć ja nigdy nie szukałby dziewczyny w tibii,ani na czacie i ogólnie internecie,śmieszy mnie to troszke ale to tylko moje zdanie,więcTibia to tylko tibia,choć warto mieć tam pare zaufanych osób które nie okradną Ciebie z paru pixeli,takich ludzi poznałem i ich pozdrawiam.
A myslisz ze ja szukalem milosci? Zaczelem grac z mysla ze bede tylko grac. Wyszlo tak jak wyszlo, no i nie wiem, moze dla was to nie normalne, ale ja sie zakochalem w charakterze Ksiezniczki, mimo tego iz nie wiedzialem Jej ani nie slyszalem, odwzajemnila to i jestesmy teraz bardzo szczesliwi. DODAM ZE TEN ZWIAZEJ W TEJ CHWILI JUZ NIE JEST ZWIAZKIEM PRZEZ INTERNET ALE ZWIAZKIEM REALNYM -.- (nie ktorzy nadal tego nie rozumieja). Czy czlowiek sie w tych czasach nie moze nawet szczesciem podzielic?
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:34   #48
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

* Dark Sven leży pod stołem i kwiczy
@up
Dobra ale kogo to obchodzi. Załóż sobie bloga, idz na czata czy cos
KOGO TO OBCHODZI?

Niektórzy dalej nie rozumieją, że niektórych romansidła nie interesują. A ona i tak cie pewnie w końcu zdradzi (lub ty ją) i skonczy się miłość

Btw. Naucz się Ksierzniczka

xD

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-10-2006 o 21:36.
Dark Sven jest offline  
stary 08-10-2006, 21:36   #49
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

ia tesh mam ciefczyne w Tipi! ma na nika Kroolefna! koham jom! rasem poluiemy na trole elfy i minosy :* posnaliśmy śę jak padła na szczużę a ja jej ottałem luta tylko 50 gp wziąłęm.

Ogarnij się człowieku! Założ sobie bloga i tam pisz takie bzdury.
Fiszbin jest offline  
stary 08-10-2006, 21:36   #50
Pisklak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
* Pisklak leży pod stołem i kwiczy
@up
KOGO TO OBCHODZI?
No jednak kilka osob odpowiedzialo pozytywnie na ten temat, a drzwi sa tam -> Wiec idz juz spac, jutro do przedszkola.
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:38   #51
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo Pokaż post
hahaha, leze i kwicze

Naprawde, wzruszyla mnie twoja historia...

hahahahaha, rooofl
Ale z ciebie ziom! A teraz jazda do piaskownicy ;>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.
A mnie na przyklad to zaciekawilo, bo jest to forum poswiecone tibii, a temat jest zwiazany z tibia i pokazuje te gre z innej perspektywy, nie tylko jako kolorowy kalkulator do nabijania cyferek.
stary 08-10-2006, 21:38   #52
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
ia tesh mam ciefczyne w Tipi! ma na nika Kroolefna! koham jom! rasem poluiemy na trole elfy i minosy :* posnaliśmy śę jak padła na szczużę a ja jej ottałem luta tylko 50 gp wziąłęm.

Ogarnij się człowieku! Założ sobie bloga i tam pisz takie bzdury.
OWN3D! xD
Cytuj:
No jednak kilka osob odpowiedzialo pozytywnie na ten temat, a drzwi sa tam -> Wiec idz juz spac, jutro do przedszkola.
To skorzystaj z nich, wez swoją Ksierzniczke i nie wracaj. A i nie trzaskaj
Dark Sven jest offline  
stary 08-10-2006, 21:41   #53
TehRegent
Zbanowany

TehRegent's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005

TehRegent ma numer GG 4790363
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Runeczka Pokaż post
Ale co ciekawsze poznaja sie w normalny sposob te miloiony par...Tak samo zdziwie moze niektorych to nie internetowa milosc...przez internet dwa lata temu a mianowicie przez tibie poznalismy sie tylko , a nasz zwiazek trwa od roku Nie mam zreszta niektorym niedowiarkom niczego udawadniac i tlumaczyc...bo....i tak powiedza ze klamie i ja i Pisklaczek.A tak pozatym wydaje mi sie ze co niektorzy jeszcze maja zbyt malo lat i nie maja zielonego pojecia o niczym wiecej jak tylko jak wlaczyc Tibie i nabijac level...do pewnych rzeczy na ktory zabieraja glos w chamski sposob musza jeszcze trocghe mleczka wypic aby podyskutowac
A calej reszczcie ktora nas rozumie i zyczy szczescia ...a przedewszystkim wierzy w to co nas spotkalo dzieki Tibii i broni - DZIEKUKUJE!

Chcialam tez bardzo podziekowac za przywrocenie tematu...wlasnie on byl zrobiony dla mnie jako niespodzianka ...mimo iz Pisklaczek spodziewal sie ze beda nas wysmiewac , zrobil go i zamiescil aby sprawic mi radosc .

Wielu z Was nie dorowna nigdy Pisklaczkowi . Dziejsza plec meska mysli tylko o szpanie , ordynarnym slownictwie,aby udowodnic ile to nie potrafi wypic itd itd....Jego jak i mnie to nie bawi...On ma swoje zdanie i nie wstydzi sie tego...Wiec niech do Was dotrze ze lepiej nie moglam trafic Nie mam zamiaru zamienic Jego za zadne Skarby swiata . A Wy zyjcie swoim stylem , zobaczyny czy to co Was bawi kiedys bedzie dla Was takie zabawne jak teraz To na tyle ...Papatki

Ps. Kocham Cie Misiaczku :* Nie przejmuj sie nimi

DObra jestem samcem, ktory mysli tylko o tym ile obali...

Kurde tylko po co ja sie wpisywalem do organizacji walczacej z alkoholem, narkotykami, zw. homoseksualnymi, pedofilia, komunizmem, poganizmem, syjonizmem?

Jesli juz cos mowisz - nie mow o wszystkich. Czasami uogolnianie potrafi ostro w*****c -.-
TehRegent jest offline  
stary 08-10-2006, 21:42   #54
Pisklak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
To skorzystaj z nich, wez swoją Ksierzniczke i nie wracaj. A i nie trzaskaj
Myslisz ze bym tego nie zrobil? Ale przynajmniej swoja Ksiezniczke mam, a Ty biedaku jeszcze z Mamusia musisz lulac.

Ostatnio edytowany przez Pisklak - 08-10-2006 o 22:14.
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:43   #55
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS Pokaż post
-
xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
A mnie na przyklad to zaciekawilo, bo jest to forum poswiecone tibii, a temat jest zwiazany z tibia i pokazuje te gre z innej perspektywy, nie tylko jako kolorowy kalkulator do nabijania cyferek.
Ey. Włączyłem tibie. Znalazłem kolesiowkę i zacząłem z nią gadać. Dała mi swoje gg. Jest moja przyjaciółką.

Jestem elo? Moge walnąć temat?

Cytuj:
Myslisz ze bym tego nie zrobil? Ale przynajmniej swoja Ksie(R)zniczke mam, a Ty biedaku jeszcze z Mamusia musisz lulac.
O ya! Musiałeś mi przypominać Teraz ide do łazienki sie pochlastać. Z zazdrości! I to ty będziesz mnie miał na sumieniu,

Koleś się na mnie zawziął. Albo ja na niego xD
Coś czuje- dzisiaj zgarne warna xD

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-10-2006 o 21:46.
Dark Sven jest offline  
stary 08-10-2006, 21:45   #56
Pisklak
Użytkownik forum

Domyślny

Tak, mnie to zaciekawi i wielu innych, ale na forum z Gadu-Gadu.
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:45   #57
Runeczka
Użytkownik forum

Domyślny Jaki ideal :)

Cytuj:
* Runeczka leży pod stołem i kwiczy
@up
KOGO TO OBCHODZI?

Niektórzy dalej nie rozumieją, że niektórych romansidła nie interesują. A ona i tak cie pewnie w końcu zdradzi (lub ty ją) i skonczy się miłość

Btw. Naucz się Ksierzniczka

xD
Widze ze Ty jestes asem i penie nigdy nie popelniasz bkledow ...A tak pozatym nie wiedzialam ze czlowieka ocenia sie po tym jaki ma nick lub imie ...albo po tym co je ...Na tyle jestes wart na ile szanujesz innych
Runeczka jest offline  
stary 08-10-2006, 21:46   #58
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Ale przynajmniej swoja Ksiezniczke mam
To "zabrzmiało" jak: "wszystkie fajne laski zajętę to przynajmniej tego paszczura poderwe"
Fiszbin jest offline  
stary 08-10-2006, 21:48   #59
Pisklak
Użytkownik forum

Domyślny

To zle to rozumiesz...
I jak mozesz to nie mow o Ksiezniczke "Paszczur" - Bo..
Po 1 - Nie znasz Jej...
Po 2 - Nie wiesz jak wyglada (odnioslem wrazenie ze piszac "paszczur", miales na mysli wyglad Ksiezniczki)

Ostatnio edytowany przez Pisklak - 08-10-2006 o 21:52.
Pisklak jest offline  
stary 08-10-2006, 21:49   #60
Runeczka
Użytkownik forum

Domyślny Umiesz czytac?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS Pokaż post

Kurde tylko po co ja sie wpisywalem do organizacji walczacej z alkoholem, narkotykami, zw. homoseksualnymi, pedofilia, komunizmem, poganizmem, syjonizmem?

Jesli juz cos mowisz - nie mow o wszystkich. Czasami uogolnianie potrafi ostro w*****c -.-

Nie napisalam wszyscy :/ Wiekszosc ....a to roznica chyba
Runeczka jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania